DeSmond Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 To se ptáš mě nebo? Pokud mě tak já to měl úplně v pohodě, bez problému, dohrál jsem hru a dostal jsem 3 ajchy (první za dokončení hry, druhej za dokončení na supersoldiera a třetí za dokončení na veterána) Aáááh starý dobrý časy z OF1 :) To si dobře pamatuju, vždy jsem z bratrancema stavěli v map editoru nějaký mapy, většinou jsme opevnovali město, a nastavily trasu nepřátel at na to útočej a mi to musíme ochránit, to byla pecka :) OF1 je opravdu jedná z nejlepších her co znám co se týče takovejchle klasik :) A to ti bylo kolik? Tak 5? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Řekl bych že tak v rozmezí tak 5 až 7,8 let :) Prostě už delší doba :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 V te dobe jsem ani nemel pocitac :) A jestli jo tak jsem na nem hral trosku jinaci hry :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 V te dobe jsem ani nemel pocitac :) A jestli jo tak jsem na nem hral trosku jinaci hry :D Já jo ale mě to ten OF ani neutáhlo takže jsem hrál u bratrance na PC :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Ja myslel kdyz mi bylo jako tobe :) V te dobe kdyz ti bylo tolik let uz jsem ho samozrejme mel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Parmeni,kterej odkaz je kde budu mit i cz verzi..na shar rapidu jsem zatim nic nenasel..:( DIKY http://www.qkshare.com/thread433622.html?language=cs http://tracker.cztorrent.net/torrent/crysis-2-xbox360-2011/149409 NEBO JESTLI UZ MATE NEJAKEJ ODZKOUSENEJ,TAK NAPISTE..AT ZBYTECNE NESTAHUJEME BLBOSTI:) dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Ultimate7th_ Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Hele tak mi to nedalo a poradne jsem zkoumal ten funny easter egg a fakt to tam je :D, je to sranda :D ale jen na chvilicku a hrala tam jina pisnicka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Sakra, on se vratil :D Takze to tedy plati i pro konzolove verze, jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Rofl to je fakt <====3 von si dá stejnej nick jako predtim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 At si da jakejkoliv nick, staci jeden post a vsichni poznaj s kym maj tu cet :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 A achievment ok nebo stejny problem jako mel Umberto? neměl , ale pořád mám ten problém:-( hraju to znovu na tuto obtížnost, tak jsem zvědav. Nechce se mi mazat uložený profil z celé hry, přišel bych tím i o postup v MP. Fakt to se může stát jen mě:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Tak sem to právě projel, grafika, atmosfera i oblek naprosto perfektni ALE jak se proboha házej granáty??? Za celou hru sem na to nepřišel ani v nastavení sem to nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Ultimate7th_ Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 2x zmackni trojuhelnicek, nebo Y Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake33 Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Ježiš marja kdo mluví o srandě přečti si celej rozhovor a nekomentuj jendu věc... to co napsal se vztahovalo k tomu, že sem nějaký mimino napsalo, že mu to nejde ani na easy což osobně taky nechápu tak aby použil neviditelnost, když mu to nejde. :cheesygrin:Mimino - 29 let :cheesygrin: Mám konzolu rok a tak se furt učím. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Kluci..jsou v teto verzi i cz titulky? To ze vcerejska je nejaky slozitejsi a vubec to ani nechtelo stahovat. Language: ENG, FRE Region: Region free Release: Crysis.2.XBOX360-MARVEL **11th Wave** DIIIIKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rdsc Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Kluci..jsou v teto verzi i cz titulky? To ze vcerejska je nejaky slozitejsi a vubec to ani nechtelo stahovat. Language: ENG, FRE Region: Region free Release: Crysis.2.XBOX360-MARVEL **11th Wave** DIIIIKY Ne nejsou v tom cz titulky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Ne nejsou v tom cz titulky Tak to je v haji,uz vubec nevim,kde to mam hledat:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Tak to je v haji,uz vubec nevim,kde to mam hledat:( Díval jsem se na warezy a ještě to není s cz titulky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Díval jsem se na warezy a ještě to není s cz titulky. ja prohledal uplne vsechno..:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Já si to včera už vypálil v angličtině, vykašlal jsem se na čekání. Jestli to vůbec někdo někdy ripne... Toho textu tam tolik nebude, navíc je to akční střílečka, tak co ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Já si to včera už vypálil v angličtině, vykašlal jsem se na čekání. Jestli to vůbec někdo někdy ripne... Toho textu tam tolik nebude, navíc je to akční střílečka, tak co ;-) Asi mas pravdu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 mam kamaráda když eště chvíli počkáte linky budou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Už je na stažení polská verze tak si říkám jestli tam není i čeština většinou to tak je. Ta verze má název Crysis 2 PL PAL XBOX360 SZOPASQUAD stačí zadat do google, ale jsou tam samé servery, které nemám zaplacené. Filesonic, fileserver a jiné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda_8020 Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Na xbox-sky se taky objevila verze CRYSIS_2_PAL_PL_XBOX360-HEKTOR.A též by mě zajímalo jestli jsou v té verzi cz titulky... Neví někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toshiba25 Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 neobsahuje češtinu Language: PL [DUBBiNG i NAPiSY] ENG,RUS,JAP,GER,FR,IT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.