Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Crysis 2

Susperian

Recommended Posts

To se ptáš mě nebo? Pokud mě tak já to měl úplně v pohodě, bez problému, dohrál jsem hru a dostal jsem 3 ajchy (první za dokončení hry, druhej za dokončení na supersoldiera a třetí za dokončení na veterána)

Aáááh starý dobrý časy z OF1 :) To si dobře pamatuju, vždy jsem z bratrancema stavěli v map editoru nějaký mapy, většinou jsme opevnovali město, a nastavily trasu nepřátel at na to útočej a mi to musíme ochránit, to byla pecka :) OF1 je opravdu jedná z nejlepších her co znám co se týče takovejchle klasik :)

A to ti bylo kolik? Tak 5? :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Parmeni,kterej odkaz je kde budu mit i cz verzi..na shar rapidu jsem zatim nic nenasel..:( DIKY

http://www.qkshare.com/thread433622.html?language=cs

http://tracker.cztorrent.net/torrent/crysis-2-xbox360-2011/149409

NEBO JESTLI UZ MATE NEJAKEJ ODZKOUSENEJ,TAK NAPISTE..AT ZBYTECNE NESTAHUJEME BLBOSTI:) dikec

Odkaz ke komentáři

A achievment ok nebo stejny problem jako mel Umberto?

neměl , ale pořád mám ten problém:-( hraju to znovu na tuto obtížnost, tak jsem zvědav. Nechce se mi mazat uložený profil z celé hry, přišel bych tím i o postup v MP. Fakt to se může stát jen mě:-(

Odkaz ke komentáři

Ježiš marja kdo mluví o srandě přečti si celej rozhovor a nekomentuj jendu věc... to co napsal se vztahovalo k tomu, že sem nějaký mimino napsalo, že mu to nejde ani na easy což osobně taky nechápu tak aby použil neviditelnost, když mu to nejde.

:cheesygrin:Mimino - 29 let :cheesygrin:

Mám konzolu rok a tak se furt učím. :roll:

Odkaz ke komentáři

Už je na stažení polská verze tak si říkám jestli tam není i čeština většinou to tak je. Ta verze má název Crysis 2 PL PAL XBOX360 SZOPASQUAD stačí zadat do google, ale jsou tam samé servery, které nemám zaplacené. Filesonic, fileserver a jiné

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu