nejvetsiborec Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 jj, presne tak, to ze nekdo proste udela chybu a nektere achievementy nejdou odemknout, OK. Chyba se muze stat, ale dobre studio se postara o to, aby to fungovalo. Vlastne je to tri ctvrte roku a nic. V klidu vydaji Crysis 1, tenhle pristup se mi vubec nelibi a pro me se z tohoto pohledu radi mezi nejhorsi studia. Ne kvuli hram, ale kvuli pristupu k hracum. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 Já teda nevím, Crysis 2 jsem hrál a to dost dlouho, ten multiplayer mě naprosto uchvátil. Ale že by ta hra potřebovala nějakou opravu, to nevím. Jestli potřebují opravu achievmenty, to je mi jedno, to budu klidně radši, když se herní studio soustředí na vývoj něčeho dalšího, než na opravu zbytečných věcí. Já jsme s Crysis 2 spokojený, že bych tam narazil na nějaký bug, to si nepamatuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 tak kvuli tomu bych byl klidně chvilku i vojákem : http://www.pcgamer.com/2011/12/21/us-army-dismounted-soldier-training-system-is-the-greatest-game-youll-never-play/ ...a pro nás neudělají nic:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Únor 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2014 Nevíte někdo kdy bude funkční mulťák pro crysis 2 na xboxu?, píše to , že server je momentálně nedostupný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.