Dudu27 Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 potvrzuji ze jsem stahnul z Loadfiles-fora od Slave a je to O.K. maka to i na Fw 1.51 a je to pouze Eng. verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 grafika je luxusní to se musí uznat na full hd to vypadá parádně ... ale sere mě strašně moc klesající framerate :/ někdy to je až nehratelné ... jinak hraju to na veterán bez autoaimu ... zatím po 1h no problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 kdy bude ta CZ verze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptq32 Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 kdy bude ta CZ verze? tež by mě zajimalo..počitam že až po 23.3.:ziped:... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 potvrzuji ze jsem stahnul z Loadfiles-fora od Slave a je to O.K. maka to i na Fw 1.51 a je to pouze Eng. verze. Ale je potreba posledni dash, tudiz si uz nezahrajes Call Of Duty Black Ops atd... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Ale je potreba posledni dash, tudiz si uz nezahrajes Call Of Duty Black Ops atd... ? Pokud to opravdu vyžaduje ten nejnovější uptade tak nezahraje :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom84cz Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 ja si pockam na cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 A nevi tu nekdo zda hra vyzaduje posledni dash 12625 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MufExOu Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Tak jsem si ted zapl teda toho VETERANA, ale ve 3D a docela to zvladam, ale asi proto, ze uz to jedu podruhe a znam vsechny nuance hry ;) Problem je, ze 3D je hodne narocny na mou mozkovnu a dyl jak hodku hrat nezvladam > mozna i proto, ze co hra vysla jsem jeste nespal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Tak jsem si ted zapl teda toho VETERANA, ale ve 3D a docela to zvladam, ale asi proto, ze uz to jedu podruhe a znam vsechny nuance hry ;)Problem je, ze 3D je hodne narocny na mou mozkovnu a dyl jak hodku hrat nezvladam > mozna i proto, ze co hra vysla jsem jeste nespal :D Nevim jak dlouho hrajes na xboxu, ale zni to jako ze si novacek a teprve se do toho dostavas...prace s gamepadem je po nejake dobe hrozne lehke a pokorit hru na nejaky HC obtiznosti nejen ze neni nemozny ale ani to neni tezsi nez na PC...a moc to neprehanej...3D, alespon dlouhodoby neni moc zdravy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 A nevi tu nekdo zda hra vyzaduje posledni dash 12625 ??? Vyžaduje ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 no tak to mam fakt radost, ale moc dik ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dockal.pietro Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Tak jsem si ted zapl teda toho VETERANA, ale ve 3D a docela to zvladam, ale asi proto, ze uz to jedu podruhe a znam vsechny nuance hry ;)Problem je, ze 3D je hodne narocny na mou mozkovnu a dyl jak hodku hrat nezvladam > mozna i proto, ze co hra vysla jsem jeste nespal :D Taky to parim ve 3D a je to nejvetsi mazec!!Uz u toho sedim 4 hodiny a asi me z toho prasknou oci,budu asi muset za chvilu prepnout do 2D :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 no tak to mam fakt radost, ale moc dik A co je na tom? prostě updatneš DB a hotovo, nevim co řešíš...jestli ti jde o to že ti nepujde jiná hra tak seš na omylu..fungujou mi uplně všechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 A co je na tom? prostě updatneš DB a hotovo, nevim co řešíš...jestli ti jde o to že ti nepujde jiná hra tak seš na omylu..fungujou mi uplně všechny Jestli nemá flash LT+ (nebo jednu ze starých mechanik), tak mu nepůjdou hry s AP2.5 (CoD:BO, CoD:MW2, Assasins Creed: Brotherhood, Fable3, ...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajasXS Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 ja vim že to sem nepatří zatim sem u týhle diskuse přečetl jenom 2 stránky ale zajímalo by mě proč GTA 4 chodí na xku lípp než na PC??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 ja vim že to sem nepatří zatim sem u týhle diskuse přečetl jenom 2 stránky ale zajímalo by mě proč GTA 4 chodí na xku lípp než na PC??? Na tos přišel kde ? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajasXS Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 no nwm :D parkrat na nějakym foru :D tak nic no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Jestli nemá flash LT+ (nebo jednu ze starých mechanik), tak mu nepůjdou hry s AP2.5 (CoD:BO, CoD:MW2, Assasins Creed: Brotherhood, Fable3, ...) aha to jsem nevěděl, já mam ten LT+ no ja vim že to sem nepatří zatim sem u týhle diskuse přečetl jenom 2 stránky ale zajímalo by mě proč GTA 4 chodí na xku lípp než na PC??? Co to je za kravinu?? když na xboxu GTAčko nenainstaluješ na HDD, tak se tě vždycky zobrazujou třeba domy atd až když jsi u toho a občas se to i sekne...kámošovi se třeba stávalo že do těch baráků narážel autem když je ani neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Jaka je grafika v porovnání Multiplayeru ... je lepší jede v HD ready ... a to 3d jak funguje u xboxu ... jako u PS 3 a nebo je to jen pomocí dvoubarevneho skla jako v kině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 ja vim že to sem nepatří zatim sem u týhle diskuse přečetl jenom 2 stránky ale zajímalo by mě proč GTA 4 chodí na xku lípp než na PC??? Tvl to je OT jak krava...u PC byla podelana optimalizace...u xboxu to jede v poho, ale podle toho to taky vypada... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dockal.pietro Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Jaka je grafika v porovnání Multiplayeru ... je lepší jede v HD ready ... a to 3d jak funguje u xboxu ... jako u PS 3 a nebo je to jen pomocí dvoubarevneho skla jako v kině Prej dvoubarevny sklicka :D nezalezi co mas za konzoli,to 3D ti urcuje televize a dneska vsechny 3d LCD TV pouzivaji aktivni 3D bryle na baterky ktery sou propojeny s televizi(samozrejmne bezdratove) akorat ps3 ma vetsi vyhodu v tom ze ma plnou podporu 3D,takze filmy a mraky her,zatimco xbox umi plne ve 3D jenom 2 hry:avatar a crysis 2,takze to me na tom trochu mrzi....ale jinak je to mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MufExOu Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Jaka je grafika v porovnání Multiplayeru ... je lepší jede v HD ready ... a to 3d jak funguje u xboxu ... jako u PS 3 a nebo je to jen pomocí dvoubarevneho skla jako v kině Jak uz jsem psal, grafika v FullHD je hrozna v porovnani s PCverzi, ale v porovnani s XBOX akcemi je na 1 miste! V HD ready to raci ani nezkousej, pac na TV skoro nic neprectes! 3D muzes hrat side-by-side Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda_8020 Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 No já zatím nehrál, ale to porovnání mezi pc verzí a tou xboxovou se mi podle některých videíí zas až tak rozdílný nezdá... člověk by čekal podle toho co tu někdo napíše, že to bude opravdu graficky rozdíl jako hrom ale já bych ty konzole co se týče grafiky zatím ještě tak nepodceňoval... posuďte sami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 No já zatím nehrál, ale to porovnání mezi pc verzí a tou xboxovou se mi podle některých videíí zas až tak rozdílný nezdá... člověk by čekal podle toho co tu někdo napíše, že to bude opravdu graficky rozdíl jako hrom ale já bych ty konzole co se týče grafiky zatím ještě tak nepodceňoval... posuďte sami takle když to vidim vedle sebe tak mi to docela rozdílný přijde..na PC je to víc ostřejší a víc takový barevnější naopak konzole ten obraz maj takovej docela matnej a barvy sou celkem vyblitý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.