Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xbox 360 slim


pazdy1468625863

Otázka

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

vymena mechaniky okrem toho ze sa odrezes od live zaroven zvysi cenu zakroku (cena mechaniky a jej uprava)

pred mesiacmi by som to na tvojom mieste riesil vymenou, dnes sa caka ze coskoro bude cisty flash, tym padom lacnejsi zakrok a xbox nestrati na hodnote (a mozes chodit na live)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Moderators

Kdyby to bylo tak jednoduché, tak už je venku. Řeči typu "bude to do toho a toho data", nebo "očekávejte to během několika málo dnů" jsou jen plané doměnky a vycházejí pouze a jen z útržkovitých informací, které vypustí sám tvůrce FW. Nikdo jiný totiž nemůže a nedokáže říct, kdy FW bude.

Dokud nebudou otestovány veškeré bezpečnostní aspekty, nevypustí ho. Proč taky? Aby si lidi nechali přeflashovat svoje Xboxy, zaplatili za to peníze (a troufnu si říct, že si flasheři neřeknou málo), pak během pár hodin/dnů hraní dostali BAN a začali házet špínu na tvůrce, co to udělal za FW? Ne, takhle to nefunguje. Je fakt, že sám tvůrce FW se nechal slyšet, že v období kolem konce roku 2010 by mohl být launch FW pro X360 S, jenže se mezitím objevily další věci, které vydání FW oddalují (aktivace ochrany AP2.5 u již existujících titulů, další model DVD mechaniky v X360 S od určitého data výroby atd.)

c4eva a skupina kolem něj teď pouze udává, že "až FW bude, tak bude". To, že tu někdo prohlásí, že už je to na spadnutí, že to bude pozítří, nebo do konce měsíce, to můžeš prozatím v klidu ignorovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu