Spilif Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 takže když mám OFW, tak nemusím mazat údaje kreditce? měl jsem strach, tak jsem to hned smazal. Ne fakt nemusíš ale je to na tobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The.ZERO Odesláno Únor 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 a ty si ujasni, ze proto aby ses pripojil na xlive neni potreba nic platit ;) aby sis zahral online musis platit xD na to bych se jim pekne vysr** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Desta Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Je mi jasny ze kdyz se plati na psn pres kreditku a ma clovek CFW ze je mozne odchytit udaje, ale nejsem si jisty jestli, kdyz jsem mel CFW asi 5 dni nebyl jsem pripojeny na playstation store ale na psn ano a udaje o kreditce byli na accountu ulozene z dob minulych, jestli je mozne ze udaje zachyti hacker? Nekde tady padla informace, ze jsou udaje ulozene na ps3 to neni pravda jsou na accountu staci se nalogovat na psn pres website a udaje z kreditky vidi i tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Zkuste někdo komu přišel ten email zkusit ps3 media server. Od tý doby co mi přišel tak se mi ne a ne spojit s ps3 a stejně tak i kámošovi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Desta Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Zmenil jsi zpatky nastaveni dns, kdyz nepouzivas uz charles ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Tam šlo o to, že když používáš DNS spoof, tak to spojení není chráněný, jako třeba když platíš přes PayPal. Přesně tak, s CFW to nemá nic společnýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 to Desta: Já ten trik s dns nedělal,nic jsem neměnil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonylee Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 to Desta: Já ten trik s dns nedělal,nic jsem neměnil.. Pokavat si zakazal uplne pripojeni k interetu tak ti to nenabehne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Pokavat si zakazal uplne pripojeni k interetu tak ti to nenabehne :) Ne to jsem nezekazoval,normálně mi šel,pak mi přšel ten email a od tý doby mi nejde..nevim jestli to má s tim něco společnýho,asi ne jelikož ftp mi jde normálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pappy Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Hloupa otazka...da se nejak v PS3 nastavit tedy spise zablokovat,aby se nedostala na internet? Potrebuji ji zapnutou na siti kvuli serveru a na nem videa,ktere do PS3 streamuju,ale samozrejme sit je na netu,tak me zajimalo jestli se da nastavenim zablokovat net..Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 v nastavení routeru ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hawkie Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Pappy řešil jsem stejnej problém. V konzoli v connection settings nastav nesmyslnou DNS (něco si vymysli) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pappy Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Super..Diky za rady..Zkusim to..potrebuji,aby mi slo FTP po siti na PS3 :-) Jinak Lukez,taky me napadlo zkusit v modemu zablokovat MAC adresu,co to udela..zitra rano si s tim celym asi pohraji :-) Blokaci pres modem a MAC adresu vidim jako bezpecnekjsi a jistejsi zpusob..Nic nepujde dovnitr a ani ven :-) Pouze po LAN (pokud se domnivam dobre)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Já myslím že blokem MAC adresy tě to úplně zakáže v modemu, takže tě to nepřipojí vůbec... ale zkusit můžeš, myslím že dokonce i s vypnutým routerem mi LAN přenosy fungují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hawkie Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Pappy když zablokuješ MAC tak se nepřipojíš ani k routeru ne? Změna DNS je bezpečná, funguju tak už celkem dlouhoa FTP taky používám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 MAC je ta nejpřímější adresa, pokud vím - blokneš MAC - blokneš celou síťovku v PS3 - takže ani LAN (jestli se mýlím, opravte mě) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pappy Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Ok..Udělám tedy zmenu DNS..Dam treba 1.2.3.4 :-) Jde o to,ze ADSL modem (ktery funguje jako DHCP server) mam pripojeny na notesu,dalsi LAN kabel jde k wifi routeru,ktery pouze routuje a na nem je pripojeny PS3..Tim pádem asi opravdu nejjednodušší je změnit DNS. Navíc se muze stat ze zmenim modem a zapomenu na nastavení blokace a budu v coudu.. Ted OT : Dnes jsem si privezl z Alzy mnou reklamovany modem s N Wifi (Draft 2.0),ze se mi totalne po koupi porad jen restartuje,ale modem chci,protoze wifi funguje jak potrebuje..Reklamaci mi neuznali,ze funguje,ale firmware prehrali na novy..Modem jsem dnes zapojil a uz po 5 minutach se 4 restartoval za s sebou..Vubec nevim co ted s tim a jak na Alzu. Necekal jsem ze budou kret...ni. Stacilo by,aby modem nekdo na den otestoval a zazije peklo..Jinak modem stal 2.600,-Kč a takové chování?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 zkus to tam hodit znova, ze tí to proste nefunguje nejlepsi je natocit video (napr. na telefon a reklamaci si proste vydupat :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Mam otazku : Co udela dal Sony stim,kdyz zna nase IP adresy a e.mail ,ze pouzivame CFW ? Pouze zakaze PSN a nebo nas bude tahat po soudech a ruzne nahanet,aby jsme uhradily skodu ,ktera teto spolecnosti vznikla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Quik: proboha už jsme ti tady stokrát říkali, že ňáký tahání po soudech je nonsense .... dostaneš BAN a tim to hasne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Ok ja jen pro jistotu. Jinak jsem si tedkom stahl aplikaci : PS3 Game Updater a napojil se na FTP Najde me to nejnovejsi aktulizace ps3 her podle slozky a pak tam ve slozce najdu updaty a ty pak pres USB tam hodime (Takze ono tak psn neni potreba) A hlavne nemusim hry jednotlive zapinat a pak to tahat (pokud to jeste normal funguje pres PSN update. A na demicka me postaci : http://www.psxstore.com/ a je to .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Páni chcem sa opýtať. Tiež používam CFW, ale na PSN účet nemám a ani na PS store. Jediné čo som na konzole skúsil bol internet browser. Také oťukávanie čo to dokáže, google a pod. Surfovanie je dosť komplikované pre absenciu klávesnice aj keď možnosť tak je (cez DS a zadávať jednotlivé písmená), ale nie je to ono. Preto vôbec konzolu na túto činnosť nepoužívam a tak uprednosťňujem offline hranie. To bolo pre vysvetlenie a teraz otázka. Na aký mail Vám to prišlo? Mail je súčasťou PSN účtu alebo ako to je? Som z toho trochu zmätený lebo si neviem predstaviť, že by Sony dodatočne vyhľadávalo o každom užívatelovi ešte mail ktorý používa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ganyb Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Páni chcem sa opýtať. Tiež používam CFW, ale na PSN účet nemám a ani na PS store. Jediné čo som na konzole skúsil bol internet browser. Také oťukávanie čo to dokáže, google a pod. Surfovanie je dosť komplikované pre absenciu klávesnice aj keď možnosť tak je (cez DS a zadávať jednotlivé písmená), ale nie je to ono. Preto vôbec konzolu na túto činnosť nepoužívam a tak uprednosťňujem offline hranie.To bolo pre vysvetlenie a teraz otázka. Na aký mail Vám to prišlo? Mail je súčasťou PSN účtu alebo ako to je? Som z toho trochu zmätený lebo si neviem predstaviť, že by Sony dodatočne vyhľadávalo o každom užívatelovi ešte mail ktorý používa. upozorneni Ti dojde na mail, ktery jsi uvadel pri registraci v uctu na PSN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ganyb Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 hele, je tu nekdo kdo se napojil na PSN s CFW i po emailu od Sony ? .... jen me to zajima, jestli uz nekdo po upozorneni dostal banan, nebo funguje nadale na PSN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turok1468625206 Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 jj,to by mě taky zajímalo.Všichni straší Banem,ale o nikom kdo ho dostal zatim nevim. Já pařim pořád s CFW a bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.