rockyzz Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 No já, když zombíky - tak radši šílenou masakrozní jízdu, která nepotřebuje bejt epická či tak, ale prostě masakr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombkiller Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 potřeboval bych pomoct,něco se mi asi stalo z uložením nebo co.je to v act 2 chapter 7 .je to poté co se v těch kanálech vypořádate s tím tlustochem,pak se musíte dostat z toho kanálu a ocitnete se někde v city hall nebo nevím přesně, ale mi se objeví celá černá obrazovka na konci nějaké světlo a život pomalu ubíha až zemřu a tak pořád dokola,nejde chodit nejde se nikam dostat,přitom dole na mapce mám zobrazenou cestu k cíli a délku v metrech ale vůbec to neubíhá.stalo se něco podobného někomu?bohužel hra používá autosave takže to vypadá že jsem zkončil.zkuste mi někdo nějak poradit,hru jsem zkusil i odinstalovat a hrát z dvd ale je to to samé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 No já, když zombíky - tak radši šílenou masakrozní jízdu, která nepotřebuje bejt epická či tak, ale prostě masakr...Nechci špatně radit, abys pak nenadával co jsis to koupil za chujovinu :D Masakr to teda je :D Pokud rád vraždíš zoombíky, tak do toho jdi.. Krve, uříznutých částí a tak podobně je tam až moc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 potřeboval bych pomoct,něco se mi asi stalo z uložením nebo co.je to v act 2 chapter 7 .je to poté co se v těch kanálech vypořádate s tím tlustochem,pak se musíte dostat z toho kanálu a ocitnete se někde v city hall nebo nevím přesně, ale mi se objeví celá černá obrazovka na konci nějaké světlo a život pomalu ubíha až zemřu a tak pořád dokola,nejde chodit nejde se nikam dostat,přitom dole na mapce mám zobrazenou cestu k cíli a délku v metrech ale vůbec to neubíhá.stalo se něco podobného někomu?bohužel hra používá autosave takže to vypadá že jsem zkončil.zkuste mi někdo nějak poradit,hru jsem zkusil i odinstalovat a hrát z dvd ale je to to samé. To vypadá na nějaký bug :( Máš originálku? Jestli ti jde jít do obrazovky s questama, tak si zkus vybrat jinej, ale fakt nevim jestli to pomůže.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 Nechci špatně radit, abys pak nenadával co jsis to koupil za chujovinu :D Masakr to teda je :D Pokud rád vraždíš zoombíky, tak do toho jdi.. Krve, uříznutých částí a tak podobně je tam až moc :D Mě jde hlavně o počet těch zombíků :lol:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 potřeboval bych pomoct,něco se mi asi stalo z uložením nebo co.je to v act 2 chapter 7 .je to poté co se v těch kanálech vypořádate s tím tlustochem,pak se musíte dostat z toho kanálu a ocitnete se někde v city hall nebo nevím přesně, ale mi se objeví celá černá obrazovka na konci nějaké světlo a život pomalu ubíha až zemřu a tak pořád dokola,nejde chodit nejde se nikam dostat,přitom dole na mapce mám zobrazenou cestu k cíli a délku v metrech ale vůbec to neubíhá.stalo se něco podobného někomu?bohužel hra používá autosave takže to vypadá že jsem zkončil.zkuste mi někdo nějak poradit,hru jsem zkusil i odinstalovat a hrát z dvd ale je to to samé. Když v menu dáš load last checkpoint, tak tě to hodí do stejného místa s černou obrazovkou ? Nejspíš jsi někam spadl nějak mimo mapu. Špatné je, že autosave je jen jeden s jedinou postupovou pozicí, nevím jak z toho ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3mon3k-CZ Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 prochazel jsem to az sem ale asi jsem to prehlidnul nebo se to mozna neresilo, da se to hrat coop na jednom xboxu ? )) diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 prochazel jsem to az sem ale asi jsem to prehlidnul nebo se to mozna neresilo, da se to hrat coop na jednom xboxu ? )) dikyNedá :( Jen online :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 Mě jde hlavně o počet těch zombíků :lol:.Těch tam je dost :) Někdy až příliš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 Víc jak v Left 4 Dead? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trapper1468625427 Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 Nemužete srovnávat L4D stímto :D ;-) Protože v Dead Islanduá máte aji nějaký ukoly třeba obsadit něco nebo napřiklad povilt zavity na vodu atd... načež v L4D jenom jdeš a kosiš ;-) ale jinak je tam zombie dost když se stoupneš a čekáš tak ti menši kupa přijde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 Tak jsem se kouknul na cooptimuse, a ten rozhodl - Dead Island je sice skvělá pecka už na pohled, ale jaktože taková masakrózní jízda nemá splitscreen?!?! Tady to pro mě končí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 A je problém hrát co-op po live? Ve čtyřech lidech je to fakt super :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 To sice ano, ale já často hrával z kámošem L4D ve dvou, a bylo to fakt sranda, to je hlavní důvod proč jsem hrál L4D, splitscreen, ačkoliv dalo by se bez toho i obejít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 To je fakt velká škoda, Dead Island bych si ve split screenu taky rád s někým zahrál, protože on-line nehraji, ani mě to nebaví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pyxi007 Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 čaute :) stahl jsem DeadIslan, vse vporad ku vypaleno, jde o to, kdyz jsem v hlavnim menu teto hry, dam PLAY / New Game (nejspis je to singleplayer) tak to po me chce pripojeni k XBL!!! sakra ale ja nechci hrat CO.op aspon prozatim, chci obyc SINGLE! da s e s tim neco delat nebo musim yt opravdu pripojeny? FLASH mi to bohuzel neumoznuje :D diky za odp UPRAVENO: Tak už jsem na to došel :D kua kdo má vědět že musí jít do NASTAVENÍ / ONLINE a tam jen zaměnit GAME TYPE : z Cooperative na Singleplayer.......stupidní! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Upozorňovala na to hláška při prvním spuštění, že pokud chceš hrát single musíš to změnit v nastavení. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Tohle video mě docela pobavilo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 No to jo :) vypadá to fakt dobře! Jinak je Dead Island jako normální procházečka? Jestli to má alespon nějakej příběh a stále někam pokračuješ? Nemam rád hry jako L4D jen tupě mlátit hromadu zambíků.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Jo, je to procházečka, plníš různé úkoly a příběh to má taky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Tak teď jsem se dostal do místa v džungli kde mám chránit šamana a je tam asi 20 zombíků a nedá se to udělat, nevím jak, vždycky zabijí buď mě, nebo toho šamana hloupého. Nemám rád takové neřešitelné situace :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Zmáčkni B, pokud tu vlastnost máš, bude to hračka :) A nebo doporučuju velkého řvoucího thuga co je zastrčený zneškodnit molotovem či granátem a pak se zkusit hned zbavit zbytku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Problém je, že mi všechny zbraně došly a ty co ještě mám se při každém nahrání checkpointu akorát ničí. Tam ten "zabíjecí mód" při podržení B mám, ale vypotřeboval jsem ho na ně poprve a na znovunabití tam není čas. A hlavně ten šaman vydrží hrozně málo, nestačím zabíjet a on už umírá. Je to divná část hry. edit: Právě mě to přestalo bavit, když jsem konečně udělal tu část se šamanem, tak následovala skoro stejná s nějakou černoškou. Je to neskutečně nevyvážené, jak se dá ubránit, když jde na mě hromada zombie a já se nemám čím bránit, ani reakce nemá ta postava tak dobré, aby se vůbec mohla bránit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 Nedavno jsem Dead island začal hrá a docela mě překvapil, čekal jsem tupou rubačku ve stylu L4D ale mýlil jsem se. Promakáné upgradování/vyrábění zbraní, schopností, plno úkolů, volný pohyb atd. je to fakt super :) Akorát teď nevim kde seženu konzervy a začíná to bejt i dost těžký..hrajete to ještě někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 Já už jsem to dohrál :-) Každý úkol tě naviguje na nějaké místo, řiď se podle toho. Mezi úkoly můžeš přepínat někde v té nabídce po stisknutí šipečky doleva na ovladači. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.