kubago Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 To mas pravdu, to riziko tu vzdycky je, ale tak to muzes rict i o jinych eshopech. Heureka to vidi celkem v poradku ten eshop http://obchody.heureka.cz/mb-shop-cz/recenze/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 ...a kdyby jste to nechteli tak zbozi proste neprevezmete od postaka a posta to posle eshopu zpet... na tohle pozor. nektere eshopy maji ve smluvnich podminkach, ze pokud si zasilku neprevezmete, posta ji sice posle zpatky odesilateli, ale ten pak po vas muze vymahat smluvni pokutu. nerikam ze to tak delaji vsechny eshopy. jako spousta lidi tyhle veci vetsinou ani nectu, ale pred nejakou dobou sem na to u jednoho eshopu nahodou narazil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Doporucena cena je jiz stanovena , a je to 6 990,- .Na www.gamecz.cz , zrejme jen kamennych pobockach bude probihat akce , kdyz si predobednate a donesete sve stare dsko dostanete na 3DS slevu . Podrobnejsi info sem kdyztak hodim behem tohodle tydne :) to je docela zajimave, ale popravde se mi nechce zbavovat se DS Lite, v zivote jsem zadnou konzoli neprodal a neprodam, protoze si je schovavam. tak to mam asi smulu, leda ze bych nekde koupil rozbite DS za par korun :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fajnokelma Odesláno Březen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 tady je ta akce od jrc: http://www.gamecz.cz/index.php?a=9&id=548 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 O tom, ze musi byt plne funkcni nic nepisou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UlbrihF Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 http://shoptemp.net/categories/Game-Consoles/Nintendo/ dobre ceny obzvlaste 3DS :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Tak to idem hned objednat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Ja bych opravdu potreboval vedet jestli muzu donest rozbite DS. Nevite o tom neco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Taky bych to rad vedel, jdu jim napsat maila... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 no neviem podla mna asi rozbite ked zoberu tak vam sice znizia cenu 3ds ale si myslim ze o menej.Pretoze ked zeberu funkcne ds tak ho mozu este predat(zda sa mi ze gamehouse predava nove a bazarove konzoly???) a takto vlastne ziskaju funkcne ds-ka za minimalnu cenu a aj za dobru cenu ho mozu predat a takto na tom zarobia este viac :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 jasne ze se to nevyplati... kdo ma funkcni DS v nejakym slusnym stavu tak ho vzdycky muze spis prodat nekde na aukru. urcite za nej dostane vic nez by mu v JRC strhli na protiucet pri koupi 3DS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 no neviem podla mna asi rozbite ked zoberu tak vam sice znizia cenu 3ds ale si myslim ze o menej.Pretoze ked zeberu funkcne ds tak ho mozu este predat(zda sa mi ze gamehouse predava nove a bazarove konzoly???) a takto vlastne ziskaju funkcne ds-ka za minimalnu cenu a aj za dobru cenu ho mozu predat a takto na tom zarobia este viac :D :D :D To sice jo, ale jrc podle me konzole neprodavaji. A o tom ze musi byt to DS fukncni nikde nepisou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Ved to som len uvazoval nahlas :D Sak im skus napisat a potom uvidis a daj vediet ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fajnokelma Odesláno Březen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Tak určitě to maj promyšlený a nejdou do toho s tím, že na tom tratěj... s tím počítám, ale pokud si budu kupovat 3ds, tak starý ds už potřebovat nebudu: dvě mouchy jednou ranou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 ale když si to spočítate dát tam dsixl tak na tom proděláte lepší prodat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 ale když si to spočítate dát tam dsixl tak na tom proděláte lepší prodat Myslim ze to palti u kazdeho modelu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 skoda ze to plati jen pro DS... mohl bych jim narvat nejaky starsi Nintenda, treba GBC nebo GBA. za to by me par kilek dolu potesilo ;D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fajnokelma Odesláno Březen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Tak já bych jim tam narval ledacos, mám tady ještě rozbitej notebook, starý pleje a pár komiksů... :) to by bylo abych se nedostal na dvojku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Ani nechtejte vedet co bych jim tam nacpal ja :) Ale rekl bych ze to mame vsichni podobny, odma hafo nepouzitelnejch kramu kterejch bychom se vymenou za 3DS vsichni radi vzdali :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Březen 3, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Samozrejme ze DS musi byt plne funkcni , se stilusem a nabijeckou (manualy nejsou nutne ale potesi) . Stale nemam podrobnejsi info , jakmile bude , hodim to sem . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fajnokelma Odesláno Březen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Samozrejme ze DS musi byt plne funkcni , se stilusem a nabijeckou (manualy nejsou nutne ale potesi) . Stale nemam podrobnejsi info , jakmile bude , hodim to sem . Dost podrobné info je na jejich stránkách... ale vychází mi to, že kdybych přinesl svoje ds lite, tak sleva bude kolem 500,- to ho raděj nechám ležet na poličce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 a je tu nekdo kdo si 3DS kupuje ze zahranicí? Já bych si taky nejradeji koupil,ale nevim jak bych to udelal s reklamaci.(kdyby se neco porouchalo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
telchy Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Já to beru z Gamehouse.cz, co jsem měl DS Lite a teď DSi XL, tak jsem žádný servis řešit nemusel, ale i tak si raději nějakou tu 1.000,- přihodím, aby se mi to jak na potvoru nestalo teď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Já to beru z Gamehouse.cz, co jsem měl DS Lite a teď DSi XL, tak jsem žádný servis řešit nemusel, ale i tak si raději nějakou tu 1.000,- přihodím, aby se mi to jak na potvoru nestalo teď. V gamehousu maj peknou cenu, jednu z tech ceskych nejlepsi, plus 500 voucher, treba na hru....takze jasna koupe :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacenacz Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 3DS vypadá dobře, asi do něj půjdu. Jaké hry berete? Jinak zde jsou první recenze Super Street Fighter 4 - http://www.konzolista.cz/articles/onearticle/?link=super-street-fighter-4-3d-edice-163944&sekce=recenze Nintendo 3DS - http://www.konzolista.cz/articles/onearticle/?link=nintendo-3ds-recenze-konzole-163955&sekce=specialy Asi půjdu do toho Street Fightera. Má dobré recenze i jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.