DeSmond Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Jinak pro ty, kdo obednavali u gamehousu a nechaj si to posilat, tak pry expedujou (uz/az) 24.3. aby dorazili 3DS uz v patek, pochybuju ze u nas to vyjde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudy1468625373 Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 nepochybuj opravdu to tak bylo odeslaly tak ze v patek bylo už v poledne přes CP doma. Jen s hrami to v CR vázne me vysnene PES zatim do CR nedorazilo ale jak rikam gamehouse mohu doporucit opravdu hned posilaji :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 taky jsem z gamehouse nadšený předtím jsem si myslel že mi 3DS dojde až v pondělí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 nepochybuj opravdu to tak bylo odeslaly tak ze v patek bylo už v poledne přes CP doma.Jen s hrami to v CR vázne me vysnene PES zatim do CR nedorazilo ale jak rikam gamehouse mohu doporucit opravdu hned posilaji :wohow: Z vlastni zkusenosti vim, ze to tak neni, 3DS se mi uz vali doma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubago Odesláno Duben 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2011 Chtel bych upozornit, ze Amazon slevnil 3DS. na celych 175 liber. S postovnym a po prepoctu to vychazi na cca 5060 kc. Coz je hodne dobra cena. Uz bych objednaval, kdybych stale necekal na hack konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 Proč to všichni kupujou na gamehouse? co já to sledoval tak je to tam skoro nejdražší :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Chtel bych upozornit, ze Amazon slevnil 3DS. na celych 175 liber. S postovnym a po prepoctu to vychazi na cca 5060 kc. Coz je hodne dobra cena. Uz bych objednaval, kdybych stale necekal na hack konzole. Tak amazon to dal na povodnu cenu :( A to som chcel ze si to pojdem objednat :( EDIT:Zato zlacnili ochranne folie na display:http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004JLO61K/ref=s9_simh_gw_p63_d0_i3?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1P22S2H3PVMZXQ58C5QM&pf_rd_t=101&pf_rd_p=467128533&pf_rd_i=468294 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 nodobre kup si to z progamingshopu ako ja a budes to mat na druhy max na treti den doma :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Ved hej len mne islo o to ze to tam mali za vybornu cenu.Takto si to kupim v datarte ale aj tak dakujem za radu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 tak hej ked nemas peniaze tak sa obzeras po co najlepsich cenach :) inak ma dorazilo ked som videl za aku cenu startovalo 3DS na alze... 330 eur :-O a to ja som ho mal vtedy za 260 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Duben 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2011 JJ.To som videl.Som myslel ze sa rozplacem :D Ja ho budem mat v DATARTE za 240 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.