ulipek Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Bud to je tim prachem nabo jen umistnenim - tim myslim z kolika stran je Ps3 uzavrena a teplej vzduch neni kam odvadet :) ja to mam nad topenim (jak uz jsem psal) ale jen z jedne strany je ps3 ohranen zdi (ktera je navic studena protoze je to na rohu baraku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 http://www.imghosting.cz/view-2320110217_001.jpg http://www.imghosting.cz/view-7220110217_002.jpg http://www.imghosting.cz/view-8720110217_004.jpg mě to fungovalo nromálně, zkuste tyhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Únor 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Legion: jeden z nich hodím do prvního příspěvku, ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Velice snadne reseni... Myslim, ze si vyrobim nejaky stojan na PS3 a ostatni veci ;-) a mohl bych to pojmout jako tut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Únor 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 armyk: až jsem se divil jak jednoduchý a funkční to je :) .... btw. dneska jdem se sucháčem na MW2, přidáš se? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Taky jsem necekal, ze takovahle vec tak razantne zlepsi airflow. Nejsem doma, takze online az v nedeli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Únor 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Nejúčinnější bude nejspíš stejně výměna pasty. Kdo se v tom ale nechce vrtat, nebo to nechává jako poslední možnost, ať vyzkouší tohle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leon1468625657 Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Ja to poresil takhle: Pod nozicky jsem dal asi 6mm plastove podlozky,a za PS3 ventilator,topi i to kino co mam pod PS3,ale zvuk 5.1 pri hrani je bomba.Nez jsem tam dal vetrak a nozicky tak to topilo fakt hodne.Vetrak jede asi na 7 - 8 voltu,toci se neslysne a stale,celkem to uchaldi,a kdyz hraju delsi dobu,tak to fouka jako primotop. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 [ATTACH=CONFIG]11972[/ATTACH]Ja to poresil takhle: Pod nozicky jsem dal asi 6mm plastove podlozky,a za PS3 ventilator,topi i to kino co mam pod PS3,ale zvuk 5.1 pri hrani je bomba.Nez jsem tam dal vetrak a nozicky tak to topilo fakt hodne.Vetrak jede asi na 7 - 8 voltu,toci se neslysne a stale,celkem to uchaldi,a kdyz hraju delsi dobu,tak to fouka jako primotop. Tvé uskupení se mi vůbec nelíbí, topí tam to kino, plus je to ve stísněném prostoru - já bych se bál, být na tvém místě. Zkus udělat tu mezeru větší, nebude to nijak extra vypadat, ale bude to účinnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leon1468625657 Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Tvé uskupení se mi vůbec nelíbí, topí tam to kino, plus je to ve stísněném prostoru - já bych se bál, být na tvém místě. Zkus udělat tu mezeru větší, nebude to nijak extra vypadat, ale bude to účinnější Bohuzel to jinak udelat nejde,ani ta police nejde dat niz,ten ventilator a nozicky fakt pomaha.V polici pod tim je zase Dreambox (dasli topidlo) na ten to dat taky nemuzu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hawkie Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 To dělaj jenom slimka ne? Já mám konzoli asi 3 cm od topení a hučí až když jde fakt do tuhýho a za chvíli zas přestane. Ale když bych jí chtěl preventivně "chladit", tak máte fakt ověřený že je tohle lepší než vertikální poloha jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 To dělaj jenom slimka ne? Já mám konzoli asi 3 cm od topení a hučí až když jde fakt do tuhýho a za chvíli zas přestane. Ale když bych jí chtěl preventivně "chladit", tak máte fakt ověřený že je tohle lepší než vertikální poloha jo? Ne, nemáme - sis myslel, že poběžíme někam do elektra na měření? :D Výhoda je, že to dost dobře větrá, a hlavně, není to tak "nápadné" jako na stojáka. Bohuzel to jinak udelat nejde,ani ta police nejde dat niz,ten ventilator a nozicky fakt pomaha.V polici pod tim je zase Dreambox (dasli topidlo) na ten to dat taky nemuzu. Stačilo by i dát tam něco trochu vyššího, nejlíp ze dřeva, aby to tak nevedlo teplo, (případně plast). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tesi88 Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 PS3 Fat 80gb rok a půl starej, mám ho strečenej v prosklený skříni pod TV a nemám nejmenší problém s teplotou, po 5h hraní je stále OK ani nehučí nějak moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sinistracz Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 ohledne chlazení starých FAT 60 , 40 , 80 GB modelů jsem přišel na jednu vec co mě doslova šokovala zkusím jí tu vysvetlit proč mi ted PS3 nehučí jako vysavač myslel jsem si že to mřížkování po boku PS3 je určeno primárně k chlazení a průchodu vzduchu skrz konzoli proudem vzduchu k venitlatoru ale zřejmě jsem se spletl protože co muže udělat 3x3 cm " dírka " v plastu vis fotka : http://img5.rajce.idnes.cz/d0506/4/4514/4514363_5a5a0b6d028b3bba317150a88ab1a648/images/19122010205_edit_.jpg kde červeně jsou stěny z plastu a modře je jiz zmínená dírka na proud vzduchu , to se mi nelíbilo takovým zpusobem že jsem tuto dírku rozšířil asi takhle jak muzete videt na fotce : http://img5.rajce.idnes.cz/d0506/4/4514/4514363_5a5a0b6d028b3bba317150a88ab1a648/images/19122010205.jpg tímhle jsem častečne vyřešil nehorazné hučení (jako při fan testu) které se dostavilo vždy do 5 min při puštení jakekoliv hry , po upravě tohoto problemu už hučí jen hry které jsou opravdu náročné a zbytek je pěkne tichý (doufám že to nekomu pomuže) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kailo Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 ... Překvapuje mě, jak málo lidí toto zná a aplikuje. Teda, hlavně notebookáři tohle znají. Pod ntb dáte, dejme tomu, obaly od dvd a parádně to zabrání přehřívání. Tím teda přidávám další ingredienci pod PS3 - obaly od dvd (: enjoy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Hlavne pomuze jak uz tu nekdo psal, vymenit pastu na CPU a GPU. Vsichni co to jeste neudelali a nemaji uz zaruku at tak ucini. Sam jsem to delal a ta origo pasta me prijde fakt hrozna. Na tom Sony docela setrila u fat a u slim netusim co tam davaj, ale si to nebude o moc lepsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daw11 Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 jj je to tak,fungujeto už sem to přednedavnem psal zde http://console-forum.net/tema/114259-ps3-slim-vertikalni-nebo-horizontalne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max96 Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 lidi, myslíte, že tam můžu dát hokejový puky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 lidi, myslíte, že tam můžu dát hokejový puky? No, můžeš, ale nevím, jsou dost velké, a pokud máš pod PS3 něco, co taky topí, tak to není ani tak vysoké. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kresh Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 zkusil jsem,ale nepomohlo mi to :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 zkusil jsem,ale nepomohlo mi to :( Jestli to máš na něčem dalším, a dal jsi pod to něco nízkého a/nebo tepelně vodivého, tak se ani nedivím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Musím říct, že to pomohlo... PS3 se vůbec nepřehřívá a na délce hraní vůbec nezáleží... taková prkotina a pomáhá na jedničku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KamonCZ Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Si tam dejte víčka od petek to má snad doma každý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
man5on Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Dal jsem pod PS3 takový dětský mini puky a nepomohlo to. Při graficky náročnějších hrách jako Uncharted 2 a BF Bad Company 2 se stejně větrák rozjede :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris999 Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 ...precital som vsetky fora, vyskusal vsetky navody a moja FAT konzola aj napriek tomu po 3-5 minutach huci ako lokomotiva. Keby to bolo take jednoduche ako tu popisujete vyssie (s tymi podlozkami) tak by som si usetril kopec casu a nemusel by som konzolu ani rozoberat a to som ju koli tomu rozoberal asi 10 krat. Nastastie uz ma to preslo, uz to neriesim, konzolu radsej vecer nepouzivam aby som nerusil susedov. Dufam ze sa casom dostanem k nejakej inej tichsej a tejto hlucnej sa zbavim. Kazdopadne uz aspon viem co vsetko sa da urobit v buducnosti aby konzola bola tichsia aj ked na mojej nic z toho nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.