Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 477
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
cauky, nevi nekdo jak v tekken 5 dark rescurection mam zmenit postavu te divky za eddieho na toho cernocha s capoierou? Predem dekuju za odpovedi

marek_2080: presunuto z duplicitniho topicu

v Tekken 5 (tedy PS2) je Eddie jako dalsi oblek Christie. Takze ho vybiras Trojuhelnikem a nebo Koleckem. Jen ted nevim jestli musis nejdriv koupit jeji bonus oblek za XXX.XXX points nebo se nejak odemkne dohranim za X postav. Spis to prvni. Kazdopadne jsou to pevne obleky. Jednou ten "dress" podruhe kalhoty+kosile a nemuzes nakupovat bonusy.

v Tekken (5) Dark Ressurection (minimalne na PSP, ale hadam ze na PS3 to bude stejne) jsou oba jako separatni postavy (jenz jde libovolne upravovat) a mel by bejt odemknutej uz od zacatku jako vsichni. Pokud to neni jak na PSP tak musis odemknout :D

Odesláno

Tiez mam original, ale moc ma to uz nebavi, v kuse dostavam na drzku(dlhsie som to nehral), hram za sexy Christie a jednoducho to neviem...ale moc sa tesim na Danteho navod, snad mi to prida nejaky skill(a zase si zahram) :cheesygrin:.

P.S: Ak hravas v noci, tak s Tekkenom to nebude moc jednoduche, moja mama nevedela zaspat kvoli tomu ze z opacnej strany bytu pocula moje tukanie :D

Odesláno

Já mám taky ORIGO a zabírá to docela dost ISO, takže se UMD fakt vyplatí. Navíc Loadingy nejsou nijak dlouhý (+-10vteřin), takže to je skoo jedno. A už se nový prodává v Platinum verzi, takže určo kupte. Jinak taky to lamim upe nejvíc a sem zvědav na ten Návod. Teď sem v druhym Doju a v Druhym turnaji mě vždycky upe rozjedou. Kámoš si to koupil před tejdnem a za 5 dní mě předběh v ranku.

• 4 weeks later...
Odesláno

můžete sem někdo pls hodit obrázek ranku divine fist a nebo aspoň napsat, kolik toho musim vyhrát - já mám lee - dark lord 280 výher 0 proher už jsem asi 25x bojoval s postavou s hodností dark lord a pořád nic, už bych chtěl tu divine fist :( - dragunov -deity a jinak většinou 1dan :D - jo mám platinum tak doufám že se tam divine fist nevytratilo...

ale je to super hra

Odesláno
Zdravím nej postava je LILI

lili-in-tekken-6.jpg

a vtěch nejhorších postavách to máš pravdu panda kuma mokujin a takový ty shity

jinak mimochodem nevíte někdo o nějaké lance ted někdy ohledně tekena brno a okolí

SOUHLÁÁSS, nej postava ji prostě lili, je jí 16 (teď už 18) a má ráda tanec xD. Jinak nehorší, mno nwm, když se naučíš používat různá komba v pravou chvíli tak válíš za každého, já osobně jsem si ještě oblíbil Gunjacka (Jack 5)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu