Brumiik Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 ten nazev sem vzal z online obchodu kde i tam je nazev tekken 5 darkrescurection ale to je jedno kazdopadne dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 počkej počkej Eddie i CHristie jsou postavy zvlášť každou si vybereš při volbě bojovníků... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 cauky, nevi nekdo jak v tekken 5 dark rescurection mam zmenit postavu te divky za eddieho na toho cernocha s capoierou? Predem dekuju za odpovedimarek_2080: presunuto z duplicitniho topicu v Tekken 5 (tedy PS2) je Eddie jako dalsi oblek Christie. Takze ho vybiras Trojuhelnikem a nebo Koleckem. Jen ted nevim jestli musis nejdriv koupit jeji bonus oblek za XXX.XXX points nebo se nejak odemkne dohranim za X postav. Spis to prvni. Kazdopadne jsou to pevne obleky. Jednou ten "dress" podruhe kalhoty+kosile a nemuzes nakupovat bonusy. v Tekken (5) Dark Ressurection (minimalne na PSP, ale hadam ze na PS3 to bude stejne) jsou oba jako separatni postavy (jenz jde libovolne upravovat) a mel by bejt odemknutej uz od zacatku jako vsichni. Pokud to neni jak na PSP tak musis odemknout :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumiik Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 jak si tam dam toho eddiho ? vuim ze nejak se to meni za tu druhou babu s capoierou ale nwm jak tak pls help diky moc :bash: edit: omlouvam sem nevedel sem ze sem byly presunuty moje prizpevky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 btw dělám na tom návodu, bude obsahovat - prology jednotlivých postav - tekken ranky - bonusy - dojo - info o postavách (není jisté uvidím co zjistím) - pohyby (ještě jsem nezačal bude na dýl) ostatní části jsou téměř hotovy, uvidím jestli dám alespoň první část.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yerk_ Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 supr hra,jedine co mi vadi je podle me neprilis vhodne vybrana muzika oproti tekken 3 napriklad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zyrEEE Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 Já bych mněl dotaz : má cenu si to stahovat ? Co tam na mně čeká jaký mise atd.. ? :) Díky za odpověď předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yerk_ Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 pro me to melo cenu si to i koupit v originale,tak comyslis?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScRyX Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 Tiez mam original, ale moc ma to uz nebavi, v kuse dostavam na drzku(dlhsie som to nehral), hram za sexy Christie a jednoducho to neviem...ale moc sa tesim na Danteho navod, snad mi to prida nejaky skill(a zase si zahram) :cheesygrin:. P.S: Ak hravas v noci, tak s Tekkenom to nebude moc jednoduche, moja mama nevedela zaspat kvoli tomu ze z opacnej strany bytu pocula moje tukanie :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pojik Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 já mám taky original a spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remind Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 Já to hrával kdysi dávno když sem měl eště psp , ale ted si k vánocům chci dopřát psp slim a když sem to hrávala tak sem pařil na nejvyšší obtížnost , měl sem rank divine fist u Jina a ted už bych si to sotva dával Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 Já mám taky ORIGO a zabírá to docela dost ISO, takže se UMD fakt vyplatí. Navíc Loadingy nejsou nijak dlouhý (+-10vteřin), takže to je skoo jedno. A už se nový prodává v Platinum verzi, takže určo kupte. Jinak taky to lamim upe nejvíc a sem zvědav na ten Návod. Teď sem v druhym Doju a v Druhym turnaji mě vždycky upe rozjedou. Kámoš si to koupil před tejdnem a za 5 dní mě předběh v ranku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark-Rider Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 můžete sem někdo pls hodit obrázek ranku divine fist a nebo aspoň napsat, kolik toho musim vyhrát - já mám lee - dark lord 280 výher 0 proher už jsem asi 25x bojoval s postavou s hodností dark lord a pořád nic, už bych chtěl tu divine fist :( - dragunov -deity a jinak většinou 1dan :D - jo mám platinum tak doufám že se tam divine fist nevytratilo... ale je to super hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Prosinec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2008 Tak já bych se vrátil k tomu, kvůli čemu se to založilo xD. Zkoušel jsem všechny postavy a jednoznačně nejlepší je Lili, mapa se mi líbí Winter palace a nejhezčí charakter je asi Christine. Jinak škoda, že u psp verze nejde odemknout Jinpachi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monterry Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 Zdravím nej postava je LILI a vtěch nejhorších postavách to máš pravdu panda kuma mokujin a takový ty shity jinak mimochodem nevíte někdo o nějaké lance ted někdy ohledně tekena brno a okolí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 o nej postavu bych se hádal, osobně jsem si oblíbil Ravena :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SeeD Johny Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 Ja hraju za Lili a jsem z Brna ;) a docela mne stve, ze to nejde hrat pres net :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 Zdravím nej postava je LILI a vtěch nejhorších postavách to máš pravdu panda kuma mokujin a takový ty shity jinak mimochodem nevíte někdo o nějaké lance ted někdy ohledně tekena brno a okolí SOUHLÁÁSS, nej postava ji prostě lili, je jí 16 (teď už 18) a má ráda tanec xD. Jinak nehorší, mno nwm, když se naučíš používat různá komba v pravou chvíli tak válíš za každého, já osobně jsem si ještě oblíbil Gunjacka (Jack 5) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 pls a co to znamena ze je hra platinum ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 pls a co to znamena ze je hra platinum ? Hra je platinová...platinový vydání...zlevněný vydání...žlutej pás a nápis PLATINUM na krabičče... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 nejradši hraju za kinga to je jasný nejoblíbenější bojiště je to venku s těma vlkama a nejhezčí je asi king a nerad hraju proti rád hraju proti všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pHe Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Moje nej postava: Raven, Eddie Nej prostředí: Snow Castle (kvůli dobrý anime muzice) Nejhezčí postava: Muj Raven.. sem si ho zkustomizoval.. podle sebe ae nemůžu vám ho ukázat ptže zatim nwm jak propojit PSP s PC.. :( Nesnášim: Jack-5, Bruce, Nina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
QwaQ Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 Proste nejlepsi drtic :P :P :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yawimaya Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 ahoj mno ja hraju za lili, jina ..btw nevite jak odemknout itemy do customize? krom tech aur teda .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 ahoj mno ja hraju za lili, jina ..btw nevite jak odemknout itemy do customize? krom tech aur teda .... bojujes... za kazdej vyhranej souboj dostavas prachy/body.. za ty pak muzes odemykat ty itemy, dalsi barvy apd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.