Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Tekken Dark Resurrection

shadow.wizard

Recommended Posts

• Odpovědi 477
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

cauky, nevi nekdo jak v tekken 5 dark rescurection mam zmenit postavu te divky za eddieho na toho cernocha s capoierou? Predem dekuju za odpovedi

marek_2080: presunuto z duplicitniho topicu

v Tekken 5 (tedy PS2) je Eddie jako dalsi oblek Christie. Takze ho vybiras Trojuhelnikem a nebo Koleckem. Jen ted nevim jestli musis nejdriv koupit jeji bonus oblek za XXX.XXX points nebo se nejak odemkne dohranim za X postav. Spis to prvni. Kazdopadne jsou to pevne obleky. Jednou ten "dress" podruhe kalhoty+kosile a nemuzes nakupovat bonusy.

v Tekken (5) Dark Ressurection (minimalne na PSP, ale hadam ze na PS3 to bude stejne) jsou oba jako separatni postavy (jenz jde libovolne upravovat) a mel by bejt odemknutej uz od zacatku jako vsichni. Pokud to neni jak na PSP tak musis odemknout :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

btw dělám na tom návodu, bude obsahovat

- prology jednotlivých postav

- tekken ranky

- bonusy

- dojo

- info o postavách (není jisté uvidím co zjistím)

- pohyby (ještě jsem nezačal bude na dýl)

ostatní části jsou téměř hotovy, uvidím jestli dám alespoň první část....

Odkaz ke komentáři

Tiez mam original, ale moc ma to uz nebavi, v kuse dostavam na drzku(dlhsie som to nehral), hram za sexy Christie a jednoducho to neviem...ale moc sa tesim na Danteho navod, snad mi to prida nejaky skill(a zase si zahram) :cheesygrin:.

P.S: Ak hravas v noci, tak s Tekkenom to nebude moc jednoduche, moja mama nevedela zaspat kvoli tomu ze z opacnej strany bytu pocula moje tukanie :D

Odkaz ke komentáři

Já mám taky ORIGO a zabírá to docela dost ISO, takže se UMD fakt vyplatí. Navíc Loadingy nejsou nijak dlouhý (+-10vteřin), takže to je skoo jedno. A už se nový prodává v Platinum verzi, takže určo kupte. Jinak taky to lamim upe nejvíc a sem zvědav na ten Návod. Teď sem v druhym Doju a v Druhym turnaji mě vždycky upe rozjedou. Kámoš si to koupil před tejdnem a za 5 dní mě předběh v ranku.

Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...

můžete sem někdo pls hodit obrázek ranku divine fist a nebo aspoň napsat, kolik toho musim vyhrát - já mám lee - dark lord 280 výher 0 proher už jsem asi 25x bojoval s postavou s hodností dark lord a pořád nic, už bych chtěl tu divine fist :( - dragunov -deity a jinak většinou 1dan :D - jo mám platinum tak doufám že se tam divine fist nevytratilo...

ale je to super hra

Odkaz ke komentáři

Tak já bych se vrátil k tomu, kvůli čemu se to založilo xD. Zkoušel jsem všechny postavy a jednoznačně nejlepší je Lili, mapa se mi líbí Winter palace a nejhezčí charakter je asi Christine. Jinak škoda, že u psp verze nejde odemknout Jinpachi

Odkaz ke komentáři

Zdravím nej postava je LILI

lili-in-tekken-6.jpg

a vtěch nejhorších postavách to máš pravdu panda kuma mokujin a takový ty shity

jinak mimochodem nevíte někdo o nějaké lance ted někdy ohledně tekena brno a okolí

SOUHLÁÁSS, nej postava ji prostě lili, je jí 16 (teď už 18) a má ráda tanec xD. Jinak nehorší, mno nwm, když se naučíš používat různá komba v pravou chvíli tak válíš za každého, já osobně jsem si ještě oblíbil Gunjacka (Jack 5)
Odkaz ke komentáři

Moje nej postava: Raven, Eddie

6580660.jpg

Raven.jpg

Nej prostředí: Snow Castle (kvůli dobrý anime muzice)

Nejhezčí postava: Muj Raven.. sem si ho zkustomizoval.. podle sebe ae nemůžu vám ho ukázat ptže zatim nwm jak propojit PSP s PC.. :(

Nesnášim: Jack-5, Bruce, Nina

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu