Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
2witeks:

1, dneska mas taky prazdniny? dame neco na Xlinku?

2, ty sutry dou rozbit i kladivem

3, rajangy sem nesnasel, ale jak se zjisti jak na ne, tak je to radost... G rajang sem sam jeste nezkousel a v multi mam zatim jenom 2 ale setik bych si rad udelal... takze se na to podivam

jo ale celej den tam nebudu... poď teď.

Rajang je právě větší sranda dávat sám ^^

Napr. ja som este na XKai nebol...Celu dobu killujem sam a riadne mato vycvicuje :bash: Ja ked vidim tie flash bomby a 5 ludi budi do monstera za to strieka cez celu obrazovku je mi az zle...Tak este v dvojke by to uslo,ale hento v 5ke je fakt uz o nicom :)

tjn, takle de zabít všechno...

• Odpovědi 3.5k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

:) Nemyslel som tym kazdy jeho dotyk,ale prave dotyk,ked to najmenej cakas.Vysvetlim na priklade:nemas quake r. a zostanes stat,zrazi ta a ubere kludne aj 3/4 zeleneho pricom polka je v cervenom,rychlo zadelis max potion(stihne sa zregenerovat do zeleneho)ale prave vtedy sa ta v rage dotkne a koncis...Ako keby ta hra nezaznamenala,ze si sa dobil :) Stalo sa mi to uz vela krat,aj pri inych monsteroch(ale pri tomto najcastejsie,preto ich nemam rad :P ) No a prave v tomto je tato hra pekne retardovana lol,proste jak naschval naprogramovane > > Urcite sa aj vam nieco podobne stalo,pricom zostava rozum stat.

Dalsi priklad Rathalos,ked zosada a nahodou ti nevyde triplle pound s hammerom=okamzity charge a konec(150) preto davam pri zosadani len super pound > > Pritom Rathalos patri medzi mojich oblubenych.

A tak dalej :) Ale aj tak je tato hra The Only One :wink:

Odesláno

uff no tyvole, po pondelni zaparce me doma cekalo nemily prekvapko... byla u nas bourka a odpalilo mi to modem a sitovku v PC... supr situace, 1200 za novy , a sem tu zase :P

btw termixi , na lunastru/teostru uz chodim jen s hammerem (misto puvodniho dark hammeru sem dal dokupy Dragonbreaker :) ) , a np, cili uz beham se smolderem :P . jo a btw z HR5 rathalose mi haluzove padl ruby :P tak ted rathalose farmim jak o zivot :P

Odesláno

KILLaMH: jak si psal to s tim rajangem... myslim, ze to je tak, ze kdyz ti nabiha heal bar po poziti max potion a v tu chvili te zasahne... ubere ti jakoby z celeho healtu (150)... jinak bacha na to... nikdy se nehealuj hned z paniky, ale pockej si az bude rajang zamestnanej nejakym utokem...

me se celkem casto stava, ze kdyz celou dobu bezproblemove bojuju s nejakym bossem a sem linej ceket na nejakej delsi utok abych si nabrousil zbran a brousim rovnou z nedockavosti... srazi me a od ty doby se to se mnou veze nekdy az ke smrti... tahle hra chce skratka ocelovou trpelivost ;)

jinak panove... potreboval bych poradit... za nic nemuzu prijit na to, kde ziskat Chameleos Spike ...na gamefaqs sem zjistil, ze z chameleose se neda vyriznout a ani za rozbiti cehokoli se ho nedockam... jeste me napadlo, ze by se mohl objevit v odmene za porazeni chameleose, ale 3X jsem to zkusil a nic..

jestli nekdo vi, kde tuhle fialovou cetku splasit poradte... nabizim 500p

thx

Odesláno

ja uz se prave bojim, ze jsem trpelivej na neco, ceho se nedockam...

=======

Chameleos (A06.05)

==========

Elder--

Reward For Breaking:

Horn-

Chameleos Horn X1 (90%)

Dragonite Ore X1 (10%)

Carve:

Body-[X4]

Chameleos Hide (39%)

Chameleos Webbing (24%)

Chameleos Claw (19%)

Dragonite Ore (13%)

Elder Dragon Blood (5%)

Tail-[X1]

Chameleos Tail (60%)

Dragonite Ore (22%)

Elder Dragon Blood (18%)

Capture: N/A

Drop:

Dragon Treasure (75%)

Dragonite Ore (25%)

G Rank--

Reward For Breaking:

Horn-

Chameleos Horn X1 (50%)

Chameleos Horn+ X1 (40%)

Union Ore X1 (10%)

Carve:

Body-[X4]

Chameleos Hide (35%)

Chameleos Webbing (24%)

Chameleos Hide+ (20%)

Union Ore (10%)

Elder Dragon Blood (6%)

Chameleos Jewel (5%)

Tail-[X1]

Chameleos Tail (60%)

Union Ore (17%)

Elder Dragon Blood (15%)

Chameleos Jewel (8%)

Capture: N/A

Drop:

Dragon Treasure (43%)

Dragon Treasure+ (42%)

Union Ore (15%)

urcite to neni z neceho jinyho?... chameleose uz jsem zabijel mockrat a za celou dobu jsem nemel ani jeden... akorat teda jsem ho nejvic zabijel na hi ranku... je mozny, ze je to treba z rewardu ze singlu? potreboval bych vedet s jistotou, kde to vemu... uz fakt nemam naladu jit na chameleose zbytecne :)

Odesláno
Hele potreboval bych se zeptat sem HR4 a potrebuju nejakou katanu s dragon atributem na lao shana jaka by byla asi nejlepsi popripadne jak a z ceho ji udelat vim ze na SoC to urcite bude ale tak na ja se ptam tady pac to tady bude urcite i prehlednejsi predem dekuji :)
nepotrebujes s dragon atributem... na HR4 bys mel bez problemu sehnat true devil slicer, coz na nej staci. po jeho zabiti se zacni zajimat o stavbu red dragonsword, popr. rovnou Smoldera :)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu