Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 3.5k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

ja uz mam konecne devil silencer :P :)

...a to jsem se ani nedostal na lv ***** a mam rank HR2 :D

thunderbug juice se totiz da schrastit tak, ze v horach vam ho vymeni ten batuskar(zberatel, nebo co to je :) ... kazdopadne je ve 4. sektoru) za dragonmoss ;)

btw dragonmoss ziskate tak, ze ze zahrady vyslete kocku s lodi do swampu za 300... vozi je celkem casto

jeste mam jeden tip...

kdyz budete v nejakym sektoru, kde je blizko ten letajici balon... kdyz na nej zamavate (start->gesture->wave) zacnou vas z nej fotit a pak vam ukazou, kde je bosak, jen na chvili, podobne jako psychoserum, ale lespi nez utracet prachy nebo matros za psychoserum ne?..

Odesláno

No takže ve **** mam zatim jenom Hunting na 2 Velocidromy a 2 Yian Kut Kuy... Jinak je to těžký jak prase.. Toho Red Khezu a Yian ( nevim jak to je, ten černej ostnatej, něco jak Kut Ku ) taky, ale vždycky mě sejmou... No a ten drak v horách.. :roll: Sem se trochu nečapal :lol:

Jak vy.... ?

Kde se dá koupit žebřík a se kterou kočkou se mam dohodnout aby mi vozila věci...... ?

Odesláno

red khezu... je celkem jednoduchej, ale jde hlavne o trpelivost...

ja na nej sel s katanou...

a utocil jsem vetsinou jen, kdyz vyflusnul ty 3 elektricky koule... tim totiz pekne nastavi tu svoji cervovitou hlavu a pak je dost casu na to parkrat ho do ni, nebo do krku uderit a uskocit...

(navic je to celkem efektivni, protoze khezuovi nejvic ubiraji rany do krku a pak taky do hlavy)

nejhorsi je, ze jak se nastve, utoci rychlejc a kdyz uz mu staci fakt malo, tak porad zdrha a musis ho nahanet pres celou mapku :roll:

yian caruga je proste srac :) ...malej rychlej a celkem dost vydrzi, ja ho zabil jen jednou... specialne carugu radsi chytam :D

a ta posledni kushala daora... stala se mym oblibenym drackem :) ...jakmile prijdes na to jak na ni, neni problem ji zkolit, i kdyz to da obcas celkem zabrat...

ve vzduchu se na ni neda moc utocit, takze to chce akorat trpelivost, nez pristane a zacne utocit ze zeme, nebo poradnou zasobu flash bomb, ktery ji pekne sundaj ze vzduchu..

btw uz z ni mam skoro celej komplet :)

btw2 jinak z ni taky dostanes elder dragon bone, ktery budes pozdejc potrebovat pro to, abys mohl tezit na zahrade v ty zamrzly jeskyni, ktera ti po zkoleni tigrexe rozmzne

edit:

Kde se dá koupit žebřík a se kterou kočkou se mam dohodnout aby mi vozila věci...... ?

kdyz jdes na poke farm, tak u toho chlapka s batohem, co stoji nejbliz u vlezu na farmu

Odesláno
[;253551']red khezu... je celkem jednoduchej' date=' ale jde hlavne o trpelivost...

ja na nej sel s katanou...

a utocil jsem vetsinou jen, kdyz vyflusnul ty 3 elektricky koule... tim totiz pekne nastavi tu svoji cervovitou hlavu a pak je dost casu na to parkrat ho do ni, nebo do krku uderit a uskocit...

(navic je to celkem efektivni, protoze khezuovi nejvic ubiraji rany do krku a pak taky do hlavy)

nejhorsi je, ze jak se nastve, utoci rychlejc a kdyz uz mu staci fakt malo, tak porad zdrha a musis ho nahanet pres celou mapku :roll:

yian caruga je proste srac :) ...malej rychlej a celkem dost vydrzi, ja ho zabil jen jednou... specialne carugu radsi chytam :D

a ta posledni kushala daora... stala se mym oblibenym drackem :) ...jakmile prijdes na to jak na ni, neni problem ji zkolit, i kdyz to da obcas celkem zabrat...

ve vzduchu se na ni neda moc utocit, takze to chce akorat trpelivost, nez pristane a zacne utocit ze zeme, nebo poradnou zasobu flash bomb, ktery ji pekne sundaj ze vzduchu..

btw uz z ni mam skoro celej komplet :)

btw2 jinak z ni taky dostanes elder dragon bone, ktery budes pozdejc potrebovat pro to, abys mohl tezit na zahrade v ty zamrzly jeskyni, ktera ti po zkoleni tigrexe rozmzne

edit:

kdyz jdes na poke farm, tak u toho chlapka s batohem, co stoji nejbliz u vlezu na farmu[/quote']

No paráda, díky ;-)

Jo a ze kterýho Monster z LVL**** můžu získat Fire Wyvern Fluid.. ?

Já sem se totiž rozhod rozšířit si Katany, takže teď mam Bone Katana "Shark" kterou ještě nevim jestli dam na "Dragon" nebo Wyvern Fire... No a pak mi ještě chybí 5 Machalitů na Eager Cleaver... :-)))))

Jo a už mam žebřík a poslal jsem kočičáka na lodi do Swapmu :-)

Odesláno
jo v ty dobe byl tygrex docela dobrej ale jakmile ho jednou das tak uz je lehkej

kde jsi sebral to prevleceny prase?

ja uz ho zabil 2X v singleplayerovych questech a mas pravdu... ted uz mi prijde jednoduchej...

ale v questech z gathering hall je zkolit tigrexe o dost tezsi... ma vetsi heal a vetsi damage... kdyz je na to clovek sam, je to fuska :)

v 2 nebo 3 lidech je to hned a ja uz bych rad byl HR3 ;)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu