Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
Please, nemam čas hledat na gamefaqs atd, kde/jak sehnat Light Crystal, kam mam posílat pro jaký věci kočičáka aby mi co přines... ? A kde sehnat Killer Beatle.. ?

Díky :-)

ja light crystaly nejvic ziskal ze swampu, teda myslim tim vyslat kocicaka do swampu... jinak ja uz ho tezim i z farmy cas od casu ;)

a taky ho obcas vyfasnes za porazeni gypcerose

killer beatly sbiram jen na farme

• Odpovědi 3.5k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

west][: oh yeah jeste 8 machalitu a mam devil slicera taky..... Diky moc ;-) jo a ted mam: bone katanu dragon, ravanger blade+, eager cleaver, long bone ( nevim jestli na wolf a pak wyvern fall btw kam mam poslat kocku pro fire wyvern fluid....? Me to jeste volcanic zone nepovoli... No a nebo jestli na Black katanu Mk, ale nevim jestli to uz neni zbytecny kdyz mam dragona.... )

Odesláno
Nejdriv do ni nahazej ty otraveny dyky,tim bys ji mel zbavit ty vetrny aury.Potom uz jenom rubat a rubat. Doporucil bych ti nejakou katanu,ale mys¨lim ze ji stejne nezabijes ,protoze ti driv zdrhne:wohow:
hm thx budu se sbazit jak se menuje ten juice se kterym neubiha stammina a jak jej vyrobit?zacinam pouzivat gunlane a lance,ale ubiha mi dost ta stamina tak se ptam na ten juice jinak mam katana gospel a wyvern poisoned katana a jakmile po nem hodin ty dyky tak nebude v vzduchu pouzivat u auru??hele astarothe seš z ostravy ne??dame srazek??pomužeš mi kdyz tak dodelat ty 4 lvl questy kde seženu giadrome skull??ppoztrebju jej na update mýý gunlance
Odesláno
hm thx budu se sbazit jak se menuje ten juice se kterym neubiha stammina a jak jej vyrobit?zacinam pouzivat gunlane a lance,ale ubiha mi dost ta stamina tak se ptam na ten juice jinak mam katana gospel a wyvern poisoned katana a jakmile po nem hodin ty dyky tak nebude v vzduchu pouzivat u auru??hele astarothe seš z ostravy ne??dame srazek??pomužeš mi kdyz tak dodelat ty 4 lvl questy kde seženu giadrome skull??ppoztrebju jej na update mýý gunlance

Ted o vikendu uz neco mam,mozna nekdy jindy.Jinak tu lebku zikas kdyz ho budes rubat hlavne do kebule takze z 10 pokusu by ti 1 mohla padnout. :)Power Juice:Catalyst+Rare Steak.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu