west-- Odesláno Listopad 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2007 Please, nemam čas hledat na gamefaqs atd, kde/jak sehnat Light Crystal, kam mam posílat pro jaký věci kočičáka aby mi co přines... ? A kde sehnat Killer Beatle.. ? Díky :-) ja light crystaly nejvic ziskal ze swampu, teda myslim tim vyslat kocicaka do swampu... jinak ja uz ho tezim i z farmy cas od casu ;) a taky ho obcas vyfasnes za porazeni gypcerose killer beatly sbiram jen na farme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2007 Okey, do swampu sem ho poslal.... kdy přijede ... ? A du se kouknout na farmu no.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Listopad 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2007 Okey, do swampu sem ho poslal.... kdy přijede ... ? A du se kouknout na farmu no.... prijede az po splneni nejakeho questu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2007 ^^^ Jo teď přišel ze Swapmu, za 200z a dal mi 30x Wyvern Fang, 5x Felvine a Giant Bone... Poslal jsem ho tam znova za 300z. :-) Jo a kde mam vzít Thunderbug juice .. ? Na gamefaqs to nemůžu najít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Listopad 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2007 [;254057']musite jit do hospy on-line...host game: questy se vybiraji u baru u prostredni slecny... join game: hraci' date=' co se chteji pripojit do questu musi zchecknout nastenku a tam se pripojit[/quote'] jo dikec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Listopad 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2007 Jo a kde mam vzít Thunderbug juice .. ?Na gamefaqs to nemůžu najít... http://console-forum.net/showpost.php?p=253112&postcount=973 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Listopad 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2007 Ja se vam moc omlouvam ja uz se vsadim ze to tu nekde bude ale nejak se mi to moc nechce hledat :) pardon tak se zeptam znova schanim BLOOD RED HORN ANTISEPTIC STONE a vubec to nemuzu sehnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Listopad 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2007 Ja se vam moc omlouvam ja uz se vsadim ze to tu nekde bude ale nejak se mi to moc nechce hledat :) pardon tak se zeptam znova schanimBLOOD RED HORN ANTISEPTIC STONE a vubec to nemuzu sehnat blood red horn je z monoblosa (kdyz mu rozbijes roh) antiseptic stone se comby (tedka nevim z neceho) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Listopad 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2007 aha..tak fajn ;) diiiky moc hnedka vlitnu na toho monoblosa a pak sem se jeste chtel zeptat na TRUE DEVIL SLICER...jestli ty ingredience na nej muzu zase nejak za neco vymenit... mam par dragonite ore ale chybi mi to Carbalite ore a thunder sac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Listopad 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2007 jo ten atiseptic stone je Bitterbug + Earth Crystal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorr Odesláno Listopad 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2007 West:ty seš borec jak svina jak si mohl killnout kushalu??no nic mne zbyva z lvl 4 tyto questy red khezu,monoblos,shogun canataur,kushala......každa rada by bodal thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2007 west][: oh yeah jeste 8 machalitu a mam devil slicera taky..... Diky moc ;-) jo a ted mam: bone katanu dragon, ravanger blade+, eager cleaver, long bone ( nevim jestli na wolf a pak wyvern fall btw kam mam poslat kocku pro fire wyvern fluid....? Me to jeste volcanic zone nepovoli... No a nebo jestli na Black katanu Mk, ale nevim jestli to uz neni zbytecny kdyz mam dragona.... ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Listopad 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2007 Joooo mám*******(7* :) ) v GH clear :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 Joooo mám*******(7* :) ) v GH clear :) panove... tohle^ je borec :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 GH = gathering hall... ? To jako jsou pak další Qs... ? wow... jinak dobře ty Cvaku... :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 Joooo mám*******(7* :) ) v GH clear :) sam? nebo na srazku? nebo s makkem? :D jestli sam, tak smekam.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 pche.. uz vidim jak da sam dva Kiriny :D .. me uz chybi jenom Kushala v jungle, Chameleos ve swamp a prave ti Kirini.. jinac sorry ze sem vas ted trochu zanedbaval ale urcite ted nekdy dojdu.. Dame Fatalisa :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 wyvern fall je dobrej, s tim setnul dost monster... Ja uz potrebuju jen 1 dragonmoss na "musli" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorr Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 hele poradte mi s kushalou daorou,jinak ted sem killnul shoguna ve vulcano.ale ta kushala je fakt hard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Astaroth Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 Nejdriv do ni nahazej ty otraveny dyky,tim bys ji mel zbavit ty vetrny aury.Potom uz jenom rubat a rubat. Doporucil bych ti nejakou katanu,ale mys¨lim ze ji stejne nezabijes ,protoze ti driv zdrhne:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorr Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 Nejdriv do ni nahazej ty otraveny dyky,tim bys ji mel zbavit ty vetrny aury.Potom uz jenom rubat a rubat. Doporucil bych ti nejakou katanu,ale mys¨lim ze ji stejne nezabijes ,protoze ti driv zdrhne:wohow: hm thx budu se sbazit jak se menuje ten juice se kterym neubiha stammina a jak jej vyrobit?zacinam pouzivat gunlane a lance,ale ubiha mi dost ta stamina tak se ptam na ten juice jinak mam katana gospel a wyvern poisoned katana a jakmile po nem hodin ty dyky tak nebude v vzduchu pouzivat u auru??hele astarothe seš z ostravy ne??dame srazek??pomužeš mi kdyz tak dodelat ty 4 lvl questy kde seženu giadrome skull??ppoztrebju jej na update mýý gunlance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Astaroth Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 hm thx budu se sbazit jak se menuje ten juice se kterym neubiha stammina a jak jej vyrobit?zacinam pouzivat gunlane a lance,ale ubiha mi dost ta stamina tak se ptam na ten juice jinak mam katana gospel a wyvern poisoned katana a jakmile po nem hodin ty dyky tak nebude v vzduchu pouzivat u auru??hele astarothe seš z ostravy ne??dame srazek??pomužeš mi kdyz tak dodelat ty 4 lvl questy kde seženu giadrome skull??ppoztrebju jej na update mýý gunlance Ted o vikendu uz neco mam,mozna nekdy jindy.Jinak tu lebku zikas kdyz ho budes rubat hlavne do kebule takze z 10 pokusu by ti 1 mohla padnout. :)Power Juice:Catalyst+Rare Steak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 power juice... catalyst + rare steak //zvysi staminu o jeden dilek a po urcitou dobu ti neklesa mega juice... power extract + well done steak //zvysi staminu na maximum a po urcitou dobu zabrani klesani staminy (dele, nez s power juice) edit: Astaroth: si me predbehnul :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorr Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 thx a jak sehnat power extract?????:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Astaroth Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 thx a jak sehnat power extract?????:D Podivej se nekdy do combination listu jinak Dragon Seed+ Piscine Liver= da se urobit jenom behem Q Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.