brbla Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 No True devil slicer nemuzu pac nemam jak ziskat thunder sac k tak zkus s devil slicerem... ja osobne ho sice daval s ancient GS, ale sak ono to urcite pujde, staci ti repel, nepotrebujes ho killnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 No jo ale ja uz se vo to pokousim nejakej ten patek :D cumim na videjka skousim vsim moznym ale sam ho dat furt ne a ne :( njn tak mi drzte palce pokus asi 150 jdu na nej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fallmat Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 zeník:Na Lao je nej hammer ani nemusi mit atribut ale staci kdyz ma dobrej damage ,zkus to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 JOOOO dal sem ho :D:D:D sem uplne happy jak svin :D nakonec sem ho dal i s tou katanou :D ale jelikoz z nej chci luk atd tak si ho budu muset dat vickrat tak zkusim i to kladivo ale je to za mnou HR5 jooooo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 ja konecne, KONECNE vodkragloval zelenyho plesyho, a du si pro skalpy dual tigrexu... to zase bude porod omfg :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 tak ndeska sem konecne objednal wifi max , takze tak v pondeli mozna utery by to melo dojit .................... kdyz tak potom muzem zaparit , pokud to ovsem rozjedu :) kdo tady mate vsechnoo wifi max ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 zeNIk:Thunder sac je dost lahke zohnat v Tower,potrebujes otvorit 5* Vilage questy,zabi great thunder bugs(je jedno akou zbranou)a pohladaj pod nimi,ak z nich nieco vypadne... brbla:Tigarex,su s GS otazka par minut :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 Takže k vašemu rozhovoru... určitě bych nevěřil tomu co je na Gfaqs, ty carvy + rewardy sou tam úplně blbě. Např. pokud se nemýlim ( aspoň když sem se koukal na posled tak to tam bylo ) tak je tam napsaný, že Grav Brain Stem de sehnat jenom z Tailu. A ještě, že u Graviose je větší šance než u Black Grava. No doopravdy je to tak, že můžete dostat u obou v rewardu i z ocasu, stim že u white grava by mělo bejt z ocasu větší šance a u black v rewardu. Prostě když nebudete vědět, tak napište sem. Nebo v nejhoršim, na SoC. weste jenom máš nehoráznou smůlu, Spike dostávam v skoro každym cham runu, ikdyž nic nerozbiju. Takže.. good luck ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 Mozno by mi tu vedel niekto poradit? Coral Cphlos Fin odkial?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 Mozno by mi tu vedel niekto poradit?Coral Cphlos Fin odkial?? HR4 Quest Cephadrome ( Land shark se myslim jmenuje.. ). Rozbij mu Fin ( tu ploutev ) a pak ho chytni ( že je ready na chycení, poznáš tak, že mu ta ploutev klesne) Bral sem na něj buď GS, nebo para LS, aby sem moh rozsekat ten fin, ale jde to i s lukem dobře ;) Hodně štěstí, CCF sou strašný svině... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 CCF nejsou svine,ja dostal na kazdej zatah 1:cheesygrin:(chodil sem s TDS) a nezpomen sekat kdyz kolem tebe "proplouva", to to nejen urychli,ale muzes mu tim pomoct vyskocit z pisku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 CCF nejsou svine,ja dostal na kazdej zatah 1:cheesygrin:(chodil sem s TDS) a nezpomen sekat kdyz kolem tebe "proplouva", to to nejen urychli,ale muzes mu tim pomoct vyskocit z pisku) Nojo, když je někdo lucker >_< :D Já dostával po jednom na každýho pátýho Cephadroma ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 Super,dik...Aj som si hovoril,ze to musi byt z nejakej ryby :P a neni to z plessyho tak cephadrome ma nenapadol,idem skusit... Skusam sleep+bombing tak k Death Stench S+bomber potrebujem High Sandman Spike... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 co mam udelat abych dostal monoblos heart ? ja to totiz nasel jen jednou v dropu ..... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 White monoblos,najvacsia sanca...Dostavam dost casto za nic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 weste jenom máš nehoráznou smůlu, Spike dostávam v skoro každym cham runu, ikdyž nic nerozbiju. Takže.. good luck ;) taky gamefaqs beru s nadsazkou... a proto pres vikend, kdy jsem byl na chate jsem zabijel chameleose jak svin ...3x na dvakrat hi-rank a 6x obyc ani jednou nepadl zadny spine :( z jakyho chameleose ho teda splasim normal/hi-rank? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 [;347696']taky gamefaqs beru s nadsazkou... a proto pres vikend' date=' kdy jsem byl na chate jsem zabijel chameleose jak svin ...3x na dvakrat hi-rank a 6x obycani jednou nepadl zadny spine :( z jakyho chameleose ho teda splasim normal/hi-rank?[/quote']tve chameleose sem daval jen u eldry, a jen jednou, a mam ho ... ses docela smolar, ja dal dneska 7x po sobe silver lose, a ani jeden ruby, cili si muzem potrast rukama :( a to sem ho celyho ocesal a capturnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 nicmene co ctu na neoforums - chameleos spike je varianta chameleos hornu, abys ho ziskal, nejvetsi sance je z G-rank chameleose .cili rozmlatit mu jako G rank roh, a a sejmout tu svini :P tot vse , pro lepsi zamereni na roh - dycky ma takovou tu zelenou "paru" okolo huby, kdyz je neviditelnej... mno tak tam ma glocnu. rubaj ho po kotrbe a mas to :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 tve chameleose sem daval jen u eldry, a jen jednou, a mam ho ... ses docela smolar, ja dal dneska 7x po sobe silver lose, a ani jeden ruby, cili si muzem potrast rukama :( a to sem ho celyho ocesal a capturnul sem smolar na vsechno... s ruby jsem si taky uzil svy :D ale muzu poradit, jestli mas v bedne Veggie Ticket Gold, ktery je myslim mozne ziskat za quest odehrany v multiplayeru... tak ti ho ve forest & hills elder vymeni za rathalos ruby btw... ironie je ze za ty 3 slozeny hi-rank chameleosy jsem dostal 3 chameleos jewely, ktery jsou mi na nic :) edit: diky moc za tip... vyzkousim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 2chyby-podle toho co vim,tak west hraje MHF2-takze max hi-rank a ne G-rank a zeleno ma kolem huby jen kdyz je v rage Deniszek:v misi kde musis sejmou min. 2 damio Hermiky a oboum rozstriskat ulitu,ale to nemam overeny,jen sem to tady nekde cet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 2chyby-podle toho co vim,tak west hraje MHF2-takze max hi-rank a ne G-rank mas sice pravdu, ale ja chapu :)... hodne lidi nez vysel 2ndG nazyvali hi-rank G-rankem a asi jim to zustalo... ono by se taky dalo rikat normal, G-rank a 2ndG-rank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 [;347749']sem smolar na vsechno... s ruby jsem si taky uzil svy :Dale muzu poradit' date=' jestli mas v bedne Veggie Ticket Gold, ktery je myslim mozne ziskat za quest odehrany v multiplayeru... tak ti ho ve forest & hills elder vymeni za rathalos ruby btw... ironie je ze za ty 3 slozeny hi-rank chameleosy jsem dostal 3 chameleos jewely, ktery jsou mi na nic :) edit: diky moc za tip... vyzkousim[/quote']njn, ja si chci postavit silver sol set, nicmene neni mi prano tech pitomych rubinu, hlavne ze ostatniho mam pres 30... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 nvm proc, ale po vsech tech kushalach, teostrach, lunastrach atp. mi chameleos prijde strasne neskodnej :P takze jeho "budemetomurikatrage" je odvar i oproti prastenymu kut-ku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 nvm proc, ale po vsech tech kushalach, teostrach, lunastrach atp. mi chameleos prijde strasne neskodnej :P takze jeho "budemetomurikatrage" je odvar i oproti prastenymu kut-ku :) no nahodou je to peknej svinak... okrade te o co muze a tak kdyz na nej chodim jeden quest za druhym... to je panecku spotreba :D njn sem ten co dava prednost silnejsimu utoku, nez anti čórka skillu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fallmat Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 Nevim proc ale Lunastra a Teostra mi prisli lehci nez ten blbej chameleos :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.