Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Monster Hunter Freedom 2 Tutoriál by Panteon

panteon

Recommended Posts

Tak dneska me pobavil ten uspanej Rajang ve vulkanu :

screen2jn8.png

Jo lidi, zkuste prosim vymyslet nejakou taktiku pro ctyri lidi na toho kokota black graviose, jako dnes dalsi neuspesny pokusy... zatim asi nejvic nama nedavany zviratko. Co, Panteone, poradis nam ?... :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 3,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Tak dneska me pobavil ten uspanej Rajang ve vulkanu :

screen2jn8.png

Jo lidi, zkuste prosim vymyslet nejakou taktiku pro ctyri lidi na toho kokota black graviose, jako dnes dalsi neuspesny pokusy... zatim asi nejvic nama nedavany zviratko. Co, Panteone, poradis nam ?... :-)

Stačí obíhat kolem dokola tak abyste byli v ůrovni křídel při každém fire se sehne dolu takže mu křídla sednou na zem a pak do něho musitě duřit co to de dělá u toho takovou vlnu ze spoda ze začátku nic moc pak se stupnuje čím víc ho nakelpete ale pořád se stačí držet toh odrápu co mu vyrustá z křídla dál doporučím někoho s bow na pousion arrows ... a pamatujte furt obíhat dokolečka do kola 1 na jedno křídlo druhý na druhé :D a 2 mužou solit bow+gun ...nebo 2 a 2 na každé křídlo..pozor na vlnu..když dělá charge a přeběhne sníží ocas taky možnost mu uštědřit dmg .. PAmatujte obíhat a držet se v ůrovni drápu který vyrůstá z křídla.. a vyčkávat na "plamenný dech" :D

Odkaz ke komentáři

hoj parmeni, poradil byste mi nekdo...

potreboval bych zjistit, kde schrastit Thunderbug juice

...nebo pripadne, jak ho vyrobit :)

a jeste jsem se chtel zeptat jestli book of combos musim nosit u sebe pro zvyseni sance uspesne kombinace, nebo nebo ji staci nechat v truhle

predem dikec

Odkaz ke komentáři

[;241817']

a jeste jsem se chtel zeptat jestli book of combos musim nosit u sebe pro zvyseni sance uspesne kombinace' date=' nebo nebo ji staci nechat v truhle

predem dikec[/quote']

book musis mit u sebe, lze to poznat tim ze kdyz zkombinujes, mas to zvysene(%)

Odkaz ke komentáři

West : T-Bug juice pada (necekane) z Thunderbugu (maly litaci svitici otravny bily koule hmyzu). Musis jit budto do lokace "Tower" nebo na G-Rank questy. Jinak je myslim vozi kocka za 1000 pokke pts. z Mountains, Forest&Hills a Swampu. Rozhodne je necekej nekde na zacatku hry.

Odkaz ke komentáři

West : T-Bug juice pada (necekane) z Thunderbugu (maly litaci svitici otravny bily koule hmyzu). Musis jit budto do lokace "Tower" nebo na G-Rank questy. Jinak je myslim vozi kocka za 1000 pokke pts. z Mountains, Forest&Hills a Swampu. Rozhodne je necekej nekde na zacatku hry.

jsem asi v polovine hry, ale do G-ranku mam jeste celkem daleko :(

stejne dik, aspon budu vedet, kde hledat :) ...

2Rash182: sry... potreboval jsem to vedet nutne (slintal jsem nad celkem slusnym upgradem zbrane :D ...a chybel mi jen ten juice) a navic jsem byl zatracene linej procitat 600 prispevku

:sorry:

Odkaz ke komentáři

Sakra vzdycky,kdyz fo mam na haku,uz kulha tak odleti a pak ma zase ten vejir natazenej.

Ale jesli sem to pochopil dobre,tak kdyz kulha tak po nem mam vystrilt to cerveny(trang) nebo hodit tu bombu?

thx

//edit:tak fakt nevim,sejmu ho,ale odleti si..

v arene jsem si ho dal asi 3x a tady nic:cry:

Odkaz ke komentáři

Sakra vzdycky,kdyz fo mam na haku,uz kulha tak odleti a pak ma zase ten vejir natazenej.

Ale jesli sem to pochopil dobre,tak kdyz kulha tak po nem mam vystrilt to cerveny(trang) nebo hodit tu bombu?

thx

//edit:tak fakt nevim,sejmu ho,ale odleti si..

v arene jsem si ho dal asi 3x a tady nic:cry:

tak si ho oznac??? :D

jinak hele, tak sem to nejak s rodicama domluvil takze v patek muzu :D ale nesmim PSP nosit do skoly... jinak me ho vezmou na furt a cratijou az po prijimackach :D takze, co v patek? :P

Odkaz ke komentáři

tak si ho oznac??? :D

O to nejde,jen ze kdyz je vzdycky uz malem tuhik,tak si odleti.

Jdu za nim,zas ho skoro mam a je zase pryc?

Jak ho mam dodelat aby neodletel?

Hura!

2large bomby a je z nej sracka:wohow:

Nejlepsi bylo,ze sem blbe vypotreboval sonici,ktry sem chtel pouzit.

Nakonec bezel a v amoku hodil tu fire kouli primo na barel a hebnul:lol:

Odkaz ke komentáři

Tak jak rika Cvak, meli by sakra pohnout s MH-G jinak nevim co budem delat.... jeste udelat 8* CLEAR, Treasure Hunty, Vsecky Trainingy a je vymalovano (nebojim se ze by to nebyla jeste zabava na dalsich 100+ hodin :-) Nicmene tady jsou nejaky motivacni fotky... Rashi, mels vcera dojit - ve ctyrech by to bylo mega easy a navic bys mel Akantor katanu jako bonus. ;-)

P.S.: Kdo nema padlo, at si ho urychlene udela.

P.S.2: Kdo nevi co je to padlo, at shani dragonwood.

P.S.3: Kdo nevi kde sehnat dragonwood, by mel navstivit google

Akantor pokoren - kouknete na ten cas! :

screen1ts2.bmp

Jeste par fotek :

screen4mq3.bmp

screen5kx9.bmp

A jako bonus prikladam mrtvy 2 rajangy v arene... zlatej Blango Destructor.

screen17wz3.bmp

Tot pro dnesek vse, jdu se ucit na dnesni pisemku z Kryptografie. Hned po skole ale valim do Krusek.... tak pridte taky, udelame si Akantor set !

Odkaz ke komentáři

Par otazek pls :

co je to ten dragonwood a padlo(sry ,ale strejda google toho najde moc,ale nic co bych chtel:lol:)?

kde pls najdu piscine liver(v pousti)?

Cim jste sejmuli Congalalu(tu ruzovou opici)?

a MP je jen ad-hoc co?:cry:

diky

WItekS: taky ted pouzivam vlci katanu(ale mam upgradovany jeste kladivo a LBowgun)

Odkaz ke komentáři

Heleďte, dá se nějak říc že některá zbraň je lepší než druhá, nebo je to prostě podle toho co komu jde ?

btw teď se snažim sejmout toho kutu su ( nějak tak :lol: ) v Jungle. Ale furt ho nemůžu dát.. tak přemejšlim, jestli mam investovat do Armor nebo si upgradnout Bow + nakoupit šípy...

Odkaz ke komentáři

Heleďte, dá se nějak říc že některá zbraň je lepší než druhá, nebo je to prostě podle toho co komu jde ?

btw teď se snažim sejmout toho kutu su ( nějak tak :lol: ) v Jungle. Ale furt ho nemůžu dát.. tak přemejšlim, jestli mam investovat do Armor nebo si upgradnout Bow + nakoupit šípy...

Rofl :lol::lol::lol: kut su :D ... BOw je na zacatek uplne na p**** udelej si battleguard brneni a sejmi ho , potom hermitaur brneni a potom uz zbrane ;)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu