Rash182 Odesláno Listopad 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 Gypceros.. neco jak Kut Ku.. akorat ze se na neho da pouzivat taktika ze si vemes dvourucak, stoupnes si k nemu a pooorad do neho sekas aji kdyz se ti to odrazi.. proste porad.. nekdy mu tim prerusis ten blesk (kdyz mu rozbijes ten krystal na hlave tak to nebude moct delat).. fakt do neho busit s dvourucakem (mooozna de aji katana).. jinac bacha kdyz dela mrtvyho (lehne ale quest se nesplnil).. di od neho pac sebou potom zacne skubat a to hodne ubere.. fakt nic tezkyho EDIT: jinac tohle by se ti myslim mohlo libit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 J, zatim jsem zkusil jednou, ale jenom s GS.. moji Ravanger blade. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Listopad 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 EDIT: jinac tohle by se ti myslim mohlo libit hej to je dobry!:D FF Rulezz!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorr Odesláno Listopad 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 tak lidi ted sem si upnul mu katanu este jednou upnut katanu a shanim veci na tu elekt edit:tak sem ji zase upnul.a ten elektro sac vyrobim nebo jej vykucgam rovnou.muzu jej ziskat i v treninku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Listopad 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 sac(ja teda ohnivej) jsem dostal,kdyz sem dodelal quest,jako odmenu(Kut-ku) Takze zkus Khezua,za toho bys to mohl dostat v treninku asi ne,ja tam mel jen BBticket,maly gold. F,mince a sem tam neco jinyho Jinak je nejakej rozdil mezi Kut-kuem v pralese(prvni) a tim druhym ve forest and hills? a presel sem na Wyvern Blade "Fall" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 Mě příde ten Kut Ku v Jungle stejnej jako v ve Forest'n'Hills... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 dotazek: v jedno videu na youtube sem videl damage vypisy kde to vzal proboha? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 Budto to bylo delany jen pro estetiku(tamto video myslim,melo bejt jako FF) a nebo CHEAT osobne sem libilo celkovy zdravi monstra,ale to je 100%cheat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 Kdyz se podivas na gamefaqs na damage formula tak to je ono.. zadna zbran nedava tu damage kterou ma napsanou ale vetsinou je nakej utok treba 50% ze te celkove damage.. to video melo byt jako final fantasy ale tolik damage ten sword nedava to bylo jen tak na efekt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorr Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 otazky:dal bych khezua s katanou?elektro sac muzu jej ziskat jinym zpvsem nez zabit keza?podruhe my ho nejde zabit plz help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 Iron katanou rozhodne jde,ja sem si ho tak dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 Ufff, takže Hermitaur Amor - completed... Teď du na Gospela.. chybí mi "jenom" 15 Machalite Ore :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorr Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 ta ta taky mas hermi set no me zbyva na tu el katanu 4 elektro sec a 9 machalite newite kde se dobre teri ten machalite??????a plz help s tim elektro sac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 Electro Sac: My zatim asi jedině z Khezu. Machalite: Chodim ho těžit ( jako skoro na každej Gathering ) do Jugle - je to kousek, v jeskyni a tam napravo od tábora.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 electro sac muzes dostat i tak ze posles kocku za 1000 do mountins (ale ot myslim jde az ses na G-ranku...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 Zdarec všem , jen by me zajimalo jak vypadate v MHF 2 , jestli by ste mohli ukazat screen .....byl bych moc vdecnej ...thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 ^^^ Zejtra ti sem hodim screen v mym novym armoru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 ^^^ Zejtra ti sem hodim screen v mym novym armoru :D Jo dikec , jakej mas armor a na jakym ses lvl ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 Hermitaur Armor ( complet ) a jsem v LV *** ( ještě dva Questy a du na LV **** ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 Hermitaur Armor ( complet ) a jsem v LV *** ( ještě dva Questy a du na LV **** ) sem na tom stejne akorat o lvl niz , zatim mam kut-ku armor a zatim me stac i... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorr Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 hele witku napis mi plz pes pm tve tel cislo.jo a te khezu je p,/!a nemuzu ho vbec zabit popvy to slo poho tak newim.cu tu el katanu beeeeeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 moje postava... zatim nic moc, ale pracuju na tom ;) mam akorat jeden skill(attack up (small)), ale na lvl **** je to celem v poho uz mam taky skoro celej rathian set akorat ze ten uz ma kamos, co s nim hraju pres ad-hoc, takze se k nemu az tak moc nehlasim :) a tohle je urcite inspirujici... mam co dohanet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorr Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 sry ja neumim delat screny ale mam ful hermitaur a vespoid a ostatni questy budu delat az ziskam tu katanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 predatorr: Poslal jsem ti to číslo na PM ;-) - - - - - west][: wow, dost krutej armor, a ten černej ostnatej je totální nářez :blink2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 sry ja neumim delat screny ale mam ful hermitaur a vespoid a ostatni questy budu delat az ziskam tu katanu. jen tak mimochodem to je ta moje katana ;) ale uz si pomalu zacinam tunit katanky z jinyho soudku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.