WItekS Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 west: proč nemáš helmu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 [;250535']moje postava... zatim nic moc' date=' ale pracuju na tom ;)[img']http://img87.imageshack.us/img87/4230/postavamo6.jpg[/img] mam akorat jeden skill(attack up (small)), ale na lvl **** je to celem v poho uz mam taky skoro celej rathian set akorat ze ten uz ma kamos, co s nim hraju pres ad-hoc, takze se k nemu az tak moc nehlasim :) a tohle je urcite inspirujici... mam co dohanet :) jo vypadas slusne, ja vypadam takhle , na **lvl si myslim ze vypadam dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 west: proč nemáš helmu ? mam piercing ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 west: aháá... hm, to je cool :-) že bych si to taky udělal. .. ? :-) - - - - - tak já: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 west: aháá... hm, to je cool :-) že bych si to taky udělal. .. ? :-)- - - - - tak já: ty vle mazec , co to mas sakra za zbran ??? sword ?EDIT: jeste bych meljednu otazku pls jak se spojuje pres ad-hoc multi vim ze mam jit do te haly ale nevim jak mam udelat ty spolecny questy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 Ravanger Sword ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 Ravanger Sword ;) Aha , a kolik se stahl a z ceho je ? jakej ma attack ? EDIT : jeste jedna otázka k cemu je ace atrib ( nebo nejak tak ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 Attack asi 528 a kup si buster sword a upni ho az na ravagner blade . Je fakt super, ted uz nedam na great sword dopustit ale nemuzu dat toho Plesiotha tak shanin Machalite ore na update moji Iron Katany ..... A az dodelam lv*** tak si upnu na Ravanger blade + ale na to potrebuju Dragonite ore..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 Attack asi 528 a kup si buster sword a upni ho az na ravagner blade . Je fakt super, ted uz nedam na great sword dopustit ale nemuzu dat toho Plesiotha tak shanin Machalite ore na update moji Iron Katany ..... A az dodelam lv*** tak si upnu na Ravanger blade + ale na to potrebuju Dragonite ore..... Jestli rikas jak je dobrej tak to asi zkusim ....plesioth je strasna svina ja ho taky nemuzu dat .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorr Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 hele lidi ja zabil oba khezui aůe dostal sem celkem jen jen el sac!!!!!!!kde sezenu zbytek??lz help oba khezíííky sem kilnulllll tak teda newim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 hele lidi ja zabil oba khezui aůe dostal sem celkem jen jen el sac!!!!!!!kde sezenu zbytek??lz help oba khezíííky sem kilnulllll tak teda newim s cím je dals ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorr Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 pvniho z bone shoter a ted s iron katana gospel asi se na to vyseru bo ten sac me fakt sere EDIT:na co je steel egg? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Astaroth Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 Zbytek electro sac dostanes hadej zceho ..............KHEZU:),musis je zabijet dokud ti nevypadne co potrebujes8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorr Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 astarote hele o vikendu budu v ostrave dal by si srazek?kolik ti je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 lol, tak mam gospela, teď sem dával Khezu a už jsem ho skoro měl, několikrát vrávoral a měl vsteklinu .. prostě bylo skoro po něm. A když už mu stačila tak jedna charched headka, tak jsem zrovna nějak stál před nim, s mečem venku, no a on se začal připravovat na light-ball attack ( ty el. koule po zemi ) a já jsem zalamil, řek si že to přece vyberu a ikdyž by mi stačilo dvakrát udělat kotrmelec do strany, tak jsem zůstal stát a dal R a čekal že se to odrazí :lol: Samozřejmě že sem dostal přímej zásah + mam Hermitaur amoror ( hromosvod ) aneb když už letí blesk tak zásadně do mě a full powa' :D No killnul mě a ubralo mi to 700z tak sem to vyp :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 Takovej dotaz..Jak se dela kotoul do strany?To jde jen s GS? OT:iTouch jo?Dite ameriky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 waiet: me to jde jenom s gs. Jo a ted pisu z itouche :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 WITEKS: taak presne tohle se me taky stalo :D ale nastesti me pak zbyval jeste jeden zivot jinac bych se asi zabil WAIET: co je to za dotaz? :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 Jak se dela kotoul do strany?To jde jen s GS? Tahle otazka ti prijde slozita? Bo snad spamerska? Ver mi,byli tu i horsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 Jak se dela kotoul do strany?To jde jen s GS?Tahle otazka ti prijde slozita? Bo snad spamerska? Ver mi,byli tu i horsi... to si delas srandu , ne ?! joystickem do prava bo do leva a křížek ......omg , to bys snad mel vedet :-\ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 Denizsek tak nemachruj zase.... já si nejsem úplně jistej jestli to jde i s něčim jinym než s GS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 Denizsek tak nemachruj zase.... já si nejsem úplně jistej jestli to jde i s něčim jinym než s GS... no jo noooooooooo , tak sry Waiet ... no ja zas takyy neco nevím.. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 kopi a shotgun kopi nemaji uskok, ale jenom ukrok dozadu... jinak se da uskakovat snad se vsema zbranema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 Příde mi to nebo skoro všichni MHF2 players jsou z Moravy ... ? ( krom westa, ten je z Prahy ;) ) a mě já jsem ze Severu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 tak kdyz sem davate ty svy sety, tak sem taky nejaky hodim... Neuplnej Gravios S set, nemam helmu + True Devil Slicer Monoblos set + Diablos Hammer a nakonec Rathian set + Imperial Sword (ma misto na 3 jewely :P) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.