Deniszek Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 Jo, já teda před každym hunting Q udělam 10x Max Potion ( Honey + Potion ), 10x Potion ( kupuju, ale dá se i Blue Mushroom + Herb ), Herb ( nartham, nakoupim.. ) Podle toho kam, tak Cool nebo Hot Drink, taky se hodí Pitfall Trap ( Trap tool + Net a net se dělá z Ivy a Spiderweb ) a Shock Trap ( Genprey fang + Trap tool ). Určitě ber Flash Bomb, sice ne na všechny působí, ale hodí se ( Bomb material + flashbug ) a Sonic Bomb ( gun powder + Screamer ). Jsou dobrý ( ale já je moc nepoužívam ) Lg/Sm Barell Bomb ( Sm/Lg Barrel + fire herb/gun powder ). A strašně důležitej je ( hlavně pro uživatele GS ) whetstone- - - - - Jo a už mam ravanger Blade + a je...................... úplně stejná, jenom větší damage :lol: Ale můžu pak upnout na Tactical Blade ( ta se mi líbí víc ) stojí 25k a potřebuju rathalos Webbing, Fire wyvern Claw a Daora Claw :-/. Nebo na Chrome Razor a ta stojí 7100... no ted to tak udelam .......sakra skoro sem ho mel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 :thumbup: Good luck. Jinak te´d sem projel ty Qs v **** a vypadá to docela hustě... třeba Hunting na 2 Vian Kut Kuti.. ( blue + normal ) nebo 2 Velocidromy.. A tamty ostatní beasts ani neznam :D ( moje jediný štěstí ) A Urgent bude asi Tygrex. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 :thumbup: Good luck.Jinak te´d sem projel ty Qs v **** a vypadá to docela hustě... třeba Hunting na 2 Vian Kut Kuti.. ( blue + normal ) nebo 2 Velocidromy.. A tamty ostatní beasts ani neznam :D ( moje jediný štěstí ) A Urgent bude asi Tygrex. Dík za ten ''mini navod'' ......no toho tigrexe sem videl jen jednou , prece hned na zacatku v * a to me stacilo EDIT : blue kut-ku je silnejsi nez normal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 Jo je o něco silnější... A já jsem v * toho Tygrexe chtěl dát :lol: Myslel jsem že bych měl, tak sem se ho snažil sejmout ( S Bone ) :lol: :lol: -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- Pak napiš jaks dopad s Khezu ;) btw jeden Q tam teď je s red Khezu.. pak to zkusim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 Jo je o něco silnější...A já jsem v * toho Tygrexe chtěl dát :lol: Myslel jsem že bych měl, tak sem se ho snažil sejmout ( S Bone ) :lol: :lol: -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- Pak napiš jaks dopad s Khezu ;) btw jeden Q tam teď je s red Khezu.. pak to zkusim :D jasny neboj napisu , potom rekni az zkusis s tim red khezu ...........jezdis nekdy do brna ????? pls nechces upnou screen Tactical Blade jak říkals ...thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 Ne do Brna fak nejezdim. Bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 Ne do Brna fak nejezdim. Bohužel. hmmm škoda ....ale rash je z brna ne ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 west: no tak si prines materialy na dalsi flashky.. jinac ta kushala u chiefa je ze zacatku docela tezka.. a u Elder Dragonu je to tak ze pokud je nezabijes do 25 minut tak uleti a quest se splni mam tak trochu hloupej dotaz, ale nepovedlo se mi to zjistit... prosimte kdo je Elder dragon a kdo Chief? edit: uz nic, poskodil jsem ho dost na to abych to zjistil :) quest cleared ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 Docela koukam po Hammeru nebo Hunting Hornu... co myslíte že je lepší pořídit, War Drum ( dyštak kde seženu Striped Skin ) a nebo Iron striker.. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Astaroth Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 mrknete na tohle video,docela prdel:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 LOL cartoon :D :D To je blbost :D - - - - btw zkoušel jsem ten Hunting Horn... a asi zůstan při GS :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 z iron katany de upnout na ten GS ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorr Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 wow ty lvl 4 questy sou ale drsnyyyyyyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 z iron katany de upnout na ten GS ?? Jde jenom na Dark Scythe, ale lepší je upnout na IronKatanu Gospela.. a GS prostě od Buster Sowrdu. wow ty lvl 4 questy sou ale drsnyyyyyyy Tojono, už nějaký máš ? Já se odreagovávám s GTA:LCS + Cheat Device :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorr Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 ty woe ty mas gta???to mne poser jo a mam 2 dva gatherning volcano zone a slay blangoga ty mas fakt gta jo??????dr. sney fak hustý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 :-) Co furt děláš, no prostě hraju na odreagovačku GTA:LCS, stáh sem ho od Brenta + to CheatDevice sem teď dal LukDM z psp.novinky.cz ;) Zejtra jedu do Rakouska takže budu po cestě pařit.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 Tak pár postřehů z vaší diskuze : posílat se dají věci max rare-3 : vsechny rudy jsou rare-4 (az na union a tak ktery jsou rare-5 ) - nedaji se poslat , potion+honey je mega potion , max potion je trosku neco jinyho , war drum je cool , mam ho (kdyz si zahrajes mas raw dmg asi 1600) . striped skin pada z remombry : myslim ze uz na 4* u chiefa jsou ( jeden quest kill 10 remombras tam je ) jo a uz du fotit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 Nj splet sem si Mega a Max :oops: .. možná ještě War Drumu dam šanci. ;) a foť... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorr Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 LOL ja newim jakou si tam ma udelat tu zbran teda katanu nemuzu udelatbo mne furt nebavi zabijet kheza tak newim poradte nekdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 Zkus ten war Drum, a určitě taky RAVANGER BLADE, stim jsem hoodně spokojenej ;) btw Khezu jsem sejmul 2x a měl jsem 4 El. Sacy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 Witeks lucker omg , ja jich musel dat 8 ! :D - Akantor katana + full orbitaur S - attack 1200 ; defence 401 ; evade+2 .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 MUHAHA no to sem nevěděl že sem takle zahaluzil :D :lol: Jo a to tvoje armor + weapon je fak hustý :thumbup: To je vážně katana... ? Nějak velký .. ne ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 gun chariot(gunlance)+full hermitaur U jo to předtím je vážně katana :D true devil + full rathian .... muj nejoblibenejsi : giaprey mask :D kutku plate , rathalos legi , ... nevim delal sem to pro ten akantor bow :D .. uz mam veci na cenataur S pro strelce , ale nemam prachy :D jinak dalsi uz nemam , protoze ten orbitaur me uplne staci je supa ... nafotil bych spis zbrane , ty mam pekny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 Mě prostě příde to Hermitaur ( hlavně to moje červený ) jak chrániče na Americkej Fotbal :D Jo a já GunLance moc neholduju :dozey: ..ale pěkný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 Mě prostě příde to Hermitaur ( hlavně to moje červený ) jak chrániče na Americkej Fotbal :D Jo a já GunLance moc neholduju :dozey: ..ale pěkný... jj zlatej hráč americkýho fotbalu ;) btw az se dostanes k tigrexovi , tak budes o gunlance mluvit jinak :D ikdyz ja ho taky dal s katanou , ale ted bez gunlance na nej ani náhodou ... a kdyby ses nahodou dostal k akantorovi , tak sam ho jinak nez s gun chariotem asi nedas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.