Rash182 Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 rikam.. udelej si ten Eternal Strife jednorucak z Ruststonu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Astaroth Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 rikam.. udelej si ten Eternal Strife jednorucak z Ruststonu.. to se neda, ja sem byl ve volcano tak 7x,anic jenom rustoun na kopi. z ktereho se da vyrobit iron nebo spiked spear Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 me to padalo skoro porad ty ruststony.. jenom v te cervene oblasti ted uz nevim cislo.. no ale vyplati se to to je ten jednorucak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 pche.. uz vidim jak da sam dva Kiriny :D .. me uz chybi jenom Kushala v jungle, Chameleos ve swamp a prave ti Kirini.. jinac sorry ze sem vas ted trochu zanedbaval ale urcite ted nekdy dojdu.. Dame Fatalisa :P Dva kirini jsou 8* ;) jinak 7* sem dodelal se sneyem (dual ples me chybel a jeste nejaka mrdka ...) ted dodelavam 3* a to je vetsi porod nez tech 7* :D uz sem dal 50 vespoid a 50 hornetaur , jdu na mountin herbs :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Astaroth Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 :blink2: me to padalo skoro porad ty ruststony.. jenom v te cervene oblasti ted uz nevim cislo.. no ale vyplati se to to je ten jednorucak Vzdyt on ma Black sword,ten se da udelat z materialu v te zmrzle jeskyni. (nebo ty mece akorat vypadaji stejne?:blink2) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 Lidi... kde mam teda sehnat toho Killer Beatla.. ? Nebo kam mam poslat kočičáka... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 :blink2:Vzdyt on ma Black sword,ten se da udelat z materialu v te zmrzle jeskyni. (nebo ty mece akorat vypadaji stejne?:blink2) to neni black sword a ani takhle nevypada ;) black sword ma takove rovne a od spicky rodelene ostri, sice taky dava dragon dmg, ale vypada jinak ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 :blink2:Vzdyt on ma Black sword,ten se da udelat z materialu v te zmrzle jeskyni. (nebo ty mece akorat vypadaji stejne?:blink2) to neni black sword a ani takhle nevypada ;) black sword ma takove rovne a od spicky rodelene ostri, sice taky dava dragon dmg, ale vypada jinak ;) edit: btw dotaz na skusenejsi huntery... jak casto se da narazit na nejaky ten ruststone? ja jen ze jsem v lv**** narazil na dva, jeste jsem neznal ten triicek a vyplacal jsem je na nejaky ubohy zbrane :( od te doby jsem nenarazil ani na jeden... edit2: to WItekS: ja je celkem casto nachazim na farme, ale jinak jsem jich hodne chytil ve Vulcano... je tam akorat jedinny sektor s brouky, myslim, ze je to 2 a tam jsem nasel celkem dost vzacnych brouku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Astaroth Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 Jo u kushaly sem si nevsim ale jak bojuje proti lunastre tak ma black sword ne? A ten rustoune 1 z 7 pokusu a vyrabi mi zneho jenom iron veci.O jakem tricku to mluvis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 Jo u kushaly sem si nevsim ale jak bojuje proti lunastre tak ma black sword ne?A ten rustoune 1 z 7 pokusu a vyrabi mi zneho jenom iron veci.O jakem tricku to mluvis? no proste, ze az budes mit ruststone, ulozis si hru a zkusis si z nej nechat udelat zbran... jestli ti z toho udela nejakou shitku... ukocis hru bez savenuti, splnis jakykoli quest(muze byt i training, nebo gathering quest) a zkusis to znova... dokud z ti z toho neudela rusted weapon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorr Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 ja ama rusted stone(nebo jak to je) a jedini kde mam ty otazniki jsou bow poprve sem z toho vyrobil blue shotgun......tak newim a ty rusted weapon to jsou nake specila zbrane nebo co to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 [;255054']edit: btw dotaz na skusenejsi huntery... jak casto se da narazit na nejaky ten ruststone? ja jen ze jsem v lv**** narazil na dva' date=' jeste jsem neznal ten triicek a vyplacal jsem je na nejaky ubohy zbrane :( od te doby jsem nenarazil ani na jeden... edit2: to WItekS: ja je celkem casto nachazim na farme, ale jinak jsem jich hodne chytil ve Vulcano... je tam akorat jedinny sektor s brouky, myslim, ze je to 2 a tam jsem nasel celkem dost vzacnych brouku ;)[/quote'] Ruststone: Kopal jsem ve Volcanu a našel jsem taky 2, jeden na GS a jeden na Hammer.. ale bohužel, ten na GS jsem zbytečně vyplýtval, nevěděl jsem jak je to vzácný... každopádně oba jsem našel v 6 a 8 ( ale nejsem si úplně jistej, možná místo jednoho byla i 5... Killer Beatle: Už mi ho přivez kočičák z Desert... Ale každopádně dík za ten tip na chytání brouků ve Volcanu, zkusim ;) A na farmě sem nechyt ani jednoho zatim... většinou Carpenter, Bitter, Jam a Worm.. občas Flash. Jo a už mam Devil Slicera ( dík moc weste :-) ) a ještě potřebuju sehnat 4 Giaprey Scale a potom budu už moc updatnou na Wyvern Katanu "Fall" 8) Snažim se teď sehnat weapons se všema různejma attrbs, zatim mam jenom Electro ale brzo bude ten Fall a potom ještě zamejšlim Leaf, no a líbil by se mi i ( nevim jak se přesně jmenuje - je to modrej GS s water attrb a dělá se z Red Stripe )... A určitě je dost zajímavej, ten DragonWood Long Sword.. na YouTube sem viděl jak vypadá ve finální verzi a fak pecka :blink2: ;-) EDIT: K tomu triku, mě to udělal Buster Sword, tak sem to prodal :lol: :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 ten DragonWood Long Sword.. na YouTube sem viděl jak vypadá ve finální verzi a fak pecka :blink2: ;-) me na nej chybi jedinnej dragonwood a to uz pekne dlouho... kocicak ho porad ne a ne privezt:roll: ...kazdopadne paraliza na zbrani muze byt zajimava :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorr Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 hele plz co jsou to ty rusted zbrane?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 [;255098']me na nej chybi jedinnej dragonwood a to uz pekne dlouho... kocicak ho porad ne a ne privezt:roll: ...kazdopadne paraliza na zbrani muze byt zajimava :D lol ty ja mam 3 navic a to sem fuet chtel jen ten moss jinak nema ta katana trochu vadny brouseni?me prisli ze max. ostrost vydrzi jen chvil a tak parliza je good,vim to od svyho dragonwood hornu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 Tojo, Paraliza musí bejt cool... A nevim jestli někdy používam GS, ale oproti tomu je Iron Katana lahůdka :D co se broušení týče.. EDIT: Nevíte co tam používá za zbraně... ? Myslim ty první dvě... vypadá to jak updatnutej Fall.. a to druhý nevim.. neni to Dragonwood.. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 kua,blbej purple gypceros,skoro sem ho mel,ale pak blesknul,dal me jedem a hend sejmul ocasem,tak sem ho pak nasel dal sem 1nu ranu(trojuhelnik+kolecko) ani sem ho nesejmul jen prastil do zeme vedle jeho nohy a byl tuhej.:blink: tak sem polozil PSP a vyplo se:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 ^^^ OMG, to dokáže nasrat :dozey: btw, připravuju takovej menší Tutoriál, poněvadž ten na první straně byl dělanej pro tu japonskou verzi... byl bych rád kdybyste do nějak přispěli, stejně všechno co tam je vim zkušenější pařanů ( od vás tady ) takže to co jsem nedopsal, byste mohli doplnit.. ještě tam dam obrázky a dodělam pár detailů a bude to.. :-) Jenom to jenom takovej soupis mých dosavadních zkušenostú a know - how. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorr Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 ^^^ OMG, to dokáže nasrat :dozey: btw, připravuju takovej menší Tutoriál, poněvadž ten na první straně byl dělanej pro tu japonskou verzi... byl bych rád kdybyste do nějak přispěli, stejně všechno co tam je vim zkušenější pařanů ( od vás tady ) takže to co jsem nedopsal, byste mohli doplnit.. ještě tam dam obrázky a dodělam pár detailů a bude to.. :-) Jenom to jenom takovej soupis mých dosavadních zkušenostú a know - how. to budeš hodny ale plz poradte ty mi co jsou tpo ty rusred weapon!!!!!!!pleazeeeeeeeeeeeeeeeeeee:idea::idea::idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 pls kde se da sehnat killer beetle ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 Denizsek: koukni se o stránku nazpět.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 Denizsek: koukni se o stránku nazpět.... me taky mohlo napdanot se podivet o stránku na z5 :roll: ale nemam jeste otevreny volcano mapu .........ta se otevre v **** ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 Kup kočičákovi loď ( jestli to ve *** jde.. ) a on ti je z Desert přiveze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 Kup kočičákovi loď ( jestli to ve *** jde.. ) a on ti je z Desert přiveze. jj de to v *** uz se me to otevrelo .....ale on lod uz mam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 ¨Tak ho pošli do desertu za 300z.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.