WItekS Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 Pitfall Trap --> Net + Trap tool ( net= ivy + spiderweb ) Shock Trap --> Genprey Fang + Trap Tool Max Potion --> Mega Nutrients + Dragon Toadstool ( koukni na gejmfaqs tečka kom, tam je comb list ;) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 jj tam sem koukal ale tak tam je to vsechno na me moc anglicky tomu poradne nerozumim a neznam ty nazvy tech veci ale diiiky moc ;) a btw set moc peknej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 Power seed - koupíš u babky, nebo gathering ve Volcano.... docela běžný.Mega Juice - Catalyst + Power Extract ( ten je z Gypcerose ) ---- :D To jsem si zkoušel Rathian set... docela dobrej mi připadá... co říkáte.. ? hezky koukam, ze sis maknul :) ja uz jsem bohuzel lamka a parim se stazenym savem na 5hr a to proto, ze jsem v patek v hospode stratil pametovku :( ...a verte mi, ze ta pametovka je pro mne nic ve srovnani se savem z MHF2 kde jsem byl hr5.. znovu ale nahrat skoro nejakej 200 hodim nehodlam... to uz by byl moc velkej zasek ...tak jsem si aspon vyrobil zbrane ke krerejm jsem se chtel dopracovat a 3 simpaticky sety (azure rathalos komplet je samozdrejme jeden z nich) ted uz si MH budu uzivat jen v multiplayeru a mozna bych mohl dodelat trainingy.. z toho se mi aspon otevrou nejaky novy veci je to smula :( ...a kdyz pujdu do hospody chlastat, uz nikdy se s sebou nebudu brat psp... btw na kirina je dobra zbran s ice nebo fire damagem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 Ty bláho neblbni weste... já sem na to zrovna myslel jak by sem byl v ***** kdybych ztratil MS.... no tak upřímnou soustrast.. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 [;261750']hezky koukam' date=' ze sis maknul :)ja uz jsem bohuzel lamka a parim se stazenym savem na 5hr a to proto, ze jsem v patek v hospode stratil pametovku :( ...a verte mi, ze ta pametovka je pro mne nic ve srovnani se savem z MHF2 kde jsem byl hr5.. znovu ale nahrat skoro nejakej 200 hodim nehodlam... to uz by byl moc velkej zasek ...tak jsem si aspon vyrobil zbrane ke krerejm jsem se chtel dopracovat a 3 simpaticky sety (azure rathalos komplet je samozdrejme jeden z nich) ted uz si MH budu uzivat jen v multiplayeru a mozna bych mohl dodelat trainingy.. z toho se mi aspon otevrou nejaky novy veci je to smula :( ...a kdyz pujdu do hospody chlastat, uz nikdy se s sebou nebudu brat psp... btw na kirina je dobra zbran s ice nebo fire damagem[/quote'] což voto příště si ho tam stejně vemeš:) ale nesmíš bejt tak moc a když snim sekneš tak si pak musíš vše náležitě sezbýrat a ne tam nechat válet pamětovku ještě že jsem raději odešel:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 2WItekS: zalohuj chlape, zalohuj... ;) 2wolf: mas pravdu asi jo vemu, ale kdyz si ho tam vemu tak tam nepudu chlastat, ale parit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorr Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 hele lidi ja si taky dal do pc alke lvl 7 a all elder quest jak to dam do psp???kopiroval jsem to do psp,save data a ve hre nic..furt moje postava.jak to mam udelqt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 což voto příště si ho tam stejně vemeš:) ale nesmíš bejt tak moc a když snim sekneš tak si pak musíš vše náležitě sezbýrat a ne tam nechat válet pamětovku ještě že jsem raději odešel:D jo taky sem si zkurvil PSP , ale mnohem víc mě nasralo že sem ztratil save :(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 jo taky sem si zkurvil PSP , ale mnohem víc mě nasralo že sem ztratil save :(( a uz ho mas v poho ne? takze co ty a patek?? jinak ondrovi se posral SAVE jako kukimu a nemel zalohu... a rika ze nevi jestli to bude hrat znova... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 Daimyo Hermitaura sem narval 17x Monoblose 6x a nemam z nich ani jeden BLOOD RED HORN :'( a to stejny s kut-kuem sejmul sem ho 41x a zadny kut-ku ear :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 Daimyo Hermitaura sem narval 17xMonoblose 6x a nemam z nich ani jeden BLOOD RED HORN :'( a to stejny s kut-kuem sejmul sem ho 41x a zadny kut-ku ear :( musis mu useknout roh... taky sem jich par daval... delal jsem si armor set :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 a uz ho mas v poho ne? takze co ty a patek??jinak ondrovi se posral SAVE jako kukimu a nemel zalohu... a rika ze nevi jestli to bude hrat znova... :( Ee není vpohodě , stáhnul sem si nacheatovanej (Drakina-jak panteon psal ze je jeho , tak ten save ma 99 vseho :) ) a udelal sme si veci co sem mel abych vam pomohl s tim posranym fatalisem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 Takže kolik nás tam teda bude v pátek.. ? Jinak koukam že si tu nikdo nezálohuje.... :-/ To je pak fakt škoda, obzvláště u takovejch borců.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 Takže kolik nás tam teda bude v pátek.. ?Jinak koukam že si tu nikdo nezálohuje.... :-/ To je pak fakt škoda, obzvláště u takovejch borců.... ja zalohuju, po kazdym srazu :) jinak tam bude: Witeks, termix, cvak, rash a mozna jeste: Ondra, kuki (jestli to hraje), Drsney, Radim, makk... a cvaku co makk? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 Nevite kdy se mi otevre Barrage piercing(a co na nej budu pottrebovat),popripade nejake brneni Hledal,ale nenasel... THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 ja zalohuju, po kazdym srazu :) jinak tam bude: Witeks, termix, cvak, rash a mozna jeste: Ondra, kuki (jestli to hraje), Drsney, Radim, makk...a cvaku co makk? :) ja bych mozna sel , podle toho kdy prsene a kde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 Ja se tam urcite objevim, makk prej taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Prosinec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2007 Pls helpnete mi nekdo s tim Load up skillem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorr Odesláno Prosinec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2007 hele napoispsal by mi tu nekdo o tom jak tam dat ten save???dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lei Odesláno Prosinec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2007 predatorr: mas to nekde ke stazeni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorr Odesláno Prosinec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2007 jj na gamefaqc,už to mam stahnute v pc ale nezobrazuje se mi to ve hre v psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lei Odesláno Prosinec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2007 tak jsi to asi nahral do spatnyho adresare, nemuzes tam mit svoji postavu, kdyz soubory s ni prepises... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 Panove mam dotaz.... tedkon si potrebuju upgradnout Kut-kut luk a na to potrebuju kut-kut ear tak sem sel do gathering hall a tam v tom ** sem si nasel kut-kuta v montains and hill (tam se mi zabiji dobre pac si vylezu na nejakej vystupek a strilim do nej a von vubec newi :D vubec se na me nemuze dostat...) tak mu strilim do hlavy ty jeho usi se pak "roztrhaj" a strilim dal ale kdyz je sklopi tak je ma zase v poho a ja uz sem ho takhe zabil asi 15x a zadny kut-kut ear..tak jako dostanu vubec kut-kut ear v tom gathering hallu nebo nemate nekdo nejakej navod jak je ziskat ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 Panove mam dotaz....tedkon si potrebuju upgradnout Kut-kut luk a na to potrebuju kut-kut ear tak sem sel do gathering hall a tam v tom ** sem si nasel kut-kuta v montains and hill (tam se mi zabiji dobre pac si vylezu na nejakej vystupek a strilim do nej a von vubec newi :D vubec se na me nemuze dostat...) tak mu strilim do hlavy ty jeho usi se pak "roztrhaj" a strilim dal ale kdyz je sklopi tak je ma zase v poho a ja uz sem ho takhe zabil asi 15x a zadny kut-kut ear..tak jako dostanu vubec kut-kut ear v tom gathering hallu nebo nemate nekdo nejakej navod jak je ziskat ??? to je divny, kdyz mu ty zusi rozbijes tak by mela byt 100% sance, abys je dostal... :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 No tak to je fajn :( to mam urcite nejakou silenou verzi a neni to treba tim ze to delam v tom gathering hallu ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.