MAMUTH Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 co psp cvaku? uz mas? nebo cekas na bilyho slima? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Waiet: Sekej jenom do bricha.. takze Lao shan lung je nejzranitelnejsi na brichu jo?.. btw my tomu s kamosema rikame kloaka :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 s lukem sem dal poprvy Tigrexe,Rathalose s Rathianem a davam s nim vzdycky graviose jinak Lao-Shang down:wohow: mozna neni na brichu,ale neodrazi ti zbran Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 Takle... s ESP ho muzes sekat do hlavy, ale radeji než abych bral Silver Sol, tak radši vemu Rathalos Soul U ( HG Earplug + Reckless Abandon +3 ) a sekam do "kloaky" ( :D ). Jinak Red Lao down.... dyštak tady : http://forums.qj.net/f-psp-games-6/t-monster-hunter-freedom-2-119414/page25.html jsou screeny tak se můžete kouknout.. waiet: GW ;-) Chci se taky naučit dávat Graviose s Bow ( čeká mě Black ) ale nevim jestli mam radši koupit Wyverian Bow ( nějak tak ) nebo Daimo Warbow -- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 ja sem ho daval tigrex bowem,ale jen normal,black u chiefa a normal 3HR(nebo 4),ale kdybys ho upnul na max,treba by ti sel i na G-rankovyho Black Graviose Skiesofcrimson je mimo:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 Jo taky sem koukal... ale myslim že by se hodil ten wtr attrb... a hlavně bych moh používat Coating.. a dobrá taktika ( co sem viděl ) je uspat/paralyznout dát bomby... víš jak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 Rad bych se pochlubil novym setikem :D A na dalsim zajimavejsim uz se pracuje :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 takze s tds je to ted takova "blejskava" kombinace co? :D btw v patek mam pro nas vsechny moc peknej program :) SILVER SOL ARMOR ---------------- slvr rathalos scl+: 4 rathalos ruby: 3 wywern stone: 2 rare scarab: 3 WYVERN BLADE HOLLY ------------------ rathian carapace: 3 rathian spike+: 1 rathian ruby: 1 tohle jsou veci ktery bych potreboval,takze parkrat silver rathalos a rathian nas asi neminou :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 co psp cvaku? uz mas? nebo cekas na bilyho slima? No mám černýho slima , ale od toho co mám notebook tak ho vůbec nenosím sebou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 Rad bych se pochlubil novym setikem :D A na dalsim zajimavejsim uz se pracuje :P A co skilly Rashi ? :D takze s tds je to ted takova "blejskava" kombinace co? :Dbtw v patek mam pro nas vsechny moc peknej program :) SILVER SOL ARMOR ---------------- slvr rathalos scl+: 4 rathalos ruby: 3 wywern stone: 2 rare scarab: 3 WYVERN BLADE HOLLY ------------------ rathian carapace: 3 rathian spike+: 1 rathian ruby: 1 tohle jsou veci ktery bych potreboval,takze parkrat silver rathalos a rathian nas asi neminou :D:D:D Na Wyvern Stone doporučuju Plessyho.. nevim jestli sem měl haluz ale z něho mi padá skoro furt... A k těm Rathalos Ruby... sem ho dával, pořád mi chyběla jedna Ruby... a pak najednou: 3x Ruby v rewardu ! :D ................................................. Rash&DrSney: Kdyžste si dělali Dark Akantor set... tak ste přece na mail museli mít Gravios Brn Steam... kolikste jich museli dát ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 Skilly sou na nic.. je tam all resistance a jeste cosi.. delal sem to jen kvuli tomu ze se me to libi A o Gravios Brainsteam me ani nemluv!!! Radsi budu porazet 4 plesiothy v arene najednou nez ziskavat 5 techdle sracek.. carvi se to z ocasu jako rathalos / rathian plate.. jeeeenomze useknout te mrdce ocas je HOROR!! strasne moc vydrzi, musi byt v pasti a do toho se ti tam uplne nechutne sere Iodrome.. rikam ti to si neco uzijes.. kdyby me s tim Sney a Mamuth nepomahali tak s tim asi seknu EDIT Tady je doost dobra alternativa abys na plate nemusel shanet ty brainstem Armor: Akantor mask rathalos soul mail U Akantor Vambraces rathalos Soul tasset U Akantor Greaves skills: High Grade earplug, Sharpness+1, Reckless abandon +2. hej borci tak jak teda zitra? mam to hoodne nahly .. ve meste muzu byt tak od 14 do 16:30 .. slo by to nak tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 hej borci tak jak teda zitra? mam to hoodne nahly .. ve meste muzu byt tak od 14 do 16:30 .. slo by to nak tak? me je to jedno skolu mam do 12... takze jak chcete ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Leden 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 ja muzu odhadem tak ve tri, nejdriv tak o trictvrte...driv to nestihnu kvuli posranymu pracaku ve 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Leden 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 noo to tam moc dlouho nepobudu.. uvidim jeste co sney A tady sou kdyztak naky novy screeny.. zajimavy je hlavne to ze tam je poust, swamp a volcano z jednicky na nekterych http://pspupdates.qj.net/Monster-Hunter-Portable-2nd-G-screenshots-tools-of-the-trade/pg/49/aid/112271 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sephiroh Odesláno Leden 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 uz aby to tady vyslo strasne se tesim ach jo az do prazdnin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Leden 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 Aspoň mam čas udělat si všechny vysněný sety/zbraně a zahrát něco přes Kai :-) ( právě to jdu nastavit, dneska přišel WiFi Max :twisted: ) EDIT: zrovna sem dal přes xlink blue sky, pink earth, troublesome pair, khezua. je to vážně parádní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 tak nejaky new screeny ;) jinak vcera super srazek.. a jeste me podlehl silver rathalosek (zadnej ruby :() potrebuju nekde sehnat wyvern stone... nejvetsi je asi 4% z basariose G-rank, nebo diablos G-rank 5% starsi screen.. srabek rathalos ;) a tady silver sol - nemam 1 ruby a 2x wavern stone na rukavice :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 Ohh... pěkný termixi ;-) Na Wyvern Stone doporučuju Plessiotha ( jak jsem psal ) z toho mi padá skoro pokaždý.... Jinak já jsem teď přes Xlink dal Akantora a 4 Horns ( Black Blos + blos ) :twisted: Jo a určitě ho vždycky chytej, jestli chceš Ruby ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 Ohh... pěkný termixi ;-) Na Wyvern Stone doporučuju Plessiotha ( jak jsem psal ) z toho mi padá skoro pokaždý.... Jinak já jsem teď přes Xlink dal Akantora a 4 Horns ( Black Blos + blos ) :twisted: Jo a určitě ho vždycky chytej, jestli chceš Ruby ;-) jj, 3x spadl.. ja hodil 2x tranky a von neusnul! a ja se s nim jeste 10 minut sral :( jinak zacinam uvazovat o tom WiFi Maxu, ale az tak v breznu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajdy Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 Super návod ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 Super návod ;) huh... nechapu jaksi.. Ohh... pěkný termixi ;-) Na Wyvern Stone doporučuju Plessiotha ( jak jsem psal ) z toho mi padá skoro pokaždý.... Jinak já jsem teď přes Xlink dal Akantora a 4 Horns ( Black Blos + blos ) :twisted: Jo a určitě ho vždycky chytej, jestli chceš Ruby ;-) jeste sem chtel rict, ze bys mohl zacit delat screeny z tvyho multiplayeru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 me wyvern stone vypad z g-rank rathalose(bez earplug je to vazne humus) jinak sem si udelal onslaught hammer:cheesygrin: WItekS:G-rank four horns musi bejt vazne humus,ja sem to u chiefa udelal az asi na popaty,ale kdyz je lidi vic... a zitra mizim hosi,jedu na lyzak,tak se loucim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 huh... nechapu jaksi..jeste sem chtel rict, ze bys mohl zacit delat screeny z tvyho multiplayeru... No, co nejdřív hele.... já mam o zábavu teďko postaráno... ;-) A screeny budou... me wyvern stone vypad z g-rank rathalose(bez earplug je to vazne humus)jinak sem si udelal onslaught hammer:cheesygrin: WItekS:G-rank four horns musi bejt vazne humus,ja sem to u chiefa udelal az asi na popaty,ale kdyz je lidi vic... a zitra mizim hosi,jedu na lyzak,tak se loucim No... já měl Frost Edge+, další měl Silhoutte Blades, a další měl Spirited Dragonwood... a bylo to easy peasy ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 hola hej, dnesek nebyl spatnej xD takze: 1, Mega Lucky Cat + pohlazeni prasatka, aby vyskocilo = tohle ;) 2, Full silver sol armor set ;) 3, asi nejhezci obrazek krajiny MHF2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 Witeks: tak to ses borec.. ja sem z tech tutorialu neejvic nechapal.. a je na tom x link hodne lidi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.