west-- Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 Tady je ten lávovej Plesioth - Volganos ty jeho utoky vypadaj dost nebezpecne:? kdyby aspon nedelal ten bocni naraz, kterymu uz u plasiothu obcas ani neslo uskocit... uz ted se na nej netesim, ale aspon vypada dobre:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 Tady je ten lávovej Plesioth - Volganos hmmm, zacinam delat nejakou silnou water zbran.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sephiroh Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 panove jak a cim nejlip slozim rathalose? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 panove jak a cim nejlip slozim rathalose? zkus frost edge , proste neco s ice atrb ......EDIT: tak sem zkousel to jak st eme radili , dal jsem dong nebo wivern .....a nic zadny dosbicious ,udelal jsmem to asi tak 10krat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 kua proc to musi byt vsechno tak tezky prelousknu jeden tezkej quest a hned je tu druhej... nahodou FireWyvern Fluid a Blood Red Horn nevite kde sezenu ze? a taky by me zajimalo jestli faka na ice monstra fire zbrane ...??? mam trosku problem z urgentnim questem a to sejmout Blangonga :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 pls,jak vykucham ty vosy?vzdycky je rosekam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 pls,jak vykucham ty vosy?vzdycky je rosekam hele kdyz jsem delal quest kdy jsem mel zabit 50 techto ftakovin tak se mi obcas stalo ze jsem ji sekl tak nejak bokem lehce a ona padla na zem mrtva a sla vykuchyt...asi to bude o nahode ale cca 4 z 50 mi toto udelali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 Ja mam na vosy nejakou kliku. Nebo je to tim, ze pouzivam BOW a vzdycky je picham (kolecko) sipem;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 hele kdyz jsem delal quest kdy jsem mel zabit 50 techto ftakovin tak se mi obcas stalo ze jsem ji sekl tak nejak bokem lehce a ona padla na zem mrtva a sla vykuchyt...asi to bude o nahode ale cca 4 z 50 mi toto udelali... Není to náhodné , je potřeba jim dát co nejmíň dmg , tzn. píchat lukem ,jak psal metuj , nebo používat slabý zbraně , nejlépe s poison dmg , otrávit a nechat zdechnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 ok,dik,ja to chci na brneni....a neni nejaka sit na ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 sit je co ja vim jen na male brouky .... ale kup si ten nejhorsi luk a to zvladnes... v hospode v mam tuseni ***questech je jeden kde zabijis 50 much tam se vyradis uvidis... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 ok,dik,ja to chci na brneni....a neni nejaka sit na ne? pokud si to chces jeste ulechcit , tak si sezen poison bomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 Kulo: gamefaqs / pokke farm CTRL+F / carve list CTRL+F Jinac na ty hornetaury poison jestli je nechces zabit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 Tak hoši stáhnul sem Monster Hunter na PS2 , deme to vyzkoušet :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 Tak hoši stáhnul sem Monster Hunter na PS2 , deme to vyzkoušet :D potom reknui jaky to je :thumbup:-------------------------------------------------------------------------- kde a kdy je teda ten sraz ? ........a nevite odkud vozí kočka dung nebo wivern dropinks ? a jeste jak mam pochopi toto : ~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~:--------: Field Row | (R.01) | ~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~:--------: How to use: Talk to the cat near the field rows, and give it a seed or other minor item from the list below. After you fill the rows with whatever you want, talk to it again and you can fertilize it if you choose, which increases the fertility of the plant and the likelihood of getting good items. There is no difference in the upgrades. You simply get more places to plant. The upgrades do not affect what items are farmable from the field rows. Completing all Field Row upgrades will update your Guild Card with the Dosbiscus Award. --- Items --- Plantable Items: Antidote Herb Armor Seed Green Seed Herb Hot Pepper Huskberry Needleberry Paintberry Power Seed Red Seed Sleep Herb Fertilizer Items: Worm x5 = Fertilizer Level +1, One Row. Dung = Fertilizer Level +2, One Row. Wyvern Droppings = Fertilizer Level +2, All Rows. Obtainable Items: Armor Seed Bomberry Cactus Flower Cricket Dosbiscus Dragon Seed Felvine Fire Herb Green Seed Herb Hot Pepper Huskberry Ivy Paintberry Power Seed Red Seed Sap Plant Scatternut Sleep Herb Sunset Herb Worm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 plantable items- co lze zasadit obtainable items - co lze ziskat Dung a Wyvern droppings sou.. hovna.. ano slysis dobre.. nejlepsi (a mozna jediny) je to ve forest and hills hned v te oblasti s tema bilozravcama je voda tak v pravym rohu je hromadka.. a potom jeste v te jeskyni je taky hromadka takze tam CVAK: noo to su zvedavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 ja na hovna vzdycky chodim do desertu, tam toho najdes nejvic... btw nasrano je v zelenych sektorech ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 Tak bohuzel to je Monster Hunter 1 , jakoze zatim nevidim zadny zmeny , ale asi protoze sem 1 moc nehral , zitra stahnu 2ku ... jinak joyem2 se ovladaj utoky ... EDIT :Jupí udělal sem well-done steak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 dík rashi za tip na red seed a wiwern dropinks , uz sem sklidil 2krat dosbicous :) :) ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 tak co brno hunters? ja mam cas ceelej den az do sedmi.. mam praxi takze sranec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 tak co brno hunters? ja mam cas ceelej den az do sedmi.. mam praxi takze sranec ja bych mohl , ale asi tak do 2 .......kde a kdy to konate ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 no zatim to vypada ze ve dve budem prave zacinat ale jeste se nevi.. cekam co reknou sney termix a mamuth snad to pochopis :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 no zatim to vypada ze ve dve budem prave zacinat ale jeste se nevi.. cekam co reknou sney termix a mamuth Jak čekám co řeknou? Jim napiš ve 2 ! a hotovo, žadný otázky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 hosi omlouvam se,ale zitra fakt nemuzu...mam chripku jak pica a jsem ted doma z prace na neschopenku,takze i kdyby mi bylo zitra lip,tak stejne nesmim nikam jit...fakt sorac,ale je to nejaky pokurveny tehle tyden :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 Jak čekám co řeknou? Jim napiš ve 2 ! a hotovo, žadný otázky :D jo chápu , dík supr ......nevim jestli to do 2 stihnu badu tam asi tak čtvrt až pulEDIT: a tam se nejak procházi nebo co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.