WItekS Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 Upgradni Valkyrie Blade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 Upgradni Valkyrie Blade na Sieglinde nebo titenria a ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 Na Spartacus Blade.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 Na Spartacus Blade.... aha :) , muzu abandon quest kdyz budu mit u sebe rathalos tail a zustane me ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 kdyz das abandon tak ukoncis quest a zustane vsechno tak jak bylo.. jestli chces aby ti vec zustala tak 3x zemri Du na posledniho Fatalisa a jeste dneska hodim screen setu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 kdyz das abandon tak ukoncis quest a zustane vsechno tak jak bylo.. jestli chces aby ti vec zustala tak 3x zemriDu na posledniho Fatalisa a jeste dneska hodim screen setu jasny , ja vam tak ku****** zavidim vy tady zabijite fatalise a ja tady nezabiju ani p*sranou teostru .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 proc nedosels minule vubec? za chvilu budou screeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 WHUUUuuuuCHUUUUUuuuuu!!! :bash: Rash & WitekS: panove, diky za rady... je to tam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 jojo taky se me povedlo.. :) Ruby nepadlo co :D hej kdo tady ma 3.71 M33 tak me prosim nak poslete screenshot plugin.. sem presel z 3.52 a ted me vsechny nak blbnou EDIT: uz je to vyreseno .. za chvilu hazu screeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 Takze je to tadyyy - Fatalis Set :P jeste 4 Fatalisove, 2 Lao Shani a mam Crimson Fatalisa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Únor 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2008 Hehe Rash má novej kabátek :]] Btw kdes byl včera ? Sme se Sneyem hráli na wiičku , masakr xD Guitar Hero ftw ! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fallmat Odesláno Únor 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2008 Borci nejaky tipy na Teostru ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Únor 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2008 Rash nice setik... zajimaly by me vase staty postnete pls nejakej screen at mam predstavu jak moc velka jsem este lama...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Únor 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2008 hmm nice rashi... jinak co delat s monoblos heart? uz mam 3... tak pracuju na siegmund uz jenom ty 3 tigrex taily... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Únor 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2008 Sakura Recorder jedině na multi ( na teo ) Takže nějakej dobrej GS.. Třeba Tactical Blade, nebo Spartacus Blade... nahodou je sakura ze zacatku good,protoze mu muzes urazit horn/rozbit palici a to je k nezaplaceni:cheesygrin: vcera sem si dal prvniho Grank Cenataura,jak na tu mrchu(s tachi) kdyz je nas****,dycky ma moc dlouhy klepeta:blink: edit//ted jdu na hornetaur head(2x) a pak pro rath. ruby,drzte place Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Únor 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2008 proc nedosels minule vubec?za chvilu budou screeny no ono to bylo takhle , ja jsem tam uz byl pred tou hodpodou , nevedeel jsem jestli tam ses , tak sem napsal cvakovi ze sem tam .......tak sem sel za nim potom nejak sel uz ani nevim , tak potom sem se na to vyprd ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Únor 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2008 rash: moc peknej setik, hlavne designove... vypadas ZLE :D akorat skilly nic moc... v cem je ESP tak dobry, ze ho cpou do nejrarovejsich brneni?.. z gamefaqs jsem to pochopil tak, ze to slouzi pro nepreruseni komba pri nekterych slabsich utocich (predstavuju si to... jako treba kdyz se utoci na hermnitaura a on hrace odstrci klepetama, tak mu to sice ubere, ale neposadi ho to na prdel)... to mi ale zase neprijde jako nejaka extra vyhoda :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Únor 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2008 [;297665']rash: moc peknej setik' date=' hlavne designove... vypadas ZLE :Dakorat skilly nic moc... v cem je ESP tak dobry, ze ho cpou do nejrarovejsich brneni?.. z gamefaqs jsem to pochopil tak, ze to slouzi pro nepreruseni komba pri nekterych slabsich utocich (predstavuju si to... jako treba kdyz se utoci na hermnitaura a on hrace odstrci klepetama, tak mu to sice ubere, ale neposadi ho to na prdel)... to mi ale zase neprijde jako nejaka extra vyhoda :/[/quote'] Nene , je to prosekavani , treba kdyz ls utocis na ulitu hermitaura tak bny se ti odrazila a prerusilo by ti to kombo , takhle to proseknes a nezalze na tom jakou mas ostrost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Únor 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2008 nejaka rada jak na Blangonga v urgentu pri ***questech? jsem uz zoufalej nedari se mi ho sejmout :( pouzivam long sword momentalne Dark Scythe.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Únor 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2008 jojo esp je dobry.. treba proseknes graviose jako nic.. ale ten set je fakt hlavne na oko Kulo: na tydle mrdky sou nejlepsi jednorucaky a pekne utocit z boku.. jinac je slaba na fire Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Únor 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2008 ^aha... tak jestli esp funguje takhle tak to neni k zahozeni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Únor 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2008 Kulo: na tydle mrdky sou nejlepsi jednorucaky a pekne utocit z boku.. jinac je slaba na fire jako mec+stit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Únor 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2008 Kulo: na tydle mrdky sou nejlepsi jednorucaky a pekne utocit z boku.. jinac je slaba na fire jako mec+stit? jj meč+stit , kup si red saber ten by mel byt hned od zacatku ..... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Únor 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2008 hh ten Red Saber by aji sel jen je tu o5 malej hacek a to ten ze kazda fire zbran po me chce FireWyvern fluid a ac jsem to hledal kde jsem mohl vcetbe gamefags.com tak proste nic .... :( jak mi na tohle nekdo poradi dostane ranec pts ptz me to uz vazne S*R* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Únor 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2008 kočka to vozi z jungle.. je to v pokke farm ted nevim za kolik pointu.. pouzivej ctrl+f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.