Ozzy8 Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 Pls poradte kde sezenu fire wyvern fluid? z kutkua? me 2 privezla kocka jako suvenyr ale potrebuju jeste jeden a nez mi to zas priveze tak se taky ani nemusim dockat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 Pls poradte kde sezenu fire wyvern fluid? z kutkua? me 2 privezla kocka jako suvenyr ale potrebuju jeste jeden a nez mi to zas priveze tak se taky ani nemusim dockat... rathalos / rathian, nebo jenom kocka a myslim ze to vic pada z rathiana.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozzy8 Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 no prave sem dal gypcerose... no povim vam ten jeho fake death me pekne na*ral :D ale nechcip sem a dal ho na prvni pokus :) no hej a neverili byste tomu kocka mi ty firewyvernfluidy privezla dalsi 2 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 ...... já měl za celou dobu 5x Lao Shan Ruby.... 3x sem vykuchal, a 2x dostal v rewardu.... Teď mi chybí jeden, na White Fatta Hammer... Jo a hraju za holku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 ...... já měl za celou dobu 5x Lao Shan Ruby.... 3x sem vykuchal, a 2x dostal v rewardu.... Teď mi chybí jeden, na White Fatta Hammer...Jo a hraju za holku :D tak to ses malej lucker8) me by zatim stacily 2 lao ruby a byl bych vysmatej:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 ...... já měl za celou dobu 5x Lao Shan Ruby.... 3x sem vykuchal, a 2x dostal v rewardu.... Teď mi chybí jeden, na White Fatta Hammer...Jo a hraju za holku :D jaktoze hrajes za holku? to de nejak zmenit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 [;308762']tak to ses malej lucker8)me by zatim stacily 2 lao ruby a byl bych vysmatej:psp: :D A mě padaly, zrovna když sem je vůbec nepotřeboval... xD termix: Jo de ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 :D A mě padaly, zrovna když sem je vůbec nepotřeboval... xDtermix: Jo de ^^ witeks pod na ICQ, ja chcu hrat za chlapa ;) ____ jinak sem dneska Black Diablosovy odseknul ocas na 1 ranu... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 ____ jinak sem dneska Black Diablosovy odseknul ocas na 1 ranu... ;) :shock: hh jaq? :D jakoze lol :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 :shock: hh jaq? :D jakoze lol :) normalne: Monoblos S armor set, zacal sem nabijet GS (siegmund - 1200 dmg) lvl 3 charge a bum ho do ocasu... GG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 Jo to se mi taky párkát stalo s ocasem..... termixi uploadni mi ten save, sem nemocnej takže bych si na to měl najít čas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 Jo to se mi taky párkát stalo s ocasem..... termixi uploadni mi ten save, sem nemocnej takže bych si na to měl najít čas... mas PM a diky moc ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 tak jak se teda meni na babu nebo naopak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 boha 15x jsem zabil monoblose na monoblos S set a proste HEART ani za prase...kdyby se mi ten setik tak nelibil tak bych se na to vazne vys... kua jinak masakr uz HR5 bych necekal ze se tak daleko vubec dostanu :) jo a hrd monster bone nejlip pada z ceho? EDIT:tak ted HEART padlo z daimont hermitaur LOL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 boha 15x jsem zabil monoblose na monoblos S set a proste HEART ani za prase...kdyby se mi ten setik tak nelibil tak bych se na to vazne vys... kua jinak masakr uz HR5 bych necekal ze se tak daleko vubec dostanu :)jo a hrd monster bone nejlip pada z ceho? hehe, mas 2% ze to najdes jako drop a dalsi 2% ze to bude v rewardu a ja dostal 3 mono heart :P, ale sance mala jak prase, jinak sem jich dal 24 ;) jinak tady mas screen (neber to jako vysmech): Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 taky me tento set ceka ale nevim estli si udelat melee nebo ranged :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 taky me tento set ceka ale nevim estli si udelat melee nebo ranged :D tak ja sem si udelal melee, protoze pro gunnera mam Rathalos U + tento set je sqvelej pro GS, ktery miluju xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 jj je to krasa :) delam taky pro melee ale zadna sranda mno... blood red horn je celkem v pohode ten roh se mu rozbit da ale heart 4% celkove nic moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 tak ja sem si udelal melee, protoze pro gunnera mam Rathalos U + tento set je sqvelej pro GS, ktery miluju xD a co ma jako vychozi skilly to monoblos S .....vypada ze si ho taky udelam , protoze se divam ze ho porad chvalite ... :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 a co ma jako vychozi skilly to monoblos S .....vypada ze si ho taky udelam , protoze se divam ze ho porad chvalite ... :thumbup: crit a dmg...jinak uz si aspon hr6? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 crit a dmg...jinak uz si aspon hr6? :) hej ja ti dam HR6 :D teprve HR5 , nemam cas na paření ......skola :angry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 hej ja ti dam HR6 :D teprve HR5 , nemam cas na paření ......skola :angry: hh ze ja dycky udelal hr a ty ho udelal po me :D (a ted uz si nic nepsal tak se divim :) :) ) ale nic peknyho te neceka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 hh ze ja dycky udelal hr a ty ho udelal po me :D (a ted uz si nic nepsal tak se divim :) :) ) ale nic peknyho te neceka :) jak nic peknyho spis nic zajimavyho ( samy sra*ky ) ........a ten akantor , rajang lao ........atd. to je v HR 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 no myslim v tom hr6 :) akoze s hr5 na hr6 celkem prdel :D jakoze rajang nas s kamosem strasne rosekal :D (ale on padne brzo :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 no myslim v tom hr6 :) akoze s hr5 na hr6 celkem prdel :D jakoze rajang nas s kamosem strasne rosekal :D (ale on padne brzo :) ) teda ty tezsi svina jako rajang atd. jsou v HR 6 ? jestli to chapu dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.