Mistr všech termixů! Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 teď sem k*rva přišel xD za chvili to je na pm dik.. uz se tesim... udilem si ceunataur S and U combo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 Ok a nevadí že sou ty Custom quest uložený jako challenge ? Nevim proč ale nějak mi to u tebe nejde předělat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 Ok a nevadí že sou ty Custom quest uložený jako challenge ? Nevim proč ale nějak mi to u tebe nejde předělat... hmm tak to je blby... za to nebudou friendshipy ne? :( hele, tak ja skusim az budu blizko wifi smazat ty ostatni questy ok? a navic nemuzem pouzivat vlastni zbrane.. a je tam jenom ta lunastra a teostra v arene a s tim benenim co tam je je to nahovno... :( a kde je ta JUMP teo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 hmm tak to je blby... za to nebudou friendshipy ne? :(hele, tak ja skusim az budu blizko wifi smazat ty ostatni questy ok? a navic nemuzem pouzivat vlastni zbrane.. a je tam jenom ta lunastra a teostra v arene a s tim benenim co tam je je to nahovno... :( a kde je ta JUMP teo? Pak mi došlo že doma nemam k čemu se připojit ( na wifi max mi to prostě nejde, hlásí to nějakej podělanej error.. ) No a já nevim proč, ale 3x Sem je předělával ty questy a furt stejně takle.. ještě se na to kouknu ale teď ne, musim zase padat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 taky bych si chtel udelat nejaky svy custom questiky... ale zatim na to moc nemam cas... ale zato spoustu napadu :) ...kazdopadne kdyby mel nekdo zajem, nasel jsem na youtube pekny tutorialy jak na to... prevedeni savu US/EU->JPN part1 part2 custom questy a prevedeni JPN savu s custom questy do US/EU part1 part2 a tady nejaka ta inspirace http://youtube.com/watch?v=pddJHZ4xNsg&feature=related ^ty rajangove jsou proste cool, to musim mit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 weste co myslíš že sem ti tam dal za custom :) Jo a ty videa sem viděl... jenom návod na custom tam neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 weste co myslíš že sem ti tam dal za custom :) sem ti za to vdecnej:wohow: ...ale zkousel jsem je dat sam a moc jsem nepochodil... uz se tesim az na ne vlitnem ve ctyrech a pekne dame jeden na jednoho:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 [;312577']sem ti za to vdecnej:wohow: ...ale zkousel jsem je dat sam a moc jsem nepochodil...uz se tesim az na ne vlitnem ve ctyrech a pekne dame jeden na jednoho:D TO víš to neni quest pro jednoho... ;) Hodně štěstí při nich ^^ Jak padne jeden už to lítá :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 tak tady je moje novinka, ted uz jenom par kocek na heroics a du davat kut kuy na 1 ranu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 to je dobry,kdyz chces treba Rathalos tail(i silver)-das mu jednu ranu a ocas lezi:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 Nice termixi ^^ Jo a promiň stěma custom questama, ale vážně sem si nevěděl rady.. ale přídu na to. V neděli mam čas, tak mi je dyštak v sobotu večer hoď na Pm ok ? Jinak já mam taky novej set.... white fata gunner ^^ A fakt hooooodně novejch zbraní.... Jo a viděli ste naijiho Rahjan GS charge guide ? Pro mě je to vážně největší master, tak sem to chtěl dát taky ty Rajangy s GS... No hodil sem na Akantor set Quake Res, vzal TDJ a už ležely :D Je to vážně paráda, já si teda užívam GS, kdykoliv de tak ho beru, hlavně s Rajang setem je to sranda ( viď rathalosi xD ) ... teď sem dal asi 4tý Final Invitation.. ( dohromady mam 68 Rajangů na kontě 8) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 jakej je nejlepsi set k akantor bowu? jsem HR6... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 jakej je nejlepsi set k akantor bowu? jsem HR6... neda se primo rict ktery... zalezi na tom, proti jakemu bossakovi ji beres (hlavne kvuli rezistum na brneni a vhodne zvolenym skillum) ale asi na tom bude nejlip Dark akantor set (necekane:cheesygrin:), nebo taky rathalos soul set U... potom taky sety s adrenalin +2... rajang set a monoblos set Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 tak jsem si udelal monoblos set ...dark akantor set je trosku makacka jsem rad ze aspon trochu dam toho akantora natoz to farmit...jinak je to uz nasup ted este zabit elde dragony a asi jedu HR7 teda jestli to vubec je hraju to uz tak dlouho ze mam pocit ze musi byt uz konec :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 tak jsem si udelal monoblos set ...dark akantor set je trosku makacka jsem rad ze aspon trochu dam toho akantora natoz to farmit...jinak je to uz nasup ted este zabit elde dragony a asi jedu HR7 teda jestli to vubec je hraju to uz tak dlouho ze mam pocit ze musi byt uz konec :) HR6 je poslední Hunters Rank. Jo a na konci zdaleka nejseš ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 diky witeksu, tak si uzivam GS s rajang setem :) jinak sem zacal delat agito (musim zabijet kut kuy kvuli med monster bone) a udelam si tak TDJ.. :) jinak se podivej na moje linky v podpisu - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Hehe pěkný videjka, takle nějak podobně je taky dáváme ^^ Miniature Crown Award owned.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 potrebuju 5x Gravios Brainstem na gamefags je ze pada z ocasu tomu ho mam ustrelit? jeste se mi to u graviose nepovedlo tak se ptam je to vubec mozne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 KULO: strana 101 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 Ja se ted snazim o Hi sandman spike, chybicka je v tom ze nenavidim Plessyho:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 tupej dotaz: jdu na Ash Lao Shan Lunga s Akantor bowem a zatim jsem ho nedal ted jsem si to tu procetl a uz tu to tema bylo takze jsem si udelal HighGradeEarplug skill ale mluvi se tu o HEROIC skillu jen nevim jak k nemu prijit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 řekl bych že ti při tom kde stát pomůžeakantor+blos set Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 tupej dotaz: jdu na Ash Lao Shan Lunga s Akantor bowem a zatim jsem ho nedal ted jsem si to tu procetl a uz tu to tema bylo takze jsem si udelal HighGradeEarplug skill ale mluvi se tu o HEROIC skillu jen nevim jak k nemu prijit... uvarej ti ho kocky(musej ho mit jako skill),pokud ho chces zabit,tak i Adrenalin+2 se hodi(Monoblos S set, set z Rajanga) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 uvarej ti ho kocky(musej ho mit jako skill),pokud ho chces zabit,tak i Adrenalin+2 se hodi(Monoblos S set, set z Rajanga) jeste monodevil set.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 monoblos set mam ale tam je jen adrenalin+1... mno nic koupim kocku a uvidi se... strely nejak vylepsit nejdou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.