Mistr všech termixů! Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 monoblos set mam ale tam je jen adrenalin+1... mno nic koupim kocku a uvidi se... na co sou jewely? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 njn nevyznam se v jewelerech zatim sem vsude pridaval jen healt :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 lol tak esi mas adrenalin tak healthy je to co ty nepotrebujes :D das adrenalin +2 a large att je malo? hodis si nejaky dobry jidlo, nahodis power coatingy..a jedes :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 Waiet: Plessy je cake s lukem :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 HEHE :twisted: WitekS: s tema 4 MiniRajangama je prdel jako svine :D akorat co to tam je za haluzacky rewardy... nejaky fialovy "null"y za hrozny prachy, ale kdyz to vemes s sebou, zmizi a pokud to prodam, tak taky nic :/ ...kazdopadne treba takovy 4X rajang horn v rewardu by se hodily vic ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 s jakym bowem si ho davas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 muzu mit dotaz? to mate opravdu na zadech dragonwood LS? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 s jakym bowem si ho davas? Ty ho dávej s Akantorem, já ho teď dávam White Fata bow, muzu mit dotaz? to mate opravdu na zadech dragonwood LS? :D proč ne ? ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 muzu mit dotaz? to mate opravdu na zadech dragonwood LS? :Djj, proste paaadlo :Djinak ja si ho vzal, protoze mi kocky ukuchtily FelyneSpecial Attack a jeste mam na orbitary setu special status attack up... takze kazdou chvili paraliza :) jinak jeste s evade +2 a earthquake resistance to byla fakt sranda:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 Ty ho dávej s Akantorem, já ho teď dávam White Fata bow,proč ne ? ^^ protože pádlo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 west: hej cože jaký nuly ? Pošli mi taky o víkendu save a já to fixnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 west: hej cože jaký nuly ? Pošli mi taky o víkendu save a já to fixnu...no proste se nam vsem v rewardu objevili jakesi veci a jestli si dobre pamatuju, tak se to jmenovalo NULL... ma to stejnou ikonu, jako treba honey, ale je to fialovy... v kazde ikone jich bylo 50 mnozstvim... a cena ze vsech by dala maximum prachu (99999...)?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 tedka sem se zasne, screen z zhruba 13. cervence 2007, to byly casy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 vy jste si ani Plessyho nedali sami?vy jste liny:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 [;314495']no proste se nam vsem v rewardu objevili jakesi veci a jestli si dobre pamatuju' date=' tak se to jmenovalo NULL... ma to stejnou ikonu, jako treba honey, ale je to fialovy... v kazde ikone jich bylo 50 mnozstvim... a cena ze vsech by dala maximum prachu (99999...)?![/quote']what the.... ? To se mi teda ještě nikdy nestalo... vim o bugu kterej je v custom editoru, že když se rewardy daj na špatný místo tak se potom přehoděj na něco jinýho, ale tohle fakt nechápu.... každopádně se na to v neděli kouknu, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 vy jste si ani Plessyho nedali sami?vy jste liny:cheesygrin: podivej se na to brneni a tak, muj skill byl na levelu - kut ku = 15 minut... chtel bych vydet cos mel ty v ty dobe.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 13. cervence sem jeste nehral:cheesygrin: ale ny plessyho sem sel asi s kut-ku bowem,ale rozhodne sem si ho dal sam,jako vsechny potvory ve hre, mimo fatalisu:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 what the.... ? To se mi teda ještě nikdy nestalo... vim o bugu kterej je v custom editoru, že když se rewardy daj na špatný místo tak se potom přehoděj na něco jinýho, ale tohle fakt nechápu.... každopádně se na to v neděli kouknu, ok, budu rad.. jinak zabili jsme je i vickrat a pokazdy to sami.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 Ok. Tak za po nějaký době.... budou screeny ^^ Už je uploaduju... _________________________________________________ In Game Screens: Nejdřív Custom Questy.. Duo Rajang GS Sranda s Tigrexem xD ________________________________________________ Něco máloz mojí sbírky wep & armor: Armor Sety: Akantor Blademaster Set: Skilly: RA+2, Sharpness +1, Earplug. Set1: RA+2, Sharpness +1, HG E-plug Set2: RA2+, Sharpness +1, Earplug, Quake Ress ( 2 sloty na wep ) Pravděpodobně muj neojblíbenější set. Akantor Gunner Set: Skilly: RA+2, Speed Fire, Earplug Set1: RA+2, Speed Fire, HG Earplug Set2: RA+2, Speed Fire, Bomber Nejlepší Bow set, spolu s White Fata gunner, a může bejt i parádně použitej s Gun. Borealis Haku Skilly: Guard+2, Guard Inc, Dmg Rec Speed+1 Set1: Guard+2, Guard Inc, Dmg Rec Speed+1, Sharpening Skill Inc Nejlepší Lance/Gunlance set. Pirate Blademaster Set: Skilly: Bomber, Luck, Carving Celebrity Set z JUMP Teo. ^^ Rajang Blademaster Set: Skilly: Adrenaline+2, Flute Expert, Sharpness +1, Set1: Adrenaline+2, Flute Expert, Sharpness +1, Sharpnening Skill Inc Muj nejpouživánější solo set. Rajang Gunner set: Skilly: Adrenaline+2, Stealth, Gunnery King Set1: S Barrage piercingem, Adrenaline+2, Load Up, Gunnery Master Lao Shan / Fatalis Killer Dragon Blademaster Set S Skilly: Sharp Sword, ESP Set1: Sharp Sword, ESP, Sharpnening Skill Inc Spíš na okrasu, ale taky ho někdy použiju ^^ White Fatalis Blademaster Set Skilly: ESP, Sharpness+1, Set1: ESP, Sharpness+1, Sharpnening Skill Inc Set2: ESP, Sharpness+1 + Chaosroom ( Special Attack Up ) Taky hodně používanej set. White Fatalis Gunner set: Skilly: Runner, Load Up Set1: Runner, Load Up, Bomber Set2: Runner, Load Up, Speed Fire, Dragon Res-10 Když nepotřebujete E-plug a adrenaline, je to nejlepší možnost. Teď dodělávam Kirin S set, Crimson Fatalis Set, Borealis Ten. Tak se pak taky pochlubim ^^ Weapons: Ukážu vám maličko z mojí Weapon sbírky... a to moje nejpoužívanější kladiva. Příště budou GS & LS. DCB už sem ukazoval a Fatalis Hammers jsou se setama ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 nice witeksi.. malo krve xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 termixi update ^^ Jo a ta krev je na MHP2 to nejlepší xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 termixi update ^^ Jo a ta krev je na MHP2 to nejlepší xD hmm to ja dokoncuju 7* questy.. uz jenom: kirin, Dual Pleioth, Blangonga a 2 ceunatauri.. plessy a kirina si necham na nejakej ten srazek a ceunataury a blangongu dam jeste dnes.. :) jinak rathina 7* me dal s GS 7 minut... docela sracka (par lvl 3 charge do hlavy a bylo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 to me taky stve, ze vem freedomu je to malo krvavy, treba u zbrani bez atributu obcas ani neni poznat zasah :/ ...to budou zase nejaky evropsky/USA normy :roll:... aby se z nas nestali psychopaticti vrazi :lol: jinak bych se chtel zeptat... k cemu je u bow speed fire a load up? u bowgunu je to jasny... s fire speedem se nemusi reloadovat, a load up urychli reload, ale jak se to projevi u bow? btw konecne jsem si dodelal Auroros Haku Set :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 Load je ze ti to prida jeden charge a speed fire ze se rychleji nabiji (charge) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 hele koupil jsem si kocku s heroic a ted nevim jak na to...vim na to ze jsem HR6 je to jako pro nooba ale ja proste kocicky nepouzival a ted jsem z toho jelen.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.