Mistr všech termixů! Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 hmm, tak sem dal G rank blangongu (nuda furt utikala, ale zabrat me nedala...) a tady je mensi ukazka Heroic skillu... vsichni urcite znate :) _______________ 2000 prispevek v tomhle topicu CONGRATS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 hmm, tak sem dal G rank blangongu (nuda furt utikala, ale zabrat me nedala...) a tady je mensi ukazka Heroic skillu... vsichni urcite znate :) _______________ 2000 prispevek v tomhle topicu CONGRATS... Ještě zahrát 2x Attack up [Lg] .... s War Konga. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Altair Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 mam dotazek co by ste radily na khezu sem na nem uz 2 tejdny a porad nic vzdycky mne nejak da :blink: mozna to bude i tim ze nepouzivam bomby mam bone katana shark Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 na khezu jsem si udelal fire katanu a sekal kdyz slaha ty elektro koule...proste kdyz to jde sekej musis byt opatrnej ale da se to... a ted zas dotaz ja :uz me vazne docela depta to ze se nemuzu dostat prez HR6 vsechny questy mam hotovy akantor urgent taky ale nic se nedeje....jestli je to jak u singlu ze musim zabit ELDE DRAGONY tak ty jsem kazdeho zabil aspon 3x a porad prd .... vpodstate se to tvari jako by bylo vse hotovo jen u HR 6 je CLEAR tmave cervenou barvou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarthZelda Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 Hm, tak konečně jsem se dostal přes toho... Giadroma nebo jak se jmenuje xD Ale že mi to trvalo - celou češtinu (: Málem si mě všimla, jak jsem se skoro neudržel a tak jemně třískl pěstičkou do stolu (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 Kulo: nejdriv musis odemknout Fatalisa (vsechny treningy se vsema zbranema i special trainingy, 3 group trainingy staci kazdej s jednou zbrani).. aaa potom musis odemknout Crimson Fatalisa (10 od vsech elder dragonu tzn. Kirin,Kushala,Chameleos,Lunastra,Teostra,Lao Shan a Fatalis) .. god luck.. jinac fatalisa doporucuju potom davat stazenyho ne odemklyho pac stazenej ma min zivotu.. hh az to udelas tak dostanes Gold Medal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 Hm, tak konečně jsem se dostal přes toho... Giadroma nebo jak se jmenuje xD Ale že mi to trvalo - celou češtinu (: Málem si mě všimla, jak jsem se skoro neudržel a tak jemně třískl pěstičkou do stolu (: lol :) jinak Altaire :čekaji te odost vetsi prijemnosti :) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 Kulo: nejdriv musis odemknout Fatalisa (vsechny treningy se vsema zbranema i special trainingy, 3 group trainingy staci kazdej s jednou zbrani)..aaa potom musis odemknout Crimson Fatalisa (10 od vsech elder dragonu tzn. Kirin,Kushala,Chameleos,Lunastra,Teostra,Lao Shan a Fatalis) .. god luck.. jinac fatalisa doporucuju potom davat stazenyho ne odemklyho pac stazenej ma min zivotu.. hh az to udelas tak dostanes Gold Medal ty jsi zlatej kluk vazne :) diky za help tak bych ty kuwy killoval furt dokola bez vysledku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 tak sem se po nekolika dnech a 20ti hernich hodinach vratil k MH a docela mi to slo,uz me zbejvaj jen 2trainingy(Tigrex-SnS and Lance) a chbi me jen "par" veci na Aka set Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 OMFG, ty tréningy mě zničej.... Lance Rajang je fakt sranda a Lance Rathalos ještě větší........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 no, na specialy radsi nemyslim:cheesygrin:,to by me taky mohlo znechutit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 Mam z nich noční můry, fakt se mi zdá jak se to ultra tupí kushlala kopí odráží od rajanga a on mě hned na to vystřelí do vzduchu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 Takze panove.. Lance Rathalos Training.. no ono tam moc neni co vymyslet.. proste ho rezte do hlavy a hlavne pred tim nez na neho pudete bezte do petky a zabijte shakalaku..zaprve vas nebude otravovat a zadruhe dostanete demondrug.. a ve vajickach sou flash bomby.. da se to RAJANG LANCE TRAINING tak to je panove lahuuudka nejvetsi.. postup je takovy: 1)samozrejme nabrat potiony hned v jednicce u vody 2)ve trojce v jeskyni zabijte giapreye a z nich si vemte radsi 4 sleeping knife 3)pak sup do sestky kde si seberte mega potiony a hlavne pickaxe naky 4)vratte se do ctverky kde si seberete tusim honey a vytezite lg bomby 5)dete do osmicky kde si seberte Hot Drinky u skaly a nahore z kushaly shock trap 6)dete do sedmicky VEMTE SI WHETSTONY!!! , u kempu poison knife 7) ze sedmicky vyjdete na vrchol dvojky kde opatrne seskocte az k mining pointu (vite doufam kde) a tam vytezte lg bomby + Taakze.. jo jeste nekde sou smal bomby ted uz nevim kde postup je ze ho parkrat seknete, nahazite sleeping knife a odpalite lg bomby + , pak otravite knifama, chytite do pasti polozite bomby a TOHLE JE DULEZITE pokazdy kdyz vam ostrost klesne pod zelenou (6 uderu asi) tak bezte brousit aby se vam lance neodrazela..kdyz je nasranej tak radsi hodim flash bombu nebo zdrhnu a v klidu treba nabrousim.. s trochou trpelivosti je to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 Rashi.... seš prostě největší borec, díky za tut du na to ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 Kulo: nejdriv musis odemknout Fatalisa (vsechny treningy se vsema zbranema i special trainingy, 3 group trainingy staci kazdej s jednou zbrani)..aaa potom musis odemknout Crimson Fatalisa (10 od vsech elder dragonu tzn. Kirin,Kushala,Chameleos,Lunastra,Teostra,Lao Shan a Fatalis) .. god luck.. jinac fatalisa doporucuju potom davat stazenyho ne odemklyho pac stazenej ma min zivotu.. hh az to udelas tak dostanes Gold Medal hele jeste u tech group treningu kdyz je delam a zvladnu to tak se mi pak zelene nepodbarvi...mozna neco delam zle ...netusim :) jinak solo treningy hotovo specialni jen cast je to fakt HNUS hehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 hele jeste u tech group treningu kdyz je delam a zvladnu to tak se mi pak zelene nepodbarvi...mozna neco delam zle ...netusim :) jinak solo treningy hotovo specialni jen cast je to fakt HNUS hehe staci, kdyz proste das multiplayer traninky kazdej 1 s jakoukoliv zbrani... to je jedine training medal, kterej mam xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 staci, kdyz proste das multiplayer traninky kazdej 1 s jakoukoliv zbrani... to je jedine training medal, kterej mam xD wtf .. ? Já myslel že musim udělat všechny na medal xD Tak si du pro new Award... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 Tak už mam Group Tr. award a Gold Medal ^_^ Tzn--> zbývaj kombinace, Capture all monsters ( už mi mi chybí asi jenom 5 druhů ) a ty Special Tr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 hmm nice witeks... jinak tady neco na ochutnavku: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 jestli se ti ty Captuce podari tak ses dobrej.. ja fakt vsechno chytil aji vsechny barvy a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 zdar hunteri... mam na vas par dotazu... 1) ma nejakou vyhodu kdyz mam set s evade +2 a vemu k tomu lance/gunlance? 2)kdyz jsem vcera hral(se SnS) s kamosem(bow) proti gold rathianovi casto jsem delal to, ze jsem zachranil kamose tim, ze jsem vykril firebally ktery na nej vyslal rathian a napadlo me, ze kdyz uvidim, ze bude chtit chlit firebally tak mu rovnou hupsnu pred hlavu s blokem... tim padem mu ty firebally bouchnou primo u hlavy kdyz se odrazi od stit, ale myslite, ze ho to skutecne zranuje? (jestli ano, tak nejspis zanedbatelne, ale stejne bych se cijtil hned lip, kdybych vedel, ze mu kazdy fireball ubral alespon 1HP) 3) na Gamefaqs jsem zkoumal skill gunnery... je to skill pro zvyseni poskozeni pro delovy koule a balisty... mimo jine bylo v poznamce, ze se ten skill tyka take crag strel... me by zajimalo, jestli se to tyka i cluster strel, kdyz jde take o vybusny projektil diky za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 BUG??? muze se stat ze je v ty hre chyba a mam nesmrtelnyho YAGT GARUGA ?? uz mam nahrano neco pres 200hodin sem HR2 mam sety z Rathalose,rathiana,Pink rathiana tigrexe proste skoro vesechno co v HR2 jde ale jeste ani jednou sem nezabil yangt garugu (myslim Q lvl*** u ty starosine nebo co to je) sem fakt uz z toho bomby zoufalej :-| Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 BUG??? muze se stat ze je v ty hre chyba a mam nesmrtelnyho YAGT GARUGA ?? uz mam nahrano neco pres 200hodin sem HR2 mam sety z Rathalose,rathiana,Pink rathiana tigrexe proste skoro vesechno co v HR2 jde ale jeste ani jednou sem nezabil yangt garugu (myslim Q lvl*** u ty starosine nebo co to je) sem fakt uz z toho bomby zoufalej :-| jj garuga je pekna mrcha, dal sem ju, az sem byl HR6 myslim :) nejakou dobrou water zbran a je to... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 200hodin a hr2? uuuuh.. :) garugu sem dal take az ted na hr6 (ted uz easy :D ) je mozne ze mas nejaky bug..ale on je proste ...svinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fallmat Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 Garuga je v poho ja sem ju dal na podruhe kdyz jsem byl HR2 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.