Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
Tak me uz hodne zarazila tvoje prvni veta : ,,Tak tady mate video z dema "nove zeldy" na Wii U, ktera ma byt prvni HD Zeldou, a jestli bude vypadat jak na videu, tak si koupim uz jen kvuli tomu Wii U :D ,, A z toho jsem minimalne ja pochopil ze to ma byt nova zelda coz mi nesedelo s myma informacema :) Ale nechci to tu uz rozebirat ja jen chtel poznamenat ze to vazne nova zelda neni.

Proto tam byli ty uvozovky, kdo nepocchopil stacilo precist dalsi prispevky ;) Respektive ty pred nimi ;)

• 2 weeks later...
Odesláno

tak zde po dlouhe době přidávám video z E3 2011 opravdu dopručuji shlédnout!!!

Na postavách s změnilo opravdu hodně a strašně se mi líbí realištější pohyby a také mimika obličejů na to že je to Wii je to grafika naprosto překrásná! A také boss Ghirahim se mi zalíbil kdy prostě využívate motion + a už žádné švihání ovladačkou do neznáma.

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Odesláno

tak dneska som hral skyward sword na nextgene v bratislave...co do ovladania..je to zhruba to iste ako TP akurat co som si vsimol jeden rozdiel a to: ktorym smerom svihnem s wiimote tym smerom link sekne s mecom..cize je to take povedzme ze realnejsie...bolo tam na ukazku len demo..v menu som si mohol vybrat len jazdenie na tom vtakovi, behanie v nejakom dungeone a boss battle...moc som z toho nemal, bolo to napojene na velkom monitore cize grafika bola otrasna...ale zelda je zelda...keby ju nemam objednanu a zaplatenu z GB tak to tam hned aj kupujem :D aj ked to tam bolo docela drahe...50e samostatna hra alebo 75e aj so zlatym wiimote a soundtrackom...z GB to mam o 15e lacnejsie takze som aspon usetril :)

Odesláno
podle mě to je nejlepší zelda v historii. Bude to uplně poprvé co v Zeldě zazní orchestriální hudba. Sám Miyamoto říkal že hudba v této hře je prý pro hru důležitá.

Hral si uz? Na orchestralni hudbu se hrozne tesim, protoze miluju samotny soundtrack zeldy a jestli se to s orchestrem povede jako v SMG, budu strasne rad.....

Jinak pro toho kdo hral - jak se vam zda pribeh? Slysel jsem, ze je na Zeldu az nezvykle kvalitni, tak nevim co si od toho mam slibovat :)

tak dneska som hral skyward sword na nextgene v bratislave...co do ovladania..je to zhruba to iste ako TP akurat co som si vsimol jeden rozdiel a to: ktorym smerom svihnem s wiimote tym smerom link sekne s mecom..cize je to take povedzme ze realnejsie...bolo tam na ukazku len demo..v menu som si mohol vybrat len jazdenie na tom vtakovi, behanie v nejakom dungeone a boss battle...moc som z toho nemal, bolo to napojene na velkom monitore cize grafika bola otrasna...ale zelda je zelda...keby ju nemam objednanu a zaplatenu z GB tak to tam hned aj kupujem :D aj ked to tam bolo docela drahe...50e samostatna hra alebo 75e aj so zlatym wiimote a soundtrackom...z GB to mam o 15e lacnejsie takze som aspon usetril :)

No ten rozdil je docela dulezity, zatimco v TP si proste jen jak pomatenej machal wiimotem, tady mas nad bojem neuveritelnou kontrolu a co jsem slysel, tak to dela z kazdeho protivnika vyzvu a hrozne to zveda souboje nahoru.......na to jsem hodne zvedavy....

Odesláno

Hral jsem demo (je uz par dni ke stazeni) a je to presne tak jak pise Desmond, nepratele se brani, treba skret ma dve macety a ty ruzne presouva v ramci pomyslneho ctverce, takze musite vzdy seknout jednou ze dvou odkrytych stran toho pomyslneho ctverce aby jste ho zranili, jinak vas utok odrazi. A jakekoliv zraneni vam vezme cele srdicko a ne jenom jeho cast.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu