lacodekany Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2012 Já mám problém hned u první mise, jak najít toho ptáka :D Musel sem si pustit walktrough na youtube, prostě vůbec zelda je asi nejtěžší hra. Citovat
Lazyt Odesláno Březen 8, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Březen 8, 2012 no... a proto mam hratelnost 66hodin... hned jak nastane nova mise ci ukol v zelde jsem zacal panikarit.... to chce klid :D Citovat
lacodekany Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2012 66? To je na mě hodně slušný :D Já právě když se u něčeho takhle zaseknu tak se z toho prostě nedostanu :D Ono taky u toho zeldy chce přemýšlet trochu jinak než normálně a to je ten problém. Jinak jako hra si myslím, že je to mistrovské dílo, už i jenom testeři této hry se museli zapotit :lol: Citovat
Lazyt Odesláno Březen 8, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Březen 8, 2012 vždy když jsem měl zásek tak to bylo na aspon na hodinu přemýšlení! a pokud jsem si stím prostě neporval..sheikah stone Citovat
DeSmond Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 1, 2012 Nechce se mi verit, ze nekdo zkompunje tak genialni kus muziky, ktery zni i po zahrani pozpatku bozsky aneb Koji Kondo a jeho "Zeldas Lullaby/Ballad of the Goddess" :D ECE23 Citovat
Lazyt Odesláno Květen 4, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Květen 4, 2012 taky jsem tomu nedoázal uvěřit ten koji kondo tu "lullaby" vytvořil před několika lety a ted najednou ji přehraje pospátku a uděla z ní naprost nádherny soundrack..to je neuvěřitelné mistrovské dílo. Jak o tom mohl vědět to by mě zajímalo. dalo by se tomu říct největší easter egg všech dob. e: a co se týče zjednodušováni tech her http://www.youtube.com/watch?v=ZA303Ct0MIs ..některým hrám se to podobá Citovat
StefiCZ Odesláno Červen 19, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 19, 2012 Asi už nikdo nehrajete že? Já neměl skrze maturitu ( a Demons Souls :D ) moc čas, tak jsem to zanedbával. Teď jsem se do ní ale zase pustil a jsem těsně před tím, než dostanu druhý flame do Skyward Swordu, jak daleko ve hře asi jsem? Citovat
DeSmond Odesláno Červen 19, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 19, 2012 Rekl bych tak nejak za 2/3, ale uz je to nejaky patek co jsem to dohral :) Citovat
StefiCZ Odesláno Červen 19, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 19, 2012 A sakra, mám nahrátých teprve něco přes 20 hodin... Citovat
DeSmond Odesláno Červen 19, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 19, 2012 Sry kecam, spis tak za 1/3, popletl jsem to nejdriv jsou flamy a pak dily triforcu :) Citovat
StefiCZ Odesláno Červen 19, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 19, 2012 Aha, to zní líp. Jinak, kdy asi tak dostanu luk? Citovat
Lazyt Odesláno Červen 19, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Červen 19, 2012 Si pamatuju jak sem byl uz u tretiho flame, tak sem si zeptal Desmoda, kolik mi toho asi tak zbyva (nejak tak), tak mi rekl ze uz sem na konci hry, tak sem byl taky nestastny ze uz je to konec, tak sjem dál hrál..a hrál a asi uběhlo dalšíh 20 hodin a hra pro mě stále neskončila. Je to fakt velká hra. Citovat
StefiCZ Odesláno Červen 22, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 22, 2012 Tak, už mám Master Sword, ze Zeldy je diamant a momentálně hledám nějakou spojitost s Triforce na Skyloftu. Do konce už to není dlouho že? Citovat
StefiCZ Odesláno Červen 22, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 22, 2012 Tak jsem zbavil ,,tasemnice,, vzdušného ducha, porazil po třetí inprisoned a teď jdu hledat noty pro Water Dragon, no nic je horko jdu pryč. Večer se do tohomožná zase dám. EDIT: Tak, dostal jsem se nejspíš do finálního dungeonu a zatím to vypadá pěkně tuze tak to nechám do zítra. Citovat
StefiCZ Odesláno Červen 25, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 25, 2012 Včera jsem večer došel k final fightu ale Ghirarim mně vypráskal. Poslední dungeon byl vážně geniálně navrženej, tak ještě večer přiskřípnu křidýlka Ghirarimovy a spráskám Demise :) Potom se můžu naplno pustit do Deus EX nebo Borderlands v co-opu. EDIT: Tak už jsem u Demise, tuhej to parchant :D Citovat
StefiCZ Odesláno Červen 26, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 26, 2012 Včera dohráno - bomba! Jedna z nejlepších her co jsem hrál, zasloužená desítka. Nevím ale co teď, mám tu rozehraný Wind Waker a Minish Cap, váhám, kterou první :) Citovat
DeSmond Odesláno Červen 26, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 26, 2012 Rozhodne WW! To je klasika navic od Nintenda :) Citovat
StefiCZ Odesláno Červen 26, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 26, 2012 Prý jsou ale ty Capcomácký Zeldy nadmíru kvalitní :) SS je pro mně asi zatím nejlepší díl, chtělo by to Majoru na 3DS ať mám 3D Zeldy kompletní :) Citovat
DeSmond Odesláno Červen 26, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 26, 2012 To sice jo, ale Nintendacky Zelda je Nintendacka Zelda, navic WW je jedna z tech vubec nejpovedenjsich :) Taky bych bral MM na 3DS, protoze je to taky jedina 3D Zelda, kterou jsem nehral, ale zase bych to nechtel na ukor uplne nove hry, to se radsi dokopu si MM zahrat pres VC... Citovat
StefiCZ Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 3, 2012 Já asi začnu hrát MM na Xperii Play :-) Citovat
DeSmond Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 3, 2012 Ja uz dluho premyslim ze si ji zahraju na pc, ale to bde asi opruz :) Citovat
StefiCZ Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 3, 2012 Tak ona vyšla i na gamecubu že :) Já právě nevím jestli ještě chvíli počkat jestli bude na 3ds, nebo ji rovnou hodit do Xperie, protože na ni se hraje super :) Citovat
Joska Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 3, 2012 Tak ona vyšla i na gamecubu že :) Já právě nevím jestli ještě chvíli počkat jestli bude na 3ds, nebo ji rovnou hodit do Xperie, protože na ni se hraje super :) Ta MM jde na každý Android, nebo jen XPlay? Díky Citovat
StefiCZ Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 3, 2012 To nevím, mám stažený emulátor N64 na play, každopádně jestli půjde i jinde tak bude dle mého kvůli chybějícím tlačítkům nehratelná :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.