Rone Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 hoši jak změním kostým bojovníkovy?Přidejte si mě RRoonnee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 hoši jak změním kostým bojovníkovy?Přidejte si mě RRoonnee když si vybíráš postavu tak dej myslim START nebo SELECT ale spíš ten STAR a objeví se ti výběr ze dvou kostýmů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kozlik86 Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 kombo s tlačítkem L1 je funkční jen tehdy když hraješ tzv TAG to znamená že ovládáš dva bojovníky a právě L1 přepínaš mezi nimi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 Kdyby měl někdo zájem o tričko Mortal Kombat v Pres kitu co dražím na Aukru a nechtěl by za něj platit, tak bych to klidně i vyměnil za nějakou hru. Klidně mi napište co by jste mi nabídli. Doplatek z mojí strany je taky možnej 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 Možná mi vynadáte ať si koupím origo, ale i tak se vás zkusím zeptat. Mortala jsem nahodil jako BLUS30522 do složky HDD0 GAMES nainstaloval pkg zapnul mortala a naběhlo úvodní logo hry a zamrzlo to. Prosím o radu co dělal zkoušel jsem to už na Wakinkoko v1, Kmeuw a Wakinkoko v2 a všude stejný problém nedostanu se přes úvodní obrazovku, radili mi vyzkoušet select + start to bohužel naběhne pouze black screen :( používám nejnovějšího multimana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Možná mi vynadáte ať si koupím origo, ale i tak se vás zkusím zeptat. Mortala jsem nahodil jako BLUS30522 do složky HDD0 GAMES nainstaloval pkg zapnul mortala a naběhlo úvodní logo hry a zamrzlo to. Prosím o radu co dělal zkoušel jsem to už na Wakinkoko v1, Kmeuw a Wakinkoko v2 a všude stejný problém nedostanu se přes úvodní obrazovku, radili mi vyzkoušet select + start to bohužel naběhne pouze black screen :( používám nejnovějšího multimana Kup si raděj origo a budeš to mít bez podobných chyb :-) Děkovat mi nemusíš :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Zdravím. Moc mi to nejde na medium obtížnost. Jakým stylem hrajete ? Mačkáte prostě všechno a uvidíte co z toho vypadne , nebo jste se naučili všechny triky nazpamět ? Já už si 4x dal trénink ale stejně používám asi jen 3 ,,speciality" zbytek obyčejné udery. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Zdravím. Moc mi to nejde na medium obtížnost. Jakým stylem hrajete ? Mačkáte prostě všechno a uvidíte co z toho vypadne , nebo jste se naučili všechny triky nazpamět ? Já už si 4x dal trénink ale stejně používám asi jen 3 ,,speciality" zbytek obyčejné udery. Pokud hraješ stylem mačká všechno jen tak nevyhraješ, možná jen naaprostým omylem. Stačí začít obyčejnými udery ruka ruka ruka a kombo je na světě. Sem tam nějaký skok a kouzlo, a nakonec.. Johny Cage WINS FATALITY :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIxic Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 jj asi tak, stačí se naučit základní 3 - 4 rychlé komba. Párkrát uskočit a je to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Jou jou, dneska si jdu koupit Mortala konečně :-D Yokozume, máš odemě PM a až budu doma, tak si tě přidám do přátel na PSN a můžem dát fight! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Jou jou, dneska si jdu koupit Mortala konečně :-D Yokozume, máš odemě PM a až budu doma, tak si tě přidám do přátel na PSN a můžem dát fight! :-) Už sis mě přidal ? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Ahoj, bohužel jsem se ještě k tomu nedostal. Ale o víkendu to napravím a můžem dát bitku. Mimochodem, balíček dorazil v pořádku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Ahoj, bohužel jsem se ještě k tomu nedostal. Ale o víkendu to napravím a můžem dát bitku. Mimochodem, balíček dorazil v pořádku? Zatím ne, ale snad dojde, máme u nás trochu líné poštáky:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meda871468625068 Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Zdravim, dnes jsem si stahl Klassic skins dlc, ale pri vyberu postavy se mi v nabidce stale objevuji pouze costume 1 a costume 2. Nevite nekdo jak se k nim dostat. Dik za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 meda, klassic skins mají jenom "ninjové" jako subzero, scorpion, ermac, smoke a tak dále. Nespletl jsis to náhodou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meda871468625068 Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 rockyzz, ne nespletl vim, ze je to jen u tech 7 postav (ninjove + kitana,mileena,jade). Jen nevim jestli po stazeni dlc z playstation store to musim jeste nejak aktivovat nebo neco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 Já měl k mortalu jeden dlc kostym ermaca, zadal jsem kod v PSstore a normalně to vakčilo :-) Nic sem neaktivoval. Zkus to stáhnout znovu. Třeba je tam nějaká skrytá chyba :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 Joj oni jsou vlastně ty klassic kostými nastažení i v marketplacu/storu, tak to si jdu pro ně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meda871468625068 Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 Rockyzz, no prave ze jsou a mne nefungujou:-(( Dej prosim vedet jestli ti to slape. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 Jj řeknu, ale já to mam na xbox, ty na ps3 pokud se nemýlím takže to bude asi rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Tak co? nedáme večer nějaký fajty? Řekněme cca v 19 - 20 h.? Kdyžtak mi pište na skype: Meesha7891, nebo na ICQ: 318-803-674 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 Tak jsem si včera po několika denním hraní dal online, jdu do roomu Beginers a samozřejmě, jak jsem mohl čekat, tak každej tam měl už aspoň 300 - 700 zápasů odehranejch. Fakt demence, takže jsem si fakt neškrtal, navíc když furt dělali jedno kombo furt dokola. Já zas taková lama nejsem, ale tam jsem se fakt nechytal, no tak aspoň jestli se udělali ty rádoby beginři :-! nechcete někdo zahrát třeba večer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 Tak jsem si včera po několika denním hraní dal online, jdu do roomu Beginers a samozřejmě, jak jsem mohl čekat, tak každej tam měl už aspoň 300 - 700 zápasů odehranejch. Fakt demence, takže jsem si fakt neškrtal, navíc když furt dělali jedno kombo furt dokola. Já zas taková lama nejsem, ale tam jsem se fakt nechytal, no tak aspoň jestli se udělali ty rádoby beginři :-! nechcete někdo zahrát třeba večer? room Beginners je tam od zacatku, vlastne tam hraje stejna skupina 20 lidi + 80 dalsich, nezbyde ti nic jineho nez si vybrat vlastni mistnost,kde si snad vyberes nekoho s malym poctem zapasu. Radsi si potrenuj practise, koukni na combo arty na youtube dane postavy a pak se to nauc a pak jdi do online,bez teto pripravy se tezko chytnes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 Tak jsem si včera po několika denním hraní dal online, jdu do roomu Beginers a samozřejmě, jak jsem mohl čekat, tak každej tam měl už aspoň 300 - 700 zápasů odehranejch. Fakt demence, takže jsem si fakt neškrtal, navíc když furt dělali jedno kombo furt dokola. Já zas taková lama nejsem, ale tam jsem se fakt nechytal, no tak aspoň jestli se udělali ty rádoby beginři :-! nechcete někdo zahrát třeba večer? Kdyz si mě konečně přidáš tak můžem dát :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 Škoda že nemáš xbox a mortal kombat na nēj, mohly by jsme zmēřit síly, pač žádnej čech až na pár jedinců mortaly na xku nehrajou :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.