Meesha Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 Kdyz si mě konečně přidáš tak můžem dát :-) už jsem si tě přidal :-D to víš, jsem hlava děravá :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 už jsem si tě přidal :-D to víš, jsem hlava děravá :-D ale stále tě v přátelích nemám :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 ale stále tě v přátelích nemám :-( Já tě tam mam a čekam na přidání, máš tam v avataru Scorpiona? YokozumCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Já tě tam mam a čekam na přidání, máš tam v avataru Scorpiona? YokozumCZ Jo to jsem já, u tebe tam mám pořád request pending, taky jsem tě pro jistoti zažádal. Mrknu se na to zitra až se tostanu k plejáku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mephis Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Prosím o radu. Nevím jak se dělá breaker.Vím,že je to přerušení komba protivníka,ale jak na něj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Zdenek, stačí mrknout na google, na training nebo do ovládání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Zdenek, stačí mrknout na google, na training nebo do ovládání. Breaker uděláš tak že zmačkneś blok a zaroveň šipku směrem k soupeři. Musiš mit ovšem minimalně dva dílky super energie ktere si to vezme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 Nevíte kdy by mohly bejt v ps store na dokoupení obleky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Červen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 Nevíte kdy by mohly bejt v ps store na dokoupení obleky? Už jsou včera jsem je kupoval :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 pařim MK9 Leader a najednou dole v pravem rohu telky se ukaze taky chlapek nevy nekdo co to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Tak co kupoval tu někdo Skarlet DLC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 pařim MK9 Leader a najednou dole v pravem rohu telky se ukaze taky chlapek nevy nekdo co to je? To je někdo z tvůrců Mortal Kombat jestli se nepletu, takhle vyskakoval už v dřívějších dílech. Mimochodem co všechno je na dokoupení a co se ještě chystá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Jo a viděl jsem na netu video s Kenshim, ten se mi otevře až dohraju hru? Nebo to je taky na dokoupení? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Speciálně pro PS 3 je ve hře Kratos..., škoda, že jen na PS 3...no... Holt tam mají Božskou hru (a to doslova... - jde přece o Bohy :D) God of War..., ach jo...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Spis me stve ze pro Xbox tam nic neni, vzdycky se neco dava jedny konzoly a neco druhy......viz. treba Soul Calibur, kde byl v PS3 verzi Darth Vader a u X360 verze zas Yoda :) Mohli tam soupnout treba Master Chiefa nebo Marcuse :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Oh, Master Chief v Mortal Kombat, tak to si ani nedokážu představit, jak by to asi dopadlo :D Speciální Kombo? - ARMOR LOCK xDDDD (vím že v halo 3 a v ostatních dílech z M.C. to nebylo, tak aby tu do mě někdo nenajížděl) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Divny by to bylo, ale koho jinyho bys tam z Xbox exkluzivnich her dal....Alana Waka? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 To ne, já si nemyslim že by to bylo úplně divný, ale takový "divný" - zajímavý.. Protože někoho jako M.C., hrdinu z FPS hry bych tam opravdu neočekával. Já bych tam dal např. z Mass Effectu, toho commandera, bylo by to taky divný, ale hodil by se tam víc. Ale to radši nebudem rozebírat :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 No tak to uz by se tam ten Master Chief hodil vic nez treba Shepard....problem je ze vsechny ty hlavni hrdinove z xbox exkluzivnich her jsou takovy nemortalkombatovsky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Přesně, hlavně M.C. i ten Shepard patří do FPS a RPG her, např. ten Kratos z God of War se tam hodí ale tyhle asi moc ne :( Sice by to bylo zajímavý a zábavný ale moc se tam nehoděj no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Jo a viděl jsem na netu video s Kenshim, ten se mi otevře až dohraju hru? Nebo to je taky na dokoupení? Dík BUDES muset koupit na psn,zatim to nelze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Divny by to bylo, ale koho jinyho bys tam z Xbox exkluzivnich her dal....Alana Waka? :D Proč ne? :D Měl by komba s baterkou - světlem...:DVšak ME je i na PS, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weskr Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 Cus lidi nezahral by si semnou co-op Mortal kombat 9 chtel bych udelat trofeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 Tak a bude další DLC, postava "Rain" a vypadá opravdu zajímavě. Pokud jsem četl dobře tak tu bude už tento měsíc, 20. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 Klidně ti s tim co-op helpnu. Kdyžtak mi napiš na Skype Meesha7891 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.