esmo Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 Když jsem hrál demo, tak jsem si to nemohl vynachválit...proto sem hned příští den běžel do obchodu a pořídil si to....no, ale Story mod naprostej úděs, nelogické boje mezi postavami, naprostá absence brutality a k tomu ještě ♥♥♥♥ keci postav...Chalange Tower zabavi tak to 100ho Chalange...pak už se to jenom opakuje....no mulťák laguje a já si snima nezahraju, protože mi to absolutně nejde :D odemykání Fatalities a různých jiných věciček je zábava, a Tag Leader je taky povedenej....ale je to pouze zábava na jeden výkend :) hodně mě to zklamalo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 Esmo, mam na to úplně stejnej názor, ale co - furt je to jak má být, prostě Mortal Kombat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 Já to hraju s mladou proti sobě, nebo 2/2 po netu a rozhodně nelituju peněz co jsem za tuhle hru utratil :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Červenec 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Story mode je ten nejlepší story mod jaký jsem v životě v bojovce hrál a v mortal kombat vůbec, těžko někdy někdo udělá lepší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 No na to že je to bojovka je příbēh skvēlej ale jinak je hroznej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 rockyzz : A dal? Si radsi hrej to ♥♥♥♥♥ni halo kde lital nejake ruzove potvory jako buzny :lol: Pribeh v MK je luxusni zalezitost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 rockyzz : A dal? Si radsi hrej to ♥♥♥♥♥ni halo kde lital nejake ruzove potvory jako buzny :lol: Pribeh v MK je luxusni zalezitost Si děláš srandu ne? Vy to hrajete kvůli příběhu? xD Já jen, že to hraju jen proto abych se ,,vymlátil,, :D Od toho vždy Mortal Combat byl...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 rockyzz : A dal? Si radsi hrej to ♥♥♥♥♥ni halo kde lital nejake ruzove potvory jako buzny :lol: Pribeh v MK je luxusni zalezitost Dělám ti něco? Ty jsi halo snad nikdy ani nehrál, takže nemůžeš pochopit jak je to úžasná hra která zabaví na stovky hodin, jen to musíš umět hrát, tak prosím tě - drž hubu! (a i jestli si to hrál, tak asi ne dlouho - kdyby jsi to pochopil o co tam jde, jak je to "EPICKÉ" tak tě to určitě bavit bude, jenomže ty si jeden z těch co musí mýt vždy pravdu) Jinak Bargud má pravdu, bojovky nejsou o příběhu - ten je totální z prominutím sr*čka, ale zahrát si to jen tak je skvělá zábava, např. z kámošem proti sobě nebo ladder! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Dělám ti něco? Ty jsi halo snad nikdy ani nehrál, takže nemůžeš pochopit jak je to úžasná hra která zabaví na stovky hodin, jen to musíš umět hrát, tak prosím tě - drž hubu! (a i jestli si to hrál, tak asi ne dlouho - kdyby jsi to pochopil o co tam jde, jak je to "EPICKÉ" tak tě to určitě bavit bude, jenomže ty si jeden z těch co musí mýt vždy pravdu)Jinak Bargud má pravdu, bojovky nejsou o příběhu - ten je totální z prominutím sr*čka, ale zahrát si to jen tak je skvělá zábava, např. z kámošem proti sobě nebo ladder! Tak tak...já nechápu proč tam (dá-li se tomu tak říkat) příběh dávaj..., bojovky jsou od toho aby si pozval kámoše a společně se bavily... Když už se tady tak odběhlo..., tak ta postava Rain z DLC balíčku - bude na obě konzole? Nebo to bude jako Kratos jen na PS3 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Proč by byla jen na jednu konzoly (na PS3?) Kratos je hlavní hrdina z God of War pro Playstation, takže je celkem jasný proč je jen na PS3 v Mortal Kombatech, ale Rain není žádná postava z jinejch her exkluzivních pro PS3. Bude to stejný jako DLC postavy Skarlet a Kenshi, ty jsou taky pro obě konzole, tak proč né Rain, že? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Proč by byla jen na jednu konzoly (na PS3?) Kratos je hlavní hrdina z God of War pro Playstation, takže je celkem jasný proč je jen na PS3 v Mortal Kombatech, ale Rain není žádná postava z jinejch her exkluzivních pro PS3. Bude to stejný jako DLC postavy Skarlet a Kenshi, ty jsou taky pro obě konzole, tak proč né Rain, že? :) jj, chápu...Kratos je z God of War... [hra o které můžou xboxčkáři jen snít...xD , ne nechci tady vyvolat hádku...:D]. To že je Kratos jen na PS3 moc dobře chápu...:) , ale já se raději ptal, protože kdyby je na xbox nedali - byli by to rasisti :D , tak jsem se raději jen zeptal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Heh, jasný no - ale že tě to vůbec napadlo je trochu divný, jinak ja o ní nesnim, mě takové hry jako je God of War neberou, jediný co PS3 závidím je Little Big Planet, Resistance 2, Warhawk a trochu i Killzone a Mag, já sice všechny tyhle hry mám, protože mám i PS3 (i xbox360) ale škoda že nejsou na X-ku, protože mám prostě xko radši kvůli mnoha věcem jako je menu, ovladač a tak podobně, ale jsem rád že má xbox takové pecky jako Halo, Forzu (ps3 má zase Gran Turismo - to je podle mě lepší, ale i tak je Forza skvělá) nebo Gears of War a spoustu dalších. Ale to už radši necháme v tomhle topicu být, protože by to byl velkej offtopic a nechci vyvolávat flame. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Červenec 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Nevím proč to tady tak řešíte, tak jak se někomu může líbit příběh HALO, tak se někomu může zdát luxusní zase příběh od MK, nemá cenu shazovat jednu hru a druhou vyzdvihovat. To, že tady někteří neznáte příběhové vazby jednotlivých postav v MK, může znamenat jediné, a sice to, že si MK zahrajete jen tak s kamarádem, a já vám to neberu, ale to neznamená, že ten příběh je tam nějaká "sračka". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Nevím proč to tady tak řešíte, tak jak se někomu může líbit příběh HALO, tak se někomu může zdát luxusní zase příběh od MK, nemá cenu shazovat jednu hru a druhou vyzdvihovat. To, že tady někteří neznáte příběhové vazby jednotlivých postav v MK, může znamenat jediné, a sice to, že si MK zahrajete jen tak s kamarádem, a já vám to neberu, ale to neznamená, že ten příběh je tam nějaká "sračka". Tak tak. Já jsem za ten ,,příběh" rád, protože když si chci po práci zahrát a mladá nemá náladu, tak aspoň nebušim do nepřátel jak hluchej do vrat, ale kouknu i na nějaký videjka mezi zápasama. Ale každopádně to není to nejdůležitější na této fantastické mlátičce :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Červenec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2011 9. srpna bude DLC Freddy Krueger :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaulyjunior Odesláno Červenec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2011 Freddy fakt drsnej :D ...Hele kdyz v challenge tower neco preskocim tak to pak stejne musim dodela kdyz chci trofej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaulyjunior Odesláno Červenec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2011 Freddy fakt drsnej :D ...Hele kdyz v challenge tower neco preskocim tak to pak stejne musim dodela kdyz chci trofej? Sry za double post Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Červenec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2011 Jj musíš. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rone Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 V čem je problém nemůžu hrát po netu pořád mi to píše The game sessition is no longer available? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 Využiju tohohle vlákna a zeptám se.. hrál jsem už x dílů Mortal Combat a NIKDY, NIKDY se mi nepovedlo udělat to smrtící kombo FINIS HIM, jak mu třeba urazím hlavu apod :D .. poradíte někdo? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 Myslis fatalitu ? heh koukni se do kombo listu a kdyz zmacknes tu kombinaci co tam je tak mu das fatalitu a napr mu urves hlavu a sezeres ji atp. :) Ale musis to udelat az kdyz je tam napsano to finish him. Neni to tak tezky ale musis to chvili trenovat je to treba sipka nahoru dolu doleva doprava a X atp. koukni do kombo listu kazdej ma jiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 Koukal jsem ale stejně se mi to nikdy nepovedlo :D .. no což budu zkoušet dál :D .. Díky :D .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dana.317 Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 3K^;1131322']Koukal jsem ale stejně se mi to nikdy nepovedlo :D .. no což budu zkoušet dál :D .. Díky :D .. Možná to děláš moc rychle, nebo naopak pomalu, zkus si méně náročné komba kde toho nemusíš mačkat moc. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 Umim komba.. ale třeba když mě nakonci zabije johny cage tak mi urazí hlavu a pak i tělo .. a to neumím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 Tam jde i o postavení pokud hraješ ten novej díl tak tam je i trénink fatalit jak daleko se postavit a co namačkat. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.