Dlaha Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 Jakej je pŘesnej nazev tohoto dilu? Mortal Kombat, jen tak, bez ničeho dalšího Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 Mortal Kombat, jen tak, bez ničeho dalšího dikec,jdu sosat:) nemuzu ani napsat kolih hodin jsem stravil pred mnoha lety u 1.,2. a 3. dilu,tak se tesim,ze zavzpominam na stary casy pařeni na PC 486 :) mortal to je klasa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 Pánové prosím vás může mi někdo vysvětlit ten metr dole? když se naplnuje a ukaže se mi treba enhance znamená to, ze muzu pouzit komba enhance co jsou v move listu rikam to správně? Ale kdyz se naplni cely tak muzu provest ty komba kdy se spomali cas a vidim jak mu lamu ty kosti atd, ale to se mi podarilo jen jednou a nahodou. Tak se ptam jak se tyto komba nazyvaji v tom Move listu kdyz pauznu hru. Nikde jsem je nenasel. Vim ze tam jsou specialni move a basic move.A je tam odemcena i jedna fatalita vzdycky.Takze za 1. Jak se jmenu ty komba kdy se lamou kosti a kdy presne je muzu pouzit. a za 2. Kdy se daji pouzit fatality. Hraju story mode uz jsem u druhe postavy, ale ani jednou mi nenabidly finish him vzdycky ho dorazim normálne. Musi se taky neco naplnit aby se dala pouzit fatalita? diky za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 Mortal Kombat, jen tak, bez ničeho dalšího buď je to pouze Mortal Kombat nebo se to eviduje jako Mortal Kombat 9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaman Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 To Susperian: Ty kosti se lámou v x-ray režimu a můžeš je použít až ti na metru svítí X. Ve story módu použít fatality nejdou. Jenom v normálních zápasech, jinak na ty základní je tam trénink a některý stojej za to. Jenom pořád nadávám na ten Xkovej gamepad:( Asi dvě mi nejdou za boha udělat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 Kolik Chapteru ma Story mode?:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman13 Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2011 Story mod má asi 16 nebo 17 chapterů, nevim přesně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2011 tak na ty xraj ty se spomalenim casem to je jednoduche jak mile mas plnej tak staci zmacknout na raz tlacitka ty co sou na boku ty horejsi:-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2011 Story mod má asi 16 nebo 17 chapterů, nevim přesně. A kdyz to prepocitas na cas tak +- kolik? Abych vedel kdyz to zacnu hrat,tak jak dlouha cesta me ceka..protoze asi se to neuklada po kapitolach,nebo tak,ze? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman13 Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2011 Já to hrál na easy tak 3-4hodiny, je to fakt na chvíli. Nejvíc mě štvalo, že se nedali přeskočit ty sekvence rovnou k zápasu, takže když jsem nějakej zápas opakoval, tak jsem na to musel koukat znova. Jinak se to ukládá po každym zápase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2011 Já to hrál na easy tak 3-4hodiny, je to fakt na chvíli. Nejvíc mě štvalo, že se nedali přeskočit ty sekvence rovnou k zápasu, takže když jsem nějakej zápas opakoval, tak jsem na to musel koukat znova. Jinak se to ukládá po každym zápase. Ja vcera hral jen 20minut takze jsem odehral jeste dva souboje za Sonu,tak jestli se to ulozilo a nebo budu hrat znova,vis..:) Protoze malo kdy me moje kocka necha hrat 4h v tahu,to budu muset zdrhnout z prace a nebo ju poslat pryc:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2011 To Susperian: Ty kosti se lámou v x-ray režimu a můžeš je použít až ti na metru svítí X. Ve story módu použít fatality nejdou. Jenom v normálních zápasech, jinak na ty základní je tam trénink a některý stojej za to. Jenom pořád nadávám na ten Xkovej gamepad:( Asi dvě mi nejdou za boha udělat.. Ten ovladač se dá upravit, musíš ho otevřít a udělat pár věcí. Měl jsem dříve xko a opravdu to funguje. tady je postup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigis Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2011 čau lidi ajkou to má ochranu ten mortal ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2011 Ten kdo hral nejaky dily,tak zna postavy a jejich triky. Najdu nekde jak kdo neco dela? Vzdycky mackas vse jak blb,aby neco udelal:) Ale jinak se me to libi a bavi me to vic nez tekken:) Pribeh taky dobry..tak pro me zatim nej bojovka na xko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaman Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2011 Zmáčkni start a tam máš move list, kde je úplně všechno;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2011 jj d-pad na xku,je hruza.aspon ma nejakou vyhodu ps oproti xku )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2011 už je nová revize xbox ovladače, která řeší D-pad a to takovým způsobem, že je i lepší než na PS :) Plánuju časem pořídit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman13 Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 Pro všechny kdo si myslí, že tahle hra je jen na chvíli, vyvedu je z omylu. Je zde mód Challenge tower, kde je jak jsem se dočetl 300 misí, takže je co hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 tak na ty xraj ty se spomalenim casem to je jednoduche jak mile mas plnej tak staci zmacknout na raz tlacitka ty co sou na boku ty horejsi:-)))))) Můžeš mi to vysvětlit lépe prosím ? Tlačítka na boku , hořejší to fakt nevím co myslíš. Já už zkoušel snad všechny a nikdy mi X-Ray nenaskočil i když mám plnou čáru X-Ray. Jak se to přesně dělá ? Předem děkuji za rozumnou odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rdsc Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 Tak zaprvé musíš být dost blízko protivníkovy,za druhý musíš vychytat ten spravný momemnt a zmáčknout najednou LT+RT(u stříleček se používaj tyto tlačítka na zamíření a střelbu).A jestli a ni tak nebudeš ědět tak maš v menu trenik a tam si jen zadej co chceš vyzkoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 Tak zaprvé musíš být dost blízko protivníkovy,za druhý musíš vychytat ten spravný momemnt a zmáčknout najednou LT+RT(u stříleček se používaj tyto tlačítka na zamíření a střelbu).A jestli a ni tak nebudeš ědět tak maš v menu trenik a tam si jen zadej co chceš vyzkoušet. Díky LT+RT to už chápu, máš THNX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigis Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 je tam kratos ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 je tam kratos ?? ano kratos tam je,ale only for ps3, na xboxu je to neznama herni serie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 Tak zaprvé musíš být dost blízko protivníkovy,za druhý musíš vychytat ten spravný momemnt a zmáčknout najednou LT+RT(u stříleček se používaj tyto tlačítka na zamíření a střelbu).A jestli a ni tak nebudeš ědět tak maš v menu trenik a tam si jen zadej co chceš vyzkoušet. rikas nesmysl, u kazde postavy je to uplne jinak, u nekterych to funguje pouze z vyskoku, je to jako u fatalit, ruzne vzdalenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rdsc Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 rikas nesmysl, u kazde postavy je to uplne jinak, u nekterych to funguje pouze z vyskoku, je to jako u fatalit, ruzne vzdalenosti Ja netvrdil že je to u všech stejný,ale u většiny to tak je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.