Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Mortal Kombat!!!

Dungeonmaster

Recommended Posts

• Odpovědi 97
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Pánové prosím vás může mi někdo vysvětlit ten metr dole? když se naplnuje a ukaže se mi treba enhance znamená to, ze muzu pouzit komba enhance co jsou v move listu rikam to správně? Ale kdyz se naplni cely tak muzu provest ty komba kdy se spomali cas a vidim jak mu lamu ty kosti atd, ale to se mi podarilo jen jednou a nahodou. Tak se ptam jak se tyto komba nazyvaji v tom Move listu kdyz pauznu hru. Nikde jsem je nenasel. Vim ze tam jsou specialni move a basic move.A je tam odemcena i jedna fatalita vzdycky.Takze za 1. Jak se jmenu ty komba kdy se lamou kosti a kdy presne je muzu pouzit. a za 2. Kdy se daji pouzit fatality. Hraju story mode uz jsem u druhe postavy, ale ani jednou mi nenabidly finish him vzdycky ho dorazim normálne. Musi se taky neco naplnit aby se dala pouzit fatalita? diky za odpovedi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To Susperian: Ty kosti se lámou v x-ray režimu a můžeš je použít až ti na metru svítí X. Ve story módu použít fatality nejdou. Jenom v normálních zápasech, jinak na ty základní je tam trénink a některý stojej za to. Jenom pořád nadávám na ten Xkovej gamepad:( Asi dvě mi nejdou za boha udělat..

Odkaz ke komentáři

Já to hrál na easy tak 3-4hodiny, je to fakt na chvíli. Nejvíc mě štvalo, že se nedali přeskočit ty sekvence rovnou k zápasu, takže když jsem nějakej zápas opakoval, tak jsem na to musel koukat znova. Jinak se to ukládá po každym zápase.
Ja vcera hral jen 20minut takze jsem odehral jeste dva souboje za Sonu,tak jestli se to ulozilo a nebo budu hrat znova,vis..:) Protoze malo kdy me moje kocka necha hrat 4h v tahu,to budu muset zdrhnout z prace a nebo ju poslat pryc:)
Odkaz ke komentáři

To Susperian: Ty kosti se lámou v x-ray režimu a můžeš je použít až ti na metru svítí X. Ve story módu použít fatality nejdou. Jenom v normálních zápasech, jinak na ty základní je tam trénink a některý stojej za to. Jenom pořád nadávám na ten Xkovej gamepad:( Asi dvě mi nejdou za boha udělat..

Ten ovladač se dá upravit, musíš ho otevřít a udělat pár věcí. Měl jsem dříve xko a opravdu to funguje. tady je postup:

Odkaz ke komentáři

tak na ty xraj ty se spomalenim casem to je jednoduche jak mile mas plnej tak staci zmacknout na raz tlacitka ty co sou na boku ty horejsi:-))))))

Můžeš mi to vysvětlit lépe prosím ? Tlačítka na boku , hořejší to fakt nevím co myslíš. Já už zkoušel snad všechny a nikdy mi X-Ray nenaskočil i když mám plnou čáru X-Ray. Jak se to přesně dělá ?

Předem děkuji za rozumnou odpověď.

Odkaz ke komentáři

Tak zaprvé musíš být dost blízko protivníkovy,za druhý musíš vychytat ten spravný momemnt a zmáčknout najednou LT+RT(u stříleček se používaj tyto tlačítka na zamíření a střelbu).A jestli a ni tak nebudeš ědět tak maš v menu trenik a tam si jen zadej co chceš vyzkoušet.

Odkaz ke komentáři

Tak zaprvé musíš být dost blízko protivníkovy,za druhý musíš vychytat ten spravný momemnt a zmáčknout najednou LT+RT(u stříleček se používaj tyto tlačítka na zamíření a střelbu).A jestli a ni tak nebudeš ědět tak maš v menu trenik a tam si jen zadej co chceš vyzkoušet.

Díky LT+RT to už chápu, máš THNX

Odkaz ke komentáři

rikas nesmysl, u kazde postavy je to uplne jinak, u nekterych to funguje pouze z vyskoku, je to jako u fatalit, ruzne vzdalenosti

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu