vasek017 Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 ne, zatím je jen tethered jj dík, jb 4.3 unthered mám být prej do konce týdne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 pochybuju .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Březen 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Jak už říkal Lentilek. Čekají až vyjde iOS 4.3.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartsimens Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 nová verze 2.4 beta 1 pořád to je thered novinky:povoluje unlock u bashhandu 01.59.00, 04.26.08, 05.11.07, 05.12.01, 05.13.04, 16.15.00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfreedom Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Mám iphone 4 a jailbreak 4.3.1 a vše v pořádku až na to, že mi to nenajde signál :-(. Co s tím prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartsimens Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 nasel jsem untethered http://fileups.net/2j3hG ale pres regular to nejako nejde stahovat a premium si koupit nemuzu, protoze nemam kartu tak jestli nekdo chce Podporovane pristroje:iPad iPad 2 iPhone 3GS,4 iPod touch 3,4 iOS 4.3.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 jo....jasně,takovych stranek tu bylo plno,spirit 2,rubyra1n,...vždycky to chce premium,ale jde to ofikat(jednou jsem to hledal 3 hodiny,ted nevim jaky zpusob mi šel,ale stahnul jsem to),ale je to jenom soubor nahodnych pismen,číslic,s příponou exe a nejde spustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartsimens Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=14497 mrkni na tohle uz o tom pisou iphone-devteam.org je to v testovani ale prej to funguje a je to untethered Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 možna jim to poslal,možna to testuji,ale určitě to neni ten soubor co jsi poslal,a určitě k tomu nema nikdo přístup kromě dev teamu a 1on1ca,a co jsem slyšel,tak si apple podplatilo musclenerda(z dev teamu),a musclenerd jim už poslal shatter exploit,proto ho opravili v A5,a v iOS 4.3.1 pry nefunguje 1on1cův exploit(zase se domniva,že ho musclenerd dal applu),takže špatna zpráva,s JB to jde z kopce :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 tak to je dobra svině ten musclenerd......ale untethered JB 4.3.1 už je venku..!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 omlouvám se,všechno co jsem tady napsal o 1on1covi není pravda! spletl jsem si ho z comexem,comex našel untethered na 4.3 hned po vydani,poslal ho dev teamu a nějak unikl,stejně jako shatter,a proto vyšel hned 4.3.1 a ten tu chybu opravoval,ale mezi tím našel 1on1c taky jeden exploit na 4.3.1 a poslal ho dev teamu,kromě musclenerda,a vida!JB je na světě,apple taky nabizel pry geohotovi penize za exploity,ale ten se nedal,narozdil od musclenerda,ted se 1on1c proslavil,je mi lito comexa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benassyGT Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 kdyz se podivate v nastaveni do oblibenych co vam to po jailbreaku pise? je mozne ze mi to stale pise 4.2.1? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 zdravím je ten Untethered bezpečnej funguje už všechno na 100% ? nebo je tam ještě nějakej fail? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 když minule nefungovaly ibooks,tak se o tom hned psalo,ted se nepíše nic,takže by mělo všechno fungovat jak má Bennassy:Tak to je blbost,bud sis stahnul nějakou pozměněnou verzi,která upravila jádro systému(chová se jak 4.2.1,ale pořád je 4.3),nebo sis to pozměnil nějak sám,nebo si blbě restoroval,zkusil bych to ještě jednou ;) ale taky je možné,že to je opravdu bug tohoto JB,proto se ozvěte i ostatní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benassyGT Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 sem to vyresil tak ze sem dal restore+instal ofiko 4.3.1, a pak nasledne stejny postup jako je tady.. slape dobre... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 nevíte proč při uloadu ramdisk mi redsn0w přestane pracovat a vyskočí hláška Program přestal pracovat? na ipod je takovej disk a dole Downloading Jailbreak data ale nic se neděje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 redsn0w má s tím už dlouho problémy,nastav kompatibilitu pro XP,a spust to jako správce,anebo použij sn0wbreeze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostsoul Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Funguje perfektně ! Díky moc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartsimens Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 co takhle Redsn0w 0.9.6rc11 pridano custom logo a jeste nejaky blbosti (Windows)https://sites.google.com/a/iphone-dev.com/files/home/redsn0w_win_0.9.6rc11.zip?attredirects=0&d=1 (Mac)https://sites.google.com/a/iphone-dev.com/files/home/redsn0w_mac_0.9.6rc11.zip?attredirects=0&d=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Duben 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 Topic aktualizován o verzi rc11. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartsimens Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 Applu se ted jailbreak asi hodne nelibi kdyz za dva tejdny ma bejt iOS 4.3.2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Duben 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 Přidán návod na MT Gesta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 s těma MT gestama na iPod a iPhone si dejte pozor, může vám to docela solidně podělat iDevice do stavu, kdy půjde jen restore.. kamarád si to udělal na Touchi 4G a nefungovalo mu nic, šlo mu je nse připojit na 3G sít, já to zkoušel na 3GSku a zasek jsem se při bootu na logu jabka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartsimens Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 Redsn0w 0.9.6 RD12 Aktualizace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BreC Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 díky za návod, vše jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.