bartsimens Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 relace RC12 Jde i na novy iOS 4.3.2 ale je to jenom tethered Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 rc9 taky,dejte tam klasicky iOS 4.3.1 soubor,a nainstalujte cydiu(ono to nepozná,jestli máte 4.3.2 nebo 4.3.1,oba jsou napaditelné) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Duben 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 Topic jsem trochu promazal o zbytečné blbosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 Hm....stránka z 1 příspěvku neexistuje! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Duben 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 Hm....stránka z 1 příspěvku neexistuje! Jaká přesně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 Oba odkazy nefunkční.Felixova stránka funguje. EDIT:když tam místo 11 zadám 12 tak je to funkční.Oprav si to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartsimens Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2011 dej uz jsem RC13 novinky:podpora iOS 4.3.2 untethered Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Duben 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2011 Ráno sem ho sem nestihl dát... teď tu je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Duben 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2011 update RC14... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoJta1468625176 Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 Cau jak dlouho trva ta instalace po tom DFU modu a jak poznam ze jsme to udelal dobre pls ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 To je otázka :D Trvá to pár minut a poznáš to třeba tak že budeš mít cydii, ono to vlastně ani špatně udělat nejde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Duben 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 Po tom DFU to trvá asi 15 sekund v PC a v iDevice tak 2 minutky. Jestli se ti to v PC vždycky sekne, tak zkus dát kompatibilitu toho Redsn0wu na Windows XP SP3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toki100 Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 aha tak že to pořad ještě neni 100% pořad musim přes pc zapinat to je na nic;) nevite kdy to bdue uplně vpohodě?? na 4.3.2 diky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toki100 Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 udělal jsme update na 4.3.2 ale je to nanic když tam nic neni rači bych ten JB je lepši si to dat na 4.3.1 třeba a udělat JB? neni vtom naky rozdil ne stejnak nevim ani co vnom SF přibilo noveho pls dejte vědět zaklad IP je nanic:);) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toki100 Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 problem mam JB 4.3.2 cydie je všechno vklidu free hry jedou ale ty co jsem měl už před ti mstahle nejde co stim prosim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Duben 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Jestli si je tam měl před updatem z JB na originál iOS, tak je tam musíš po Jailbreaku a instalaci AppSyncu pro 4.0+ natahat znova přes iTunes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 Mám tu problém, spustim Redsnow, dám browse, tam dám normálně ten soubor co jsem stáhnul, dám next, všechno se to načte, pak zaškrtnu Cydia install, a dám next ... Řídim se podle instrukcí, po tom co pustim tlačítko Power, problikne obrazovka a v PC se načítá Jailbreak, jenže potom pustim tlačítko Home a iPod se normálně zapne a na PC se to sekne při nějakým ""Exploiting witch limera1n" ... Vše dělám podle návodu nechápu kde je problém. Jde o iPod Touch 4g fw 4.3.2 Mám ho pučenej od kámoše abych mu ho Jailbreaknul, tak omluvte neprofesionální nazívaní různých procesů atp :D Potřebuji to nutně do zítřka a fakt netušim co dělat, v návodu na kterej koukám se v iPodu po probliknutí začne nějak Hackovat ten JB, jenže mě naskočí Jabko, a iPod se spouští ... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 bud to udělej na XP nebo to spust v kompatibilitě na windows XP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 Em, mám mac :) Myslíš že by to na windowsu šlo ?? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartsimens Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 ja si myslim ze na macku by to nemel byt zadny problem. ale jako co ti tam nefunguje?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 Tady v tom videu v 3:25 mu vyskočí na display nějaký"Download jailbreak data" mně tam vyskočí logo Apple a ipod se zapne jako vždycky jindy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 mas to jistě na 4.3.2 ? BTW: to se mi taky stalo na win7, stačí to spustit v tý kompabilitě s xp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Duben 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2011 sorry,nevěděl jsem,že máš MAC,jinak na windowsu by to jít mělu,zkus to na něm a ještě dodám,že se mi na žádném FW nesdařil JB s redsn0w,a nikdy nevím proč,ale pry pomaha XP kompatibilita,a ještě bych si zkontroloval,jestli máš 4.3.2(jak psal honzaik,ale teoreticky ten exploit jde na všechny FW,takže by to vadit nemělo),a ještě bych zkusil odělat restore(vždycky v návodech se nejrpve dělá restore) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Duben 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2011 Dělal jsem restore už asi 5x, protože se mi to pak vždycky pos*alo že to nešlo ani spustit :D jinak mám 100% 4.3.2 ... K Windowsu se už nedostanu, protože za hodinu jedeme s kámošem na tejden pryč, tak to už asi nestihnem. Ale děkuju za rada, až se vrátíme, zkusím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartsimens Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 UPDATE RC15 iOS 4.3.3 untethered Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.