Nil3E Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Download / původní článěk @ http://pshax.cz/?p=34 Andoma, vydal svůj jednoduchý media center na Playstation 3, zvaný Showtime. Mužete ho znat z PC nebo MACů. Přinaší kupu nových možností a udělá z avší PS3 neuvěřitelnou mediální stanici. Podpora mnoha video formátu + titulků, hudebních formátů, žívé televizní vysílání přes internet mnoha chanelu, jednoduché pluginy pomocí javascriptu kterých jsou stovky a integrace Spotify.com a automatické hledání titulků do filmů přes opensubtitles.org !. Jedná se zatím o jedno z nejzajímavějších a nejužitečnějších homebrew aplikací vydaných za poslední 3měsíce. Je připravena podpora všech video výstupů a skvělá konfigurace pro starší CRT televizory. Neváhejte a udělejte si svou mediální stanici ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Znamená to, že už nebudem musieť prerábať mkv do m2ts a tak ukladať na disk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Březen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Ano, MKV funguje včetně vložených titulek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asty11 Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 nevíte jestli to je pro jailbreak..? Na tý stránce píšou jen custom 3.55. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turok1468625206 Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Tak mě to nejde vůbec nainstalovat.Mam wanin v2 a hází to chybu. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asty11 Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Já sem to v pohodě nainstaloval na psx store sem našel verzi na 3.41. tudiz na jailbreak ae tam je vyhledavac a nevim jak do nej psat ani k cemu slouzi cetl jsem ze tam je online tv ae tu sem tam nenasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lomax Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 online tv je tam jsou 3 (SVT, TV4 a Viasat - vše švédsky), pak tam je portal s videi něco jako youtube...tv se spouští Nastavení -> plugins -> vybereme tv a povolíme...tv se zobrazí v hlavním okně Tip: Pokud někdo chce tuto app mít v kategorii Video, jděte do "hdd0/game/HTSS00003" upravite PARAM.SFO najděte HG a změnite na AV. Pro kategorii TV, změňte na AT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomch Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Takže funguje podpora NTFS, když to přehrává MKV? Tohle jediné mi chybělo, nejde mi o kopie her ale multimedia. Jdu instalovat CFW. Jo a odzkoušel to už někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daw11 Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 to mkv to nejak nedava seka se to jak ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomch Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 jsem někde čet že to je jen beta verze, a jede i to NTFS? abych to nainstalovat tak mi bude stačit jen CFW bez managera? jsem už z toho mimo, jsem si tu o instalaci přečetl vše, ale furt se řeší jen jak rozjet zálohy her, tak sory za tuto otazku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumdi Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Mkv jede spatne,skousel jsem dva filmy a u obou stejny problem,obraz i zvuk je trhany! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silen.c.e Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Nj, mě to ani nespustilo .avi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schimpy Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Mne robia problem aj klasicke avi, titulky v nich chýba diakritika... To MKV som zatia lneskušal. Je tam podpora NTFS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Není tam NTFS, takže je to na ****. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomch Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 jak to nemá NTFS tak si ještě počkám. jedná blbá otázka, vím že sem nepatří, ale nenašel jsem no jinde, když si nainstaluji CFW Kmeaw a budu chtít nainstalovat i tento program nebo jiný, musím nainstalovat i patch lv2 nebo ten je potřebný pro zpouštění záloh her, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daw11 Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Není tam NTFS, takže je to na ****. neni to zas tak na... umi to prehravat z interniho hdd takže jen vetši disk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Ted jde o to jestli to MKVéčko půjde už do ps3 přes ps3 media server překopírovat bez problému..před tim to nešlo,jelo to furt ale nic se nekopírovalo.. edit: ale na hudbu je to skvělej player,konečně se dá hudba libovolně přetáčet! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asty11 Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 hele nevite jak se tam pise do toho vyhledavace nebo v nastaveni napr kdyz chci napsat jazyk nevim jak se pise.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daw11 Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 hele nevite jak se tam pise do toho vyhledavace nebo v nastaveni napr kdyz chci napsat jazyk nevim jak se pise.. potřeba usb Klavesnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asty11 Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 aha diky..;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schimpy Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Ak bude prehravať MKV aj tak to bude nanič. Pokial sa v súbore nebude dať prehodiť zvuková stopa alebo pridať titulky :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daw11 Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Ak bude prehravať MKV aj tak to bude nanič. Pokial sa v súbore nebude dať prehodiť zvuková stopa alebo pridať titulky :( ta volba tam je libovolny zvuk a i titulky umi myslim dokonce i DTS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Tak čo ide to alebo nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Já jsem spokojený mkv jsem zkoušel 1080i sice se táhne ale časem se to doladí a přehrává to i mp3 které ps3 nepřehraje ( jen některé )k tomu jsem používal multimana. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 už je nová verze :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.