Lantos Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Jaký máte build hráče pro kariéru? Po chvilce experimentování jsem skončil u 12 ofensive a 8 defensive a za coache mám Pei Jing Quah. A Andy Rodick na hard...ten jeho servis je brutální. Už nejednou se mi stalo, že mi tam poslal 4 esa za sebou s rychlostí nad 210 km/h. Neumim si to představit ještě na vyšší obtížnost...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Mam plnou verzi a dam mensi recenzi (+)-Dobra grafika -Velký výber prostředí -Propracovaný karierní mod - Neni to arkada jako Virtua Tennis (-)-Absence Wimbledonu coz me dostalo -Malo licencí na hrače -Absence jestrabího oka -pouze 80 hracu v zebříčku cca 10 znamých,ostatní vymyšlené Hodnocení 7/10 Propracovanost **** Hratelnost *** Originalita ** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Červenec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2011 Naprosto souhlasím s Medlik18, ta absence Wimbledonu mě celkem také dostala, ale na jednu stranu možná bych se obešel bez známých míst výměnou, alespoň za 50 známých hráčů. Bohužel kariéra mě moc nebaví díky hře proti vymyšleným hráčům, ale na druhou stranu co mohu doporučit je 4hra pro 4 splitscreen hráče, společně s fifou pro mě nejlepší PARTY hra, jen škoda proč je tak málo hráčů? To jsou tak drahé licence? PS: Proč když to dělali Češi napsali Lendlovi už US národnost a nebyli schopni dotlačit jediného českého hráče :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Červenec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2011 Přesně.....klidne bych se obešel bez těch ženských a radši bych tam dodal třeba dalších 7 hraču...(Fish,Del Potro,Berdych,Gonzales atd....) ...Stejne ja taky hraju jen double ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurtt Odesláno Červenec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2011 Co sem se bavil s borcama z 2K tak prostě nedostali na ty hráče licence a to stejné u Wimbledonu. :( Je to škoda, ale pořád je to lepší než virtual tenis :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Červenec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2011 Ale oni by mely licence na hrače kdyby mely prachy.....ale na wimbledon to me fakt štve protože jeste v top spin 2 mam wimbledon....;)njn čim novější,tím dražší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurtt Odesláno Červenec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2011 No a oto jde! Vem si že za každej turnaj hráče a ty tenisové komponenty musí solit love! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Červenec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2011 ale i tak pouze 25.!? to je mizerně malo škoda že to nevyrabí EA to by jich tam bylo minimalně 30ATP a 30WTA.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 mě trochu štve to divný podávání ale nedávno jsem zjistil ze se dá podavat pravym joystickem takže zkoušim ale ani jednou jsem jeste nepodal nevite jak na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lutys Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 normálně levym joystickem namiř kam chceš,ale jen trochu a přitom dej pravej jostick oru,jen do něj jakoby klepnidolů,pak ho pust a jak si to vyhodí nejvýš,tak napal pravej joystick nahoru a pak uvidíš,jak to půjde:-)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 EA vytváří grand slam tennis vyjde někdy začátkem příštího roku tak to bude snad větší tahák :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeturbo Odesláno Únor 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2013 Obsahuje tenhle tenis nějaký online pass? Předem dík za opověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Únor 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2013 Zadny ONLINE PASS jsem u teto hry nemusel zadavat a hraji i po Internetu... Takze online pass neobsahuje a v pohode si zahrajes ONLINE... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feulomen Odesláno Listopad 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2013 prosim poradi někdo,když chci hrat online tak mně vypisuje server neni k dispozici skuste to později. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurtt Odesláno Listopad 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2013 Ta hra už má něco za sebou tak to online asi už nikdo nehraje. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.