Guest drunkys Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Zdarec,našel jsem novou hru.vypadá jako Mafia :? takže jsem na tuhle novinku dost zvědavej dat.vydání 20.5.2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Pane jo, ty si mi ale obevtiel :) Tema uz tu je http://console-forum.net/tema/57582-l-a-noir?highlight=L.+A.+Noir A jestli to chces udelat v xbox sekci, tak prosim alespon zme nazev toho tematu ma L.A. Noire......proste hezky velkejma.. Jinak ta hra je opravdu jen zdanlive mafiozni, protoze tohle bude uplne jiny typ hry a bude to bomba....pro rok 2011 je to moje top hra, tak to snad Team Bondi nezkazi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Jo L.A Noire podle mě pokoří i Mafii II. Ale bude to chtít dokonalou znalost angličtiny aby sis hru plně vychutnal. Hra bude akční, ale zárověn prý bude kladen důraz na ,,kecání,, s lidmi a budeš tam mít na výběr co jim budeš odpovídat atd...tohle my v Mafii chybělo, tak L.A. Noire to snad nahradí. Jinak to bude minimálně stejný a podle mě lepší, takže se máme všichni na co těšit. Taky zde myslím budeš mít možnost změnit konce příběhu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Porad nechapu to prirovnani k Mafii, jedina spolecna vec je asi ta ze je to dobova hra, ale dokonce se ani neodehravaji ve stejnem obdobi...jo jsou to open.world hry, ale jinak jsou ty hry uplne o nicem jinem. L.A. Noire je detektivka....a proto bude duraz kladen na vysetreovani pripadu a vyslichani lidi.....v Mafii jediny co z lidmi delas je, ze je strilis (a prejizdis) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Já se na hru rozhodně nemůžu dočkat. A to porovnání vidím jen v podobný době. Ale lidi tady porovnávají ještě naprosto odlišnější hry...:D smál jsem se GoW 3 a HR... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Tak otazka je jak to prirovnavas, jestli rikas ze ta hra je podobna mafii, neni to pravda...pokud aler rikas ze GoW 3 je stejne jako HR vynikajici exkluzivka, tak to pravda je...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Ne zapomeň me na to...nebudem to tu řešit. Já jen myslel, že hra je podle mě podobná Mafii v tom prostředí (doba, auta). Já o GoW 3 a HR neříkám nic. Ale když se podíváš na topic o Gears of War 3, tak porovnání lidí je ,,strašlivé,, nebo spíše srovnání co je lepší atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Aha, ja myslel ze myslis God of War to by davalo vetsi smysl, tak v tom pripade to rikaj nejaky *****i :) Osobne jsem to zrovna tady nevidel.... Co rikate na to ze neoznamili limitku...u me velke zklamani :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Tady :D : http://console-forum.net/tema/88171-gears-of-war-3?highlight=gears+war A máš tam i nějaké příspěvky. Ty tituly se nemůžou porovnávat... Jinak limitky bych spíše radši viděl u jiných hrách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 To ja vidim rad limitku u kazde hry, ale na tuhle se ted tesim vubec nejvic a za limitku bych si rad priplatil...co rict k tamtomu, nikdo nic neporovnaval, byl to jen nejaky stek a by ta exklusivka byla stejne dobra...... Ale uz t.o nechci rozebirat, L.A. Noire proste nema moc co spolecneho s Mafii, diky bohu, protoze druhy dil se extremne nevyvedl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxYoshixx Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 L.A. Noire bude 100x lepsi jak Mafie 2 ... ja totiz mrte zeru detektivky :D .. mafia 2 je jen pro fanousky jednicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Spois neni ja jako obrovsky fanousek jednicky jsem se na dvojku tesil a byl jsem zklaman az znechucen.... Coz mi pripomina, doufam ze bude hra pristupna i "nedetektivum" :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest drunkys Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Tak našel jsem i na youtube srovnání her Mafia 2 vs L.A..takže v tom nevidím nic špatnýho..a pokud jde o mafii 1 jsem hrál na pc a taky jsem se těšil hodně na druhej díl.nic méně mě hodně dostala.a pokud v L.A bude dabing či titulky.budeto good hra!jinak jsem dámm odkaz at tu zbytečně není moc poviků :) http://www.youtube.com/watch?v=AZftBqYF4tQ&feature=related Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 No to je srovnani jak noha...srovnavat hru ktera jeste nevysla...navic to je jenom slideshow screenu, vlastne ani to ne...nejsou to gameplay zabery a navi se tam mihne i Bioshock :D Lokalizace NEBUDE!!! Takze jen pro anglictinare :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 v tom mě Rosckstar pěkně se*e, zrovna od nich jsou ty nejlepší hry a bez lokalizace to není takový zážitek srovnání s Mafií je celkem mimo misu, toto není typická střílečka jako Mafia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Popravde receno, kdo dnes neumi anglicky? Uz jen hranim her v anglicitne se spoustu naucite.... Krom toho si vemte jak jsou Rorckstari hry "obshahove" obrovske a kdo by to chtel prekladat.....uz jen kolik kusu se u nas proda, to za to nikomu nestoji a prodeje to taky vyrazne nezvdene, krom toho to neni uplne vhodna hra pro preklad, protoze to neni "zarucena hitovka"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 No anglicky opravdu lidí moc neumí (z her toho opravdu moc pochytit nejde pokud si to ještě nepřekládáš), ale je asi fakt, že by se jim to nevyplatilo, ale třeba vydavatel u nás by s tím mohl něco udělat (uplně bohatě stačí titulky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojkas Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 no tak dubbing by nebyl zrovna nejlepsi tah, ale ty titulky by byly dobre a presvedcilo by to nektere lidi ke koupi a co se tyce ty anglictiny tak moc lidi neumi dokonale anglicky aby si tu hru stihali prekladat a pochopit vsechno takze pro ty mene zdatne by ty titulky byly super jinak se taky tesim na tu hru, proste Rockstar to umi ! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Uprimne receno lidi, kde zijete, dnes je proste anglictina vsude....pochop kdyz vam je treba 40 (ale i tak se nekteri lidi uci anglicky), ale dnes ma proste anglictinu kazdej uz na zakladni skole..... a lidi se pak divej ze u nas vydavatele nedaj balik za lokalizaci, co se spis takhle naucit anglicky? Krom toho pokud casto hrajete, tak uz jen to by vam melo zlepsit anglictinu (pokud nejste ten typ lidi co se ani nenamaha porozumet) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojkas Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 ja nerikam ze tady lidi neumi anglicky, ale ze u te hry bude treba uz ta anglictina na vysoke urovni a tu zas tak hodne lidi nema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Myslim ze se to vylucuje, lidi co umi anglicky jsou pro me lidi, co umi anglicky natolik, ze hre porumi a nebudou s ni mit problemy, nerikam ze musi rozumet kazdemu slovu, to nebudu ani ja, ale slova, ktera neznam si odvodim z kontextu a vim o co jde - to je pro me clovek co umi anglicky.... Ale ano, uroven anglictiny asi bude podstatne vyssi nez u nejakych "obycejnych" FPS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Seznam Achievmentů : http://www.rockstargames.com/newswire/article/14991/featured-la-noires-achievements-trophies-list-screenshots.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Stjëjne jako v druhem tematu na l.a.noire doporucuju spis tuhle stranku, je i s obrazkama :) http://lanoire.wikia.com/wiki/L.A._Noire_Achievements_and_Trophies 2drunkys: Je tak tezke to tema prejmenovat aby to vypadalo normalne a ne jak kdyz to psal 13 trotl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny-malina Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Super to mi vynahradí Mafii 2. Anglicky se učím a myslím že docela rozumím, ale taky záleží na hře v Alan Wake a God of War jsem postavám normálně rozuměl ale manuscripty v Alan Wake jsem z 90% nepochopil a s Mass Effectem 2 sem taky měl problémy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Taky nejsem v angličtině nějáký odborník, ale mě pomáhá když si ve hře, pokud to podporuje zapnu anglické titulky. Nejsem si jistý, ale vyjde tahle hra taky na PC, viděl jsem trailery a o PC tam nebyla ani zmínka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.