Susperian Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Jestli to nebude vypadat jak u bioshocku kde se pri spusteni levlu nacitali textury dobrou minut, tak jsem spokojen.Jinak toho se prave bojim, ze me to chytne a nepusti a kdyz mam ted zkouskove nebylo by to dobre...asi se budu muset premoct a vydrzet to... Tak to naštěstí ne když dáš restart tak se objevíš a načítání si všimneš, ale netrvá dlouho, ale jinak grafika mi připomíná RDR, ale objekty (domy) mi přijdou trošku odfláknuté. V RDR to vypadalo podle mě líp, ale zase to bylo jiné období. Tak školu mám "naneštěstí" už za sebou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruiser Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Osobně jsem se hrou nadmíru spokojen. I se zapnutými nápovědami mám často co dělat abych se rozhodl, jestli vyslýchaný lže nebo říká pravdu. Jediné co mi vadí, jsou dokreslující se textury. Když jedu rychle přes město tak se většinou nedokreslí silnice až když zastavim tak se dokreslí. Týká se to i objektů v animacích, jako jsou billboardy, domy atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Tak to naštěstí ne když dáš restart tak se objevíš a načítání si všimneš, ale netrvá dlouho, ale jinak grafika mi připomíná RDR, ale objekty (domy) mi přijdou trošku odfláknuté. V RDR to vypadalo podle mě líp, ale zase to bylo jiné období. Tak školu mám "naneštěstí" už za sebou :-) Tak ono je asi neco jineho vymodelovat cele L.A. a pak par baraku na divokym zapade :) Osobně jsem se hrou nadmíru spokojen. I se zapnutými nápovědami mám často co dělat abych se rozhodl, jestli vyslýchaný lže nebo říká pravdu. Jediné co mi vadí, jsou dokreslující se textury. Když jedu rychle přes město tak se většinou nedokreslí silnice až když zastavim tak se dokreslí. Týká se to i objektů v animacích, jako jsou billboardy, domy atd. To zni jak GTAvsky problem, taky hrajes z HDD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruiser Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Hraju z HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 To slysim nerad...asi si holt ta hra bere vykon jinde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Hraju z HDD. ja taky a takovy problem nemam jedine treba detaily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLENNYx Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Napíše mi prosím někdo PM kde nejlíp L.A. Noire stáhnout..? Chtěl bych ji zkusit, ať vím jestli si hru koupit.. Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 xLENNYx nemusíš používat tyhle blbé výmluvy :DDD použij google Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Má cenu to stahnovat s minimální znalostí angličtiny? A funguje to bez HDD klasicky jako jiné hry, že během hraní vyměníš hry nebo se jeden musí nainstalovat? Díkec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Rawmen : zkus počkat na ten český překlad , jestli to vyjde. Já bych asi anglicky rozuměl co dělat , ale radši si počkám a vychutnám si to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 jo normálně měníš... nevím nemyslím si že by to mělo cenu,protože pak by si věděl jen že ho bodli a nic víc ,stalo by se to pro tebe pouhým nesmyslným klikáním a ježděním...já anglicky umím řekl bych hodně dobře ale někdy se mi stane že nestihnu protože tam jsou nějaké policejní/patologické výrazy hele stáhni si DVD a zkus to :) jeden uživatel psal že umí anglicky jako samouk a že to i nějak chápe:) Rest nevidím rozdíl vychutnat si to v angličtině(který jak říkáš by si rozumněl) a češtině který rozumíš. pokud anglicky umíš není tam rozdíl :) Každopádně si počkáš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Já mluvím o tom , že bych asi rozuměl co dělat, ale nepochopil bych třeba o čem je jednotlivý případ a nerozuměl bych všemu co říkají v rozhovorech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackWolf Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 a nebude neaka externa cestina ? ako bola do Two worlds 2 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Ok tak já taky zkusim počkat, mám hodně slabou angličtinu, jediný co jsem si dokázal přeložit byl Resident Evil 5, tam jsem vcelku rozuměl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noba Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Nvm jak vy ale ja se od zacatku hrani setkavam s velkym poctem bugu. Kolikrat so nejak rozhozeny textury nebo ten detektiv najednou zmenil svuj oblicej na jinej, mel cepici v pulce hlavy apod. ale co me ted dorazilo nejvic ze se nemuzu dostat asi pres treti pripad kdy honim nakyho klenotnika a mam na nej mirit pistoli aby se zastavil...to se mi povede, ale pak je animace a z ni se to neprepne zpet do hry. Restartoval sem hru a pak i xbox a porad to samy.Nevite nekdo co s tim? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Nvm jak vy ale ja se od zacatku hrani setkavam s velkym poctem bugu. Kolikrat so nejak rozhozeny textury nebo ten detektiv najednou zmenil svuj oblicej na jinej, mel cepici v pulce hlavy apod. ale co me ted dorazilo nejvic ze se nemuzu dostat asi pres treti pripad kdy honim nakyho klenotnika a mam na nej mirit pistoli aby se zastavil...to se mi povede, ale pak je animace a z ni se to neprepne zpet do hry. Restartoval sem hru a pak i xbox a porad to samy.Nevite nekdo co s tim? Diky Občas si taky něčeho všimnu a ten případ co popisuješ jsem normálně dohrál tak nevím v čem může být problém. No možná ta verze, která se tu objevila není uplně bez chyby a třeba originál to dělat nebude kdo ví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Desmond:Tak ono je asi neco jineho vymodelovat cele L.A. a pak par baraku na divokym zapade :) To je fakt :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 noba máš to špatně vypálené nebo ti odcházi něco v xboxu..já tam bugy nemám,žádný přeházený barvy apod... Jsem za 15. případem a mám nahráno 16hodin(vedlejších 24/40) čili to bude nějakých 25hodin :) + nějaké případy možná pojedu znova / za týden-dva si to dám celé znova bez těch pomocníku při hledání důkazů ale těším se na vyšetřování žhářů atd... to bude těžký samý shořelý věci... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Tak to je nejhezci kdyz umis anglicky, uz trebana mluveny slovo z filmu...pak si to krasne vychutnas, v anglictine, treba jak u mafie, tam se mi libil cesky dabing, ale ted umim nahrocenjc anglicky a rozumim takze ve dvojce bych na ceskej dabing nesahl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 No dabing mafie byl skvelej sice takovej nemastnej,ale anglictina ma malo slov,zatimco cestina dokaze slusne okorenit,jestli vite jak to myslim .me se jednoznacne libil vic cesky dabing nez anglicky,a to mam english za sebou .Jsem zvedav na la noire dneska zkusim,uz sa tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 No anglická slovní zásoba se od te ceske svou velikosti zas tak lisit nebude...Me nejvic stvl vyber hlasu, protoze to se nedalo poslouhat plus veci jako ze nadava spisovne, nebyl to tak dobry dabing jak v jednicce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 sakra pánové já se těším jako malej kluk na pátek kdy si pro to zajedu, i když budu mít plnou hlavu Zaklínače 2 ale i tak budu pařit oboje:-) So- L.A.Noire a Ne- Zaklínač 2:-) To bude radosti na starém bělidle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Zavidim, nevim jak to klapne s dnesnim naskladnenim u Alzy, jenze se k tomu stejne nedostanu driv jak v patek a mozna budu svedomity a necham si to az po skole....takze to asi mesic odlozim, jestli toho budu schopny a dam si to za odmenu, to budou muka :( Jinak naMetacriticu skore 92 na zaklade 24 recenzi....to je skvele, ale cekal jsem trochu vic...treba na takovy Portal 2 to nestaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruiser Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 ja taky a takovy problem nemam jedine treba detaily Co s detailama ? Stávalo se mi to i u GTAčka, že se mi dokreslovaly textury. Kámoši co maj xbox to potvrdí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 U GTAcka se mi to taky stavalo a v pripade ze jsem hral z DVD fakt masivne, ale z HDD je to vicemene bezproblemove, tak to tady snad nebude tak hrozny (ikdyz ta hra uz bude asi trochu jinde :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.