shit Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 jojo...eng menu je fakt zbytecny kdyz zbytek textu je jpn...nezbyva mi nic jinyho nez doufat ze tam ten jpn dubing bude ....ikdyz asi spis nebude :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farsen Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 FF CC je určitě nejlepsi hra na PSP !!! miluju všechny final fantasy .. sem do toho uplnej blázen a taky už sem odkoukal celej příběh :bash:(skoro celej) crisis coru .. kdybyste chtěli, tak vam napišu o co tam jde ... nechci ale někomu kazit překvapení :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farsen Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 tak dabing bude ENG lidišky :? JAP je super ... hlavně Genesis :) stále opakuje verše z Loveless :roll: i Aerith mluví dobře ... i když jak sem tak koukal, tak ani ENG neni k zahození .. jenže to neni origo . koukněte na youtube... tam už je video s ENG dabingem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 tak dabing bude ENG lidišky :? JAP je super ... hlavně Genesis :) stále opakuje verše z Loveless :roll: i Aerith mluví dobře ... i když jak sem tak koukal, tak ani ENG neni k zahození .. jenže to neni origo . koukněte na youtube... tam už je video s ENG dabingem ja koukal nejake videa na ign a z tech ukazek to vypada docela dobre (az na Rena)... treba zaklepat :bash: snad to tak bude i cele to bych prezil i dub. chjo dny se zdaj cim dal tim delsi ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 EU bude mít limitovanou verzi hry :wohow: potvrzeno http://www.play.com/Games/PSP/4-/5230505/-/Product.html?searchstring=crisis+core&searchsource=0 http://www.crisiscoregame.com/?lang=en Crisis Core website confirms European limited edition of Crisis Core: Final Fantasy VIICrisis Core gets Limited Edition - Image 1Well folks, it seems the fantasy has finally become reality. Because of our recent report on the rumored Crisis Core: Final Fantasy VII special edition, we decided to check the official website for the game once again. To our surprise, we were greeted by an announcement for Square Enix's Limited Edition version of the game. It seems that our previous report was also spot-on about the contents of the Limited Edition version of Crisis Core. As you can see in the picture we have for this article, the Limited Edition carries with it a high quality slipcase and a "The Art of Crisis Core - Final Fantasy VII" hard-backed artwork book. Interested parties must note, however, that the Limited Edition version is only available through online pre-order. That being said, you can check the website below for availability at your favorite online stores. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 No, mohli tam toho teda nacpat trochu vic. O_o To uz i PS2 FFX mela bonusove DVD se zajimavym materialem, a japonska normalni FFVII vlastne taky. =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J-KOB Odesláno Březen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2008 Tak bylo ohlášeno vydání FF CC na play-asia.com a datum je stanoveno na 19.3.2008 je to verze pro Asii, nicméně kompletně v AJ. Takže možná nebudeme muset čekat až do 25.3.2008 ... http://www.play-asia.com/paOS-13-71-if-49-en-70-2lx1.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lomykar Odesláno Březen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2008 Bude to maras no, ikdyž ta japonština je též pěkny maras :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Březen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 ty vole to vyzera dost dobre...velmi sa mi to paci...asi si kupim origo UMD v UK :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zluda Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 na IGN je uz recenze http://psp.ign.com/articles/860/860615p1.html cekal jsem o neco lepsi hodnoceni,ale i tak to bude urcite narez:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 Nevite nekdo, jestli bude tato verze obsahovat i nejake minihry ve stylu FFVII pro PSX? Stravil jsem desitky hodin chovem Chocobu, hranim v kasinu a docela by mi to chybelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 Nevite nekdo, jestli bude tato verze obsahovat i nejake minihry ve stylu FFVII pro PSX? Stravil jsem desitky hodin chovem Chocobu, hranim v kasinu a docela by mi to chybelo. co ja se docetl tak ta limited edition ma mit oproti normalni verzi este jednu vetsi obtiznost. jiank by to melo bejt stejne ja orig a jestli ma orig minihry to nevim :) jinak chov chcoccobu je des :)))))) ja myslel ze umru nez vypizlam zlateho. zavodeni apd mi ani tak ne vadilo, ale tech loadu nez se mi povedlo dostat zelenho a modreho opacnych pohlavi... resp je na to trik, ale ten jsem zjistil docela pozde :))) XXX restartu hry a chut mrsknout pspeckem o zed :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VR-Fist Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 Nevite nekdo, jestli bude tato verze obsahovat i nejake minihry ve stylu FFVII pro PSX? Stravil jsem desitky hodin chovem Chocobu, hranim v kasinu a docela by mi to chybelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 to není chov Chocobů ale vyvoláví Choco summona ;) mini hry nejsou jen jakési vedlejší mise ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7lance7 Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 Inač ja som stahel tu USA eng vs FF CC a tam je aj druha obtiznost..:P:D limited edition? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrla Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 no hrál jsem to asi hodinku z toho 40 minut běžely videa ukázky rozhovory(ale OK je to začátek tak nějaký příběh tam být musí) jinak hra má grafiku parádní 9/10 boužel hra mě moc nebavila spíš sem čekal klasické RPG takže celkové 5/10 (také za 0 možnosti nastavení hry, nelze přeskakovat ukázky,..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 Ze zacatku me to uplne omracilo, pak sem lehce vychladl (hlavne kvuli detske obtiznosti, ale FF nikdy nebyly nejtezsi hry) a ted sem zhruba na 8,5/10 na stupnici nadseni. Nu coz jde se hrat! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 Inač ja som stahel tu USA eng vs FF CC a tam je aj druha obtiznost..:P:D limited edition? limited ma mit 3. ma navic este extra hard ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 limited ma mit 3. ma navic este extra hard ^^ treba se po dohrani hry odemkne... doufejme... normalne hraju hry na co nejtezsi obtiznost jenze u tohodle si dam tu lehci a az potom tu tezsi, kdybych to udelal naopak, bylo by to az prilis lehke...a mozna bych to pak na tu lehci ani nehral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pakr4 Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 Jsou tam dál ve hře dostupná i jiná kouzla než ta na začátku ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 Jsou tam dál ve hře dostupná i jiná kouzla než ta na začátku ?? samozřejmě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 mam takovej mensi dotaz :) pri fightu tam obcas naskoci takova tabulka (nevim jak to popsat :D ) tam sou 3kolonky jak na automatech a prostredni tam jezdi..da se to nejak ovlivnit nebo tak? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 nejde je to všechno náhodně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 ok dik,vtom pripade je to tam divny :D hh aspon nebudu furt neco mackat kdyz to tam bude :) (lol) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Damp Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 Hral jsem asi hodinu a pocity jsou zatim dost rozporuplne. Videa naprosto famozni, cele story bude doufam skvele, navic srdce fanouska FF7 jiste nejednou radosti poskoci. I ingame grafika je moc pekna. Dabing parada, trochu zamrzi, ze neni dabovane vse a obcas clovek musi pretrpet nudne ticho a cist titulky (chapu - UMD neni nafukovaci, nekde se muselo ubrat). A ted ty horsi veci. Vi se, ze CC bude akcni RPG, presto ty boje jsou zatim desny. Je jasny, ze hra bude v zacatku co do moznosti boje omezena a postupne se otevrou dalsi ability/skilli. Presto mam pocit, ze se to nema kam rozvijet. Mackam porad obyc attack, obcas udelam uskok nebo prepnu na kouzlo, ale prijde mi to uplne bezpredmetne a pokud boj proste jen "odattackuju" obycejnym utokem dockam se vitezstvi, obvykle (abych tak rekl) bez ztraty kyticky. Navic prepinani na kouzla je takovy neohrabany, ztratim tim cas, ktery je tu dost podstatny, kdyz je to realm time a ne na tahy a navic (obvzlast v pripade toho frost/ice kouzla) netrefim cil, obyc attackem cas neztratim a zasahnu vzdy - mnohdy i vic cilu najednou - vubec mi neni jasny na zaklade ceho jednou seknu do jednoho cile a jindy sejmu klidne tri naraz (ze jsou u sebe zrovna targety blizko?) Kdyz uz jsme u tech nejasnosti. Prestoze sem uvodni tutorial maily poctive procetl, vubec sem nepobral smysl tech tocicich valcu. Respektive ano, nejak se tam furt neco toci a kdyz skoci dobra kombinace, tak dostanu nejaky bonus. A to mam jako sledovat? Se soustredim na hlavni scenu, jeste sleduju jak prepinam utok nebo kouzla vpravo dole a do toho mam sledovat horni levy roh, kde se cosi toci? Navic me to uplne mate - jsou tam cisla, do toho jeste obliceje zatim. Obcas to skoci na celou obrazovku. Ted se to neda nijak ovlivnit a je to cele o nahode. Docela me to matne, co se vlastne deje, co jsem ziskal za bonus, jestli vubec nejaky. A evidentne nejsem sam, kdyz se tu nekdo predemnou ptal, jestli se to neda ovlivnit. Dalsi nejasnost se tyce equipu. Jak jsem psal mam za sebou necelou hodku hrani, takze mam jen to co mi hra nadelila v uvodu. Vyvedte me z omylu, ale jsou tu nejake predmety (mec, helma, rukavice, stit....), ktere se daji equipnout? Nebo muze hrac equipovat jen materie? A jaky je teda rozdil mezi zalozkou materie a equipment? Protoze v equip zalozce vidim materie - pouze. No verim, ze casem si na to clovek zvykne a spoustu veci a principu pochopi a do hry se vic vzije. Snad. Ted jsem z toho spis zklaman - i pres uvodni WOW efekt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.