gugoslav Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 hele kolik % ste meli maximalni efekt? ja sem si udelal HP up+ na master s asi 260% :D sem na 26levelu a mam 8122HP xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aresik1468621879 Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 ja mel 2x999 a 1x 300 myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvojta Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 mam problém hraju ff cc a sem tam jak se angeal promění v mostrum na začátku hry mi nahoře běhaly ty tváře a měl sem spešl útoky a level up ale pak se celou dobu nic nedělo nahoře nic neběhalo žadnej level up žadný utoky je to normální má to tak bejt ?? pls poradte my nevim jak na nej mam lvl 12 :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 musíš dělat ty mise co máš když u savu najedeš do menu s levelem 12 ho neporazíš... já sem u něj měl kolem 30 levelu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvojta Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 musíš dělat ty mise co máš když u savu najedeš do menu s levelem 12 ho neporazíš... já sem u něj měl kolem 30 levelu... díky moc a ješte bych potřeboval vedět jestli je normální že se mi nahoře netočí ty tváře ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 díky moc a ješte bych potřeboval vedět jestli je normální že se mi nahoře netočí ty tváře ? Máš status Curse vyléči ho...Remedy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvojta Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 Máš status Cursevyléči ho...Remedy to se zkoušel ale pokaždý mam miss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 to se zkoušel ale pokaždý mam miss jo aha, to bude tím, že nemáš SP... convertuj ňáký nepotřebný materie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvojta Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 sp je co star pendant :D to asi ne :D edit: dobrý už vim :D díky edit2: kolik SP tak potřebuju smáznul sem všechny nepotřebný materie ale pořád miss to budu muset asi nakoupit že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 sp je co star pendant :Dto asi ne :D edit: dobrý už vim :D díky edit2: kolik SP tak potřebuju smáznul sem všechny nepotřebný materie ale pořád miss to budu muset asi nakoupit že po zkonvertování Materii by se ti měli obnovit SP...za 10 SP se ti jednou protočí to kolo...remedy bys teda už neměl potřebovat když nejsi Curse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvojta Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 sp mam kolem 30 000 edit : curse mam pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 Tak zkus použít něco jinýho. Třeba elixir nebo ether. Jedno z toho dává heal na max, AP na max, MP na max a eště zbaví všech nechtěnejch efektů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fiset Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Je to neco podobný jak God of War: Chain of olympus?:bash: ...Myslim to ovládaní a tak, protože když jo tak to downloadnu! thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popoprdie Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 fiset jak to proboha myslis ? J-rpg japonsky rpg moc spolecnyho s god of war nema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aresik1468621879 Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Je to neco podobný jak God of War: Chain of olympus?:bash: ...Myslim to ovládaní a tak, protože když jo tak to downloadnu! thx tohle je akcni rpg........god of war je jenom rubacka u kterej vubec nemusis myslet co delas a dohrajes to stejne...xD ale bejt tebou bych to zkusil je to skvela hra.....a pokud touzis po dobry rubacce tak zkus FF:DISSIDIA ale je to v jap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fiset Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Aresik: Dik za NORMAL vysvetleni než aby nekdo domne pi.oval..No já se vtých hrách nejak moc nevyznam tak proto se ptam, nikdy sem tuhle hru nehral tak sem se chtel zeptat.Dik Snad to nikomu neuškodilo když jo máte smolu :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvojta Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Tak zkus použít něco jinýho. Třeba elixir nebo ether. Jedno z toho dává heal na max, AP na max, MP na max a eště zbaví všech nechtěnejch efektů. už sem to vyřešil moh zato ten prsten co získáš podvodem na začátku :D ale díky ,ted sem na pláži takže ta chvilku final ...:D edit: dohráno na 32 lvl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SeeD Johny Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 http://www.ffpower.cz/ff7cc/ Tak jsem konecne nasel cas na napsani mensi recenze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukardo Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 Dohral som to na LVL-48 a 50%misií:D vie mi niekdo povedať či FFXIII-Agito bude znovu na PSP??a kedy by to malo vísť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netw0r Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 Lukardo...ja sem cetl ze FF xii bude jen na ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 Lukardo...ja sem cetl ze FF xii bude jen na ps3 budou tri Final Fantasy 13. minimalne. zatim se mlvui o FF13("klasicka") - PS3, XBOX FF13 Versus (bude asi akcni rpg neco jak CC nebo Dierge of Cerberus) - PS3? (ted nevim jestli i xbox) FF13 Agito dalsi kus pribehu pro PSP a bude to nejspis na konci 2009 JPN takze EU jaro-leto 2010. pocitam s tim ze Agito asi vydaj ve stejnem obdobi jako ostatni 13ky ktere jsou kvuli xboxu odlozeny -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 případný návod na hru najdete zde http://herninavody.cz/psp/crisis-core-final-fantasy-vii.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shax Odesláno Září 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2010 Trochu "bumpnu" starý téma:) Neznáte někdo fansite či něco podobného,kde by byla podrobněji rozepsaná Materia Fusion? Popřípadě kdyby byl někdo ochotnej o tom pokecat na icq/skypu?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 ve ff7 jsem měl level 49 a misí jsem měl splněno 49 příběh bal lehkej ale jednou jsem musel použít návod na sestavení tohozíčku vůbec jsem nevěděl co dělat xD xD xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Pls jak mam spojit ty kameny abych dostal nejakou materii?? V menu je polozka materia fusion, ale nejde se do ni dostat je zasedla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.