Domingster Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 Ahoj, jaké hry mají podle vás nejlepší grafiku? Omlouvám se pokud tady takové téma už je, ale nenašel jsem ho. Podle mě určitě: Fight Night Champion GTA IV Forza Motorsport 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 podle mě Crysis 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 Podle mě určitě red dead redemption,člověk musí vzít v potaz že je to open world system a ne skripty,a nic lepšího neni :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 Taky bych teď řekl, že Crysis 2 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 Red dead Redemption a Crysis 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 Taky bych teď řekl, že Crysis 2 :) No nevim,zahraj si MW 1 a tam je grafika hezčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 No nevim,zahraj si MW 1 a tam je grafika hezčí :D :D :D :D jako vtip dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 :D :D :D :D jako vtip dobrý No nevim,asi je to vec nazoru...ale nic proti crysis 2.ta hra nema chybu...hl.se mi libi ten engine... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Herba9 Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 Hoši ja bych řek podle videií že to bude Forza 4 xD je to docela good pařba podle teaserů který jim ze hry utekli .xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 Assassins Creed celé série Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 pro mě nejlepší grafika asi takto: 1 - Crysis 2 2 - Mafie 2 3 - Call Of Juarez:Bound in blood 4 - Red Dead Redemption 5 - Batman Arkam Asylum 6 - Alan Wake 7 - Forza 3 8 - GOW 1,2 9 - Mass Effect 2 10 - Resident Evil 5 11 - Bioschok 12 - Castlevania:Lords of Shadows Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 1. Série Assassin's Creed 2. Crysis 2 3. B:BC2 4. CoD:BO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 Nejhezčí co jsem viděl na Xku byla na Forze 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabac Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 podle mě Crysis 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 Assassins Creed celé série TOTO už jen kvůli zpracování těch lokací byli překrásný bohužel jsem ještě nehrál BH protože nemám reflashlý xko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azgard Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 1. Just Cause 2 2. Mirrors edge 3.Crysis 2 4. série Assasin´s creed 5. Resident evil 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domingster Odesláno Duben 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 Tak jak na to koukám tak vyhrává Crysis 2, Assasins Creed a Red Dead Detemption... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 U mě : 1) Assasins Creed 2) Crysis 2 3) Red Dead Redemption 4) Forza 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest drunkys Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 U mě: 1) CoD MW2 2) Assasins Creed 2,3 3) NBA 2K 11 4) Mafia 2 a u Crysis 2 to bych neřekl.že je tam lepší grafika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacik Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 U mě:1) CoD MW2 a u Crysis 2 to bych neřekl.že je tam lepší grafika No, ale je určitě o dost lepší než v MW2... EDIT: u mě vede RDR a Crysis2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistake1468624876 Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 1. Red dead Redemption 2. NBA 2K11 3. Crysis 2 4. Just Cause 2 5. NFS : Shift 2 Unleashed 6. FiFA 11 a NHL 11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 1. AC:Brotherhood 2. AC 2 3. Red Dead Redemption 4. Forza Motorsport 3 5. Mafia 2 Crysis 2 a Bulletstorm jsem jeste nehral tak nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 1. Crysis 2 2. Shift 2 3. Red Dead Redemption (Forza 3,Mafia II,Alan Wake,Mass Efect,Just Cause 2,AC ,a další.. ) ....je těžký stanovit pořadí ,kvalitních her s "nejlepší" - dobrou grafikou je už hodně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Je to starý, ale toto téma už tu je... http://console-forum.net/tema/103634-hry-s-nej-grafikou?highlight=nejlep%9A%ED+grafika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 1. Assasins Creed 2 2. Red Dead Redemption 3. Just Cause 2 4. Mafia 2 nové hry jako Bulletstorm nebo Shift2 jsem nehrál, protože čekám na flash (skrze AP25) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.