PauL cZ Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Hodně smutné :-( upřímnou soustrast ! nejvíc to ty rodiče museli nést :-( kenny mi pomohl ke koupi xboxu a se vším radil a tedka.... fakt škoda .-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alex.net Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 jeden z nejlepších modů tady a hodně chytrej a prima kluk... upřímnou soustrast Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Odpocivej v pokoji Kenny -patril jsi k te ochotnejsi a slusnejsi casti c-f, rad jsi pomohl a potkal te takovy nehezky osud :-( je mi lito... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest drunkys Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 já se taky přidám i když jsem ho neznal.jednou jsme si napsali a pomohlo mito.jeto škoda a moc i když jak jsem četl že byl mladej.obroská rána pro jeho blízké.přeji hodně sil a upřímnou soustrast pro rodiče,sourozence(nevím jestli má)a pro jeho kamarády Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Jeden z nejochotnějších kluků tady :( je to velká škoda. Upřímnou soustrast rodině a kamarádům. Sbohem Kenny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neocar Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 rest in peace bro... strašná škoda 16cti letého života.. :(:: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AAntraXX Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Taky jsem ho moc neznal, ale když jsem měl nějaký problém tak mi vždy pomohl :( Upřímnou soustrast všem blízkým. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Až mi to vehnalo slzy do očí! Odpočívej v pokoji! Párkrát jsme i pokecaly byl fajn jak píšete jeden z těch lepších a to vč módů společně s annonymem moji nejoblíbenější! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 5, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 ... nemám slov S KeNnym jsem dostal moderátora na Vánoce, spolu jsme si radili co a jak (PSP, iPhone, Xbox ..) Chtěli jsme se několikrát sejít v Praze a pokecat. To on se tu poslední dobou hodně snažil. Nevim proč se to stalo a jak, každopádně on to měl v hlavě hodně v pořádku. Tohle mi je fakt líto. edit: ještě si pamatuju jak jsme se předháněli než jsme dostali moderátora v tom, kdo bude mít víc thanks, příspěvků, tutorialu. Kdo bude úspěšnější. škoda .. Snad si na nás vzpomeneš, R.I.P <^KeNnY^> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Kenny byl jsi tady borec, odpočívej v pokoji. Co zažívají rodiče? ...to musí být nepopsatelná bolest, hodně síly jim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny-malina Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Kennyho sem neznal ale ať odpočívá v pokoji. Je to strašný doufám že se mi nebo někomu jinýmu v životě nic takovýho nestane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekgrimm Odesláno Duben 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Jsem Rád že tady lidi uměj podržet a nebavit se jen o hrách... mrzí mě to strašně moc.. pro nělteré z vás to byla asi velká rána ale jsem asi jedinej z console kdo ví co se mu stalo a tak jsem se chtěl podělit... jeho rodiče už tohle četli a moc vám všem děkujou. a ja taky. rest in peace Jakube....(kenny) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Upřímně i když jsem ho neznal je to pro mě nepříjemný číst. Od rána na to tak nějak myslim. Ale napíšu něco co se asi nebude líbit lidem ale je to čirý fakt. 16-cti letej kluk a jede 110km v hodině? na čem to jel proboha? zemřel vlastní chybou. A dodám že přesně kvuli takovým lidem pak na silnici umíraj i ostatní. Je mi ho líto každá smrt mladého člověka je nepříjemná ale taková je pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekgrimm Odesláno Duben 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Upřímně i když jsem ho neznal je to pro mě nepříjemný číst. Od rána na to tak nějak myslim. Ale napíšu něco co se asi nebude líbit lidem ale je to čirý fakt. 16-cti letej kluk a jede 110km v hodině? na čem to jel proboha? zemřel vlastní chybou. A dodám že přesně kvuli takovým lidem pak na silnici umíraj i ostatní. Je mi ho líto každá smrt mladého člověka je nepříjemná ale taková je pravda. kámo tohle si tady uvědomuje asi každej... ale opravdu za to musel zaplatit životem?.. nad tím zas přemýšlím ja... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 16-cti letej kluk a jede 110km v hodině? na čem to jel proboha? zemřel vlastní chybou. A dodám že přesně kvuli takovým lidem pak na silnici umíraj i ostatní. To s tebou souhlasím, je to přesná ukázka toho proč se každou chvíli (i když to ani nijak nezabírá) nastavujou nový předpisy od kolika let smí dotyčnej mít jak výkonnou motorku bo jezdí jak prasata a končí to smrtí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Ale tak víš jak to je chlape. Já jen řikám že kdyby to tak nekalil tak dneska je tady online. Zaplatil hnusně a tvrdě. Snad si ostatní vemou ponaučení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekgrimm Odesláno Duben 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 jo jo souhlas s tebou frosty.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Z toho mi jde mráz po zádech :/ ..mladej kluk...neznal jsem ho,ale každýho života škoda.Odpočívej v pokoji :/ :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Chudák kenny... sice jsem ho moc neznal, ale jeho příspěvky byly hodně inteligentní a co jsem koukal tak uměl poradit, chudák kluk, snad to měl za sebou rychle a bez bolesti :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 R.I.P. Mrzí mě to co tu čtu.. o to víc když je důvod motorka a rychlost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Asi jako většina z vás mám zkušenost čistě namátkovou z tímto mladým klukem... a je mi líto, že se mu něco takovýho přihodilo... Dej si za nás jeden deathmatch s bohem, odpočívej v pokoji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Proč musí odcházet dobří lidé a svině většinou zůstanou? Nepochopím. Odpočívej v pokoji, Kenny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Tak toto mě fakt zasáhlo :( , když jsem s Xboxem začínal, to on mi asi dva dny v kuse radil, a ted je jeho duše navěky pryč :( , moc mě to mrzí a odpočívej v pokoji, samozřejmě jeho rodině a blízkým přeji upřímnou soustrast a hodně sil do budoucna, ..... PS: Budeš nám tu velmi chybět KeNNy :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Rodiče to četli ? alespon,že tak! Alespon ví,co jejich syn tady na tom foru udělatl za kus práce a ví,že na něj všichni myslíme ! ale nechtěl bych být v jejich kůži :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Kennyho alis Jakuba jsem neznal jako někteří z vás (a i přesto mi slzí oči), pomohl mi s pár problémy a proto mu patří dík. Byl trpělivý a odpovídal i na ty často kladené a primitivní otázky, měl s lidmi strpení. To co se mu stalo jsem zažil u svého bratrance, který to napálil někde na motorce, ale naštěstí to přežil a tak snad můžu říct jaký je to pocit slyšet o svém blízkém že měl nehodu. Samozřejmě že hned bratránkovi v nemocnici vynadali a motorku prodali, ne nadarmo se jim říká dárci orgánů. Je pěkné, že tu lidi píšou, jaký to byl príma kluk a snad to rodičům pomůže, že vychovali dobrého člověka. Amen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts