DeeDee Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 Osobne jsem KeNnyho neznal... Ale to co udělal pro forum( Tutoriály, rady, Xbox 360 pro začátečníky ...) mi úplně stačí. Takže jako spravnej motorkář za něj zapálim svíčku... Odpočívej v pokoji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benda Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 To je strašnej průser, na to slova nestačí. KeNny mi pomáhal s první orientací na fóru, když jsem pořešil mým synům první Xko. Jemu bylo 17, mě je víc než 2x tolik. Budu mít za chvíli stejně starýho syna jako on. Rodiče by neměli pochovávat svý děti.... R.I.P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:JOKEMAN:. Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 :o po dlouhý době přijdu sem na forum a hned taková zpráva!? Kenny mi nespočítatelně mnohokrát pomohl a poradil, a ted tohle :(. šok :// najednou takový neštěstí, odpočívej v pokoji a moc ještě za všechno díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 Vážne bych chtěl říct upřímnou soustrast všem co ho znali, ale co to s vámi je lidi ?? některé komenty jsou vážně dost přehnané, pochybuju že každej si doma vybrečí oči nad někým koho nikdy neviděli a znali jenom jeho komentáře, určitě je to škoda že tak mladý život zhasnul ale lidi vy byste se měli vzpamatovat a nehrát tady divadlo !! :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 Neřeš to proboha !!! Tady se má Kennymu vzdát hold a né říkat jací nejsem falešní :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 R.i.p.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
second Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 Přidávám se ke smutečním přáním pro mrtvého Jakuba. Jako člověka jsem ho osobně neznal. Přímení je samozřejmě známé. Jako uživatele/moderátora jen trošku z jeho komentářů. Ale, moc dobře si pamatuji avatar motorkáře, který jede po zadní (jakoby letí ve vzduchu) a zvedá jednu ruku. Poprvé, když jsem to vyděl na jeho profilu pomyslel jsem si, že je nebespečné jezdit na závodních motorkách a ještě po zadních s jednou rukou zdviženou při velké rychlosti. Co je to proboha za odvážného člověka? UPŘÍMNOU SOUSTRAST JEHO RODINĚ A JEHO PŘÁTELŮM. [center][video]http://youtu.be/7P9nVmdLHzs[/video][/center] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mosťa Odesláno Květen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2011 zabili Kennyho parchanti RIP !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nero23 Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 ♥Tak to mě fakt zaskočilo vždy mi poradil a měl strpení UPŘÍMNOU SOSTRAST VŠEM PŘÍBUZNÝM ♥ zrovna na motorce na které se zabyl si ted chci kupovat a pomalu si to rozmíšlím asi se nato vykašlu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nero23 Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 ♥♥Odpočívej v pokoji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bl4de Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 vzdy jsi pomohl je te opravdu velka skoda...:(( mej se tam nahore krasne...:(((( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Defcon95 Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 I když jsem ho neznal, je mi ho líto, upřímnou soustrast P.S. je to hnusné ale ty limity od věku jsou stejně na nic, je jedno jestli se rozstřelíš ve 150km/h na 125ctce nebo na litru, budeš mrtvý tak jako tak, a na co silné motorky až od 21 nyní téměř od 24 ? na motorce se zabiju sám maximálně s sebou vemu jednoho člověka, ale když sedne ♥♥♥♥♥ do auta tak může zabít jen tak 5 lidí, a na to se omezení neudělají, protože média z motorkářů dělají bububu zlé lidi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 I když jsem ho neznal, je mi ho líto, upřímnou soustrastP.S. je to hnusné ale ty limity od věku jsou stejně na nic, je jedno jestli se rozstřelíš ve 150km/h na 125ctce nebo na litru, budeš mrtvý tak jako tak, a na co silné motorky až od 21 nyní téměř od 24 ? na motorce se zabiju sám maximálně s sebou vemu jednoho člověka, ale když sedne ♥♥♥♥♥ do auta tak může zabít jen tak 5 lidí, a na to se omezení neudělají, protože média z motorkářů dělají bububu zlé lidi. a kolik potkas motorkaru (zvlast pubertaku) co jezdi predpisove??na motorce musis byt 3 x obezretnejsi neli vice,,,,media nedelaj bububu je to holy fakt,ze dnes jako kralove jezdi jen borci na chooperech,zbytek s vyjimkama jak prasata. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathers Odesláno Září 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2011 Rest In Peace homie ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 a kolik potkas motorkaru (zvlast pubertaku) co jezdi predpisove??na motorce musis byt 3 x obezretnejsi neli vice,,,,media nedelaj bububu je to holy fakt,ze dnes jako kralove jezdi jen borci na chooperech,zbytek s vyjimkama jak prasata. Seš nějakej chytrej ne?Nekecej o něčem o čem víš úplný ♥♥♥♥♥:).Zrovna my 2 jsme jezdili "slušně" ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts