Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Poraďte hry


Koblizek

Recommended Posts

Projed si nejaky seznamy nejlepsich her, u vetsiny neudelas chybu, viz. treba toto http://ds.ign.com/articles/921/921522p1.html

S homebrew ti moc neporadim ja jel s M3 a pak R4, ale tu uz je nejaky cas, ted uz je to krapet jinde a ja mam delsi dobu rozesrany DS, takze jsem na nem uz dlouho nehral...ted cekam co bude u 3DS :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

DeSmond Koblizek je to WarioWare: Snapped! :) a vsetky DSi only hry su len na DSiWare sice za drobny peniaz ale vacsina z nich za moc nestoji a len par z nich vyuzivaju kameru...

a este hry co stoja za to: Kingdom Hearts 358/2 Days, Kingdom Hearts Re:Coded, Plants vs. Zombies, Mario and Luigi: Bowsers Inside Story, Mario vs. Donkey Kong: Miniland Mayhem, Geometry Wars Galaxies, Might and Magic Clash of Heroes, Monster Tale, a niektore diely Dragon Quest a Final Fantasy...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a jaky zanr chces? muzu ti navrhnout kupu her, ale stejne pak reknes treba ze te RPG nebavi a ze jsi chtel spis strilecky. uplne nejlepsi budes mit, kdyz obetujes trosku casu a projdes si tuto sekci. kazda hra, ktera aspon za neco stala, tu ma vlastni tema. podle toho se muzes sam rozhodnout co by te mohlo bavit a co ne. to je moje rada.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zde máš odkaz na ty nejlépe hodnocené hry co vyšly na DS :) máš je seřazené podle hodnocení sebrané celém světě.

http://www.gamerankings.com/browse.html?site=ds&cat=0&year=0&numrev=4&sort=0&letter=&search=

Jinak co bych doporučil z mého soudku. Jestli jsi na:

1) tahové strategie, tak jednoznačně sérii Advanced Wars (Dual Strike nebo Dark Conflict), Might and Magic: Clash of Heroes (hraje se to jinak, ale navazuje na PC sérii), Panzers: Tactics (to už je ale pro opravdové stratégy, jelikož je to hodně složité a časem neskutečně těžké), Anno 1701 (budovatelská strategie) nebo sérii Age of Empires (celkem se to dá :)), nebo Plant vs. Zombies, které jistě znáš.

2) RPG, pokud jsi spíš "evropský" typ hráče (tzn. rád Gothic či The Elder Scrolls), možná budeš zklamaný, jelikož na japonskou konzoli vycházejí převážně japonská RPG. Co bych tak doporučil, Puzzle Quest (možná to zní divně, ale je to jedno z nejlepších RPG co jsem kdy hrál!), LOTR: Aragorn's Quest (velice překvapivě dobrá rubačka), Castlevania (je jedno jakou, všechny jsou báječné), Ninja Gaiden (graficky to vypadá úchvatně, vzhledem k možnostem DSka), The Legend of Zelda (kteroukoliv),...Je toho dost :)

3) Střílečky, zde tooho moc kvalitního není, můžu doporučit tak Metal Slug 7, Metroid Prime Hunters či některé díly Call of Duty (ale nečekej žádnou slávu).

4) Adventury, vzhledem k věku nevím jak se ti líbí louskání hromady anglického textu, ale namátkově bych ti doporučil Prof. Laytona (hezky od prvního dílu po poslední, jediná herní série na DS co mě dokázala rozbrečet), Broken Sword, Phoenix Wright nebo 999 (zde vykřičník, páč je místy tak obtížný že jsem si rval vlasy).

5) Oddychovky, jako první věc určitě Super Scribblenauts! Hra, kde napíšeš do notýsku věc, a ta se ti objeví (pink car, sad tree, diamond duck). Vynikající hra, podle mě adept na nejlepší hru minulého roku! Dále snad Fast Food Panic (celkem jsem se u toho zapotil), Bomberman, nebo jakékoliv Pokémony, ti vydrží na velice dlouhou dobu (zkus mou oblíbenou Soulsilver verzi)

Mnoho titulů zde chybí, střílel jsem to totiž z hlavy, tak kdyžtak si projdi Gamerankings a doplň si :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Celkem se divím, ono Puzzle Quest Warlords sbírá celosvětově ceny a parádní hodnocení, přesto je širším publikem opovrhován ("ježíš, on si hraje s barevnýma kuličkama"), škoda.

S tím zápasem to bude špatné, protože, držte se, jsem se s DSkem nepřipojil na net :D provider, přes kterého jsem připojenej nám zařídil router (je k němu připíchnuté PC i ntb), a bohužel je zašifrované (proč nemůže spotřebovatel znát heslo?). Když jsem se ho ptal, zdali by povolil přístup k internetu přes DSko, chtěl extra poplatek. No kde to jsme? Já mám takovou smůlu, že velké firmičky jako O2 mě odkázali k němu, protože "jejich sítě do naší ulice nedosáhnou". Skoro jakoby mě někdo tahal za nos.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já bych doporučoval Professora Laytona (jak už také doporučivali ostatní) hezky od 1. do posledního dílu. Protože pokud se něj potom tak zažereš tak si i potom můžeš užít i 1. Layton film.

A déle bych doporučoval Mario and Luigi Bowser Inside Story což se stalo mou nejoblíbenější hrou, skvlým RPGéčkem a jednoduchou animovanou grafikou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu