Jakcz Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 mam problem s ps3 ovladašem kdyte mi nejede bezdrat musi být vždy napojeno před USB do PS3 a když ho zapojim tak svíti všechna čisilka .Když mam PS3 vypnute tak se tim ovladašem normalně zapne ale potom nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Alexander1468626119 Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Original od Sony? Pokud ano byl od u PS3 nebo dokupovanej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sinistracz Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 to vypadá že beterie v ovladaci už nemá kapacitu a neudrží ovladac v provozu delší dobu ,samozdrejne baterie jde koupit pokud ovladač neni v zaruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jakcz Odesláno Duben 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 To PS3 jsem teď dostal k vanocum aj s ovladačema je to Dualshock 3 Sixaxis bíjel a ten druhej je jen Sixaxis černej a jde normalně jsem si pravě že řikal že bych ho rzdělal a podival se na to ale prvni jsem se chctěl zeptat zaruku nemam nejspiš bude dokupovanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Filipp Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 Ahoj, asi pro tebe nemám zrovna potěšující zprávu. Já dokupoval před nedávnem taky bílej DS3, bohužel z aukra. Přisel, podle mě, v originální krabici od Sony. Samotný ovladač je k nerozenání od originálního DS3. Ale jakmile jsem ho vzal poprvé do ruk a vyzkoušel jsem si zahýbat páčkama, tak už sem začínal mít divný pocit, že nebude něco v pořádku. Páčky byli mnohem tužší než u originálu. Po zapnutí PS tlačítka se PS3 normálně zapnul, řekl sem si paráda funguje, jenže to bylo tak vše. Bezdrátově vůbec nejede, jen umí zapnout konzoli to je tak vše, při stisku PS tlačítka začnou všechny 4 diody zběsile blikat, přesně jak říkáš i ty, a bohužel se joystick nepřipojí. Měl jsem ho i rozebraný, klidně to udělej taky, jen se ujistíš vtom, co už je asi teď jasné = FAKE jak vyšitý. Jestli si už mel rozebraný originál DS3 tak vnitřnosti v tomhle Bílém fake joyu jsou na první pohled úplně jiné, ať už vibrující motorky nebo úplně do očí bijící baterka, která tam jen tak lítá ... měj se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Duben 7, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 Za tyhlety a podobné padělky prodávané ala dealxtreme.com by měli padělatelům sekat končetiny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jakcz Odesláno Duben 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 jj mame stejnem problem a le co už taky to mam všechno z aukra takže s tim ic nenadělam no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Alexander1468626119 Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 Měl jsem ten samej problém s DS, kupoval jsem ho na Alze jako original, stal pres litr; naštěstí mi vrátili peníze. Na první ohled byl k nerozeznání, stejná krabice vypadal jak pravej ale při bližším ohledaní se objevili drobný rozdíly. S timhle jsem to poslal zpátky do Alzy: Tlačítka reagují se zpožděním a gamepad se neustále vypíná (plně nabit). Možná se jedná o padělek. Je o cca. 10g lehčí než originál přibalený ke konzoly - oba to jsou DualShocky 3. Dílenské zpracování je horší - gamepad v rukou skřípe. Diody indikující číslo gamepadu umístěné vzadu jsou vpadlé dovnitř - druhý gamepad je má vystouplé. Nápis SONY je světlejší a písmena tenčí. Logo PS pod PS tlačítkem je nedokonale vykreslené. Plus pár dalších rozdílů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 phoenix933 Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 Přesně tak, tyhle napodobeniny z Číny jsou k vzteku... Taky jsem jeden koupil na aukru, je to pakárna... Na koupi DS3 je dobrý si opravdu dávat bacha.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jakcz
mam problem s ps3 ovladašem kdyte mi nejede bezdrat musi být vždy napojeno před USB do PS3 a když ho zapojim tak svíti všechna čisilka .Když mam PS3 vypnute tak se tim ovladašem normalně zapne ale potom nic
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.