Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 ovladač nejede bezdratově

Jakcz

Otázka

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

To PS3 jsem teď dostal k vanocum aj s ovladačema je to Dualshock 3 Sixaxis bíjel a ten druhej je jen Sixaxis černej a jde normalně jsem si pravě že řikal že bych ho rzdělal a podival se na to ale prvni jsem se chctěl zeptat zaruku nemam nejspiš bude dokupovanej

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Ahoj, asi pro tebe nemám zrovna potěšující zprávu. Já dokupoval před nedávnem taky bílej DS3, bohužel z aukra. Přisel, podle mě, v originální krabici od Sony. Samotný ovladač je k nerozenání od originálního DS3. Ale jakmile jsem ho vzal poprvé do ruk a vyzkoušel jsem si zahýbat páčkama, tak už sem začínal mít divný pocit, že nebude něco v pořádku. Páčky byli mnohem tužší než u originálu. Po zapnutí PS tlačítka se PS3 normálně zapnul, řekl sem si paráda funguje, jenže to bylo tak vše. Bezdrátově vůbec nejede, jen umí zapnout konzoli to je tak vše, při stisku PS tlačítka začnou všechny 4 diody zběsile blikat, přesně jak říkáš i ty, a bohužel se joystick nepřipojí. Měl jsem ho i rozebraný, klidně to udělej taky, jen se ujistíš vtom, co už je asi teď jasné = FAKE jak vyšitý. Jestli si už mel rozebraný originál DS3 tak vnitřnosti v tomhle Bílém fake joyu jsou na první pohled úplně jiné, ať už vibrující motorky nebo úplně do očí bijící baterka, která tam jen tak lítá ... měj se

Odkaz ke komentáři

• 0

Měl jsem ten samej problém s DS, kupoval jsem ho na Alze jako original, stal pres litr; naštěstí mi vrátili peníze. Na první ohled byl k nerozeznání, stejná krabice vypadal jak pravej ale při bližším ohledaní se objevili drobný rozdíly.

S timhle jsem to poslal zpátky do Alzy:

Tlačítka reagují se zpožděním a gamepad se neustále vypíná (plně nabit). Možná se jedná o padělek. Je o cca. 10g lehčí než originál přibalený ke konzoly - oba to jsou DualShocky 3. Dílenské zpracování je horší - gamepad v rukou skřípe. Diody indikující číslo gamepadu umístěné vzadu jsou vpadlé dovnitř - druhý gamepad je má vystouplé. Nápis SONY je světlejší a písmena tenčí. Logo PS pod PS tlačítkem je nedokonale vykreslené. Plus pár dalších rozdílů.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu