Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Neupdatovat na dashboard 2.0.13142.0 alebo 2.0.13141.0 !!! Nespusti ziadnu palenku!

Sleepy

Recommended Posts

zdravím - prosím o odpověd -

měl jsem profil na flashnutým xku a chci si přes ten profil udělat update na neflashnutým xku - nenakazil se tn profil od flashnutého xka abych nedostal při upadtu daschbordu ban na neflashuntém xku ? Díky:-)

Profil nemá s banem nic společného . Nic se ti nenakazí . Údaje se vztahují jen na konzoli .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 616
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• Moderators
mam xbox 4gb slim s mechanikou 9504. vcera jsem updatnul na 13599 kvuli hrani na livku. xbox nemam flashly. znamena to ze jsem v riti s uzamcenou mechanikou? predtim jsem nechtel flash kvuli predchozimu updatu. tak dlouho jsem cekal na 1.9 a ted si to tak po__ru... :(

Tvoje mechanika bude v tuto chvíli mít již FW 0272. Pokud jsi udělal update na DB 13599, došlo k uzamčení SPI a opětovný zápis do mechaniky není bez zásahu možný. Pokud má tvoje mechanika paměťový čip MXIC (lze zjistit rozděláním mechaniky anebo z Jungleflasheru po připojení k PC), existuje způsob (údajně již ověřený - nepochází z dílen TX), jak opětovně FW zapsat (na úrovni HW zásahu). Pokud máš čip Winbond (těch je většina), pak je jediná možnost výměna hlavního IC čipu (nejednoduchá záležitost), anebo celé PCB desky mechaniky.

Odkaz ke komentáři

Mám dotaz, když si teď stáhnu ten update a vypálím Halo Reach, neoznačí mi to konzolu pro BAN, když se aktualizovala tabulka AP25 hodnot ? Nebo mám počkat s vypálením až se objeví patch v ABGX na Halo Reach ? Nevím jestli jsem to napsal všechno správně a jestli tomu správně rozumím, ale díky za odpověď.

Odkaz ke komentáři

Pokud updatnes DB, musís znovu patchnout Halo Reach pres ABGX, jinak ti hra nepujde spustit. Bez patche novou databazi ABGX to nema ani cenu vypalovat, pokud provedes update DB.

Pokud ale nepotrebujes na Live, neni nutne urcite DB aktualizovat. Co se flagu tyce, zalezi na tom, jaky mas flash. Pokud mas LT 1.9, zabrani ti flagu konzole i pri nepatchovane hre s AP 2.5

Odkaz ke komentáři

Zapoměl jsem to předtím napsat, ano mám LT+ 1.9.

Jak napsal Zoombik : " Bez patche novou databazi ABGX to nema ani cenu vypalovat, pokud provedes update DB." ,tak z toho důvodu že i kdyby jsi to opatchoval starými patchy tak to ani nespustíš . Musíš počkat až bude aktualizovaná databaze ABGX novými patchy příslušnými k novému DB .

Odkaz ke komentáři

• Moderators
Takže stačí přeflashovat na LT 1.9? Ban za update nedostanu?

Může se ti stát, že ti update neproběhne a skončí na chybové hlášce, např. Status Code: 335A - 351F - 1380 - 0703 - C000 - 0099, případně riskuješ ban. Jak psal Zoombik, nejsou (alespoň naší malé komunitě) zatím známy případy banu z popsaného důvodu, ale stejně tak, jako nikdo nemohl zaručit LOCK mechanik 9504, tak nikdo nemůže zaručit, že uvedený proces updatu nebude postižený banem.

Od jisté doby se také doporučuje metoda návratu k OFW, poté teprve bezproblémový update DB a až pak následný flash.

Odkaz ke komentáři

Může se ti stát, že ti update neproběhne a skončí na chybové hlášce, např. Status Code: 335A - 351F - 1380 - 0703 - C000 - 0099, případně riskuješ ban. Jak psal Zoombik, nejsou (alespoň naší malé komunitě) zatím známy případy banu z popsaného důvodu, ale stejně tak, jako nikdo nemohl zaručit LOCK mechanik 9504, tak nikdo nemůže zaručit, že uvedený proces updatu nebude postižený banem.

Od jisté doby se také doporučuje metoda návratu k OFW, poté teprve bezproblémový update DB a až pak následný flash.

A jak mam udělat zpět OFW, popřípadě flasher

Odkaz ke komentáři

• Moderators
A jak mam udělat zpět OFW, popřípadě flasher

Pokud jsi už někdy flashoval, tak princip je stejný. Pokud ne a nemáš na to vybavení (případně si netroufneš), asi bys měl lepší se obrátit na nějakého flashera.

Imho není úplně od věci se o flash zajímat a naučit se to dělat (není to zase nic tak komplikovaného), protože podmínky ze strany M$ přitvrzují (časté střídání FW mechanik, přepis FW, LOCK mechaniky a kdoví co příjde dalšího) a jelikož také roste frekvence kdy si uživatel musí nechat znovu udělat flash a navíc při doporučení se vždy před flashem vrátit zpět na OFW, může to lézt docela slušně do peněz. A nepředpokládám, že to flasheři budou dělat (i ptřeba přesto, že se jedná už o "stálého" zákazníka) zdarma.

Odkaz ke komentáři

přesně tohle se mi stalo.Mám flashnutý xbox a při aktualizaci mi to dojede do třištvrtě a pak napíše kodovou hlášku.Šlo by kdybych odflashoval stáhl update a pak flashnul zpět?

Odkaz ke komentáři

Když máš DB 12625 , tak hry s AP25 si už nezahraješ ( pokud je nemáš opatchované v době kdy byly opatchované pro DB 12625 ) - projetí v ABGX ti nepomůže , patche na AP25 v ABGX jsou už jiné ( vždy příslušné k novému DB ) . Na ostatní hry není žádná změna .Takže pokud by jsi si chtěl zahrát hry s AP25 , tak jedině nový DB a flash .

Odkaz ke komentáři

Když máš DB 12625 , tak hry s AP25 si už nezahraješ ( pokud je nemáš opatchované v době kdy byly opatchované pro DB 12625 ) - projetí v ABGX ti nepomůže , patche na AP25 v ABGX jsou už jiné ( vždy příslušné k novému DB ) . Na ostatní hry není žádná změna .Takže pokud by jsi si chtěl zahrát hry s AP25 , tak jedině nový DB a flash .

Tak to mam celkem stesti..Halo Reach a Need for speed HP mam vypalene uz z drivejska...:)

Kazdopadne diky za odpoved...

Odkaz ke komentáři

Ahoj všem, přestal jsem tohle téma sladovat a tak mi uteklo dost věcí. Proto se ptám. Mám ten první update co smazal flash z mechaniky a teď čtu že vyšel další, při prvním update se to vyřešilo během víkendu a vyšel pro to ,,jungleflasher" a od té doby jsem ount. Tedy Mám nechat provést flash na tom prvním update, nebo si mám, stáhnout ten druhý a pak fleshovat? Nebo jak to tedy teď je. Jde mi o to že chci Xko prodat a všem říkám že stačí udělat flash a bude to zas jak dřív. Je to tak? Jak je to s online? A co s hrama které mi šly před update? Půjdou znovu spustit? Mám mechaniku LieOn a ten poslední flash před LT+.

Děkuji za pomoc..

Odkaz ke komentáři

Stačí udělat flash na LT + 1.9 ( je dobré předtím odflashovat na původní FW ) a potom už další update DB flash nemaže . Jde hrát i na live - samozřejmě musí být vždy nejnovější DB . Starší hry jdou spustit normálně , kromě her s AP25 - ty musí být vždy vypáleny znova když vyjde nový DB - aby souhlasil s patchy v ABGX .

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu