benassy2 Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 ty vole to je nekonecne stema patchema...do abx...:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 jj benassy2 souhlasím .Taky mě to jebe ale pepší než platit origo!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benassy2 Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 jn 1300 se mi za to nechce davat ale nedavno mi abx patchovalo black ops ale neskousle sem to..ale mw2 neustale nic,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 jn 1300 se mi za to nechce davat ale nedavno mi abx patchovalo black ops ale neskousle sem to..ale mw2 neustale nic,... Heeeej, čiko, tak klepni nějakou babku v parku a hned máš origo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 klidně nahrej rovnou LT+ 1.9 a až pak update dashe. LT+ 1.9 se tváří jako stock fw a po update se ti určitě nesmaže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benassy2 Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 FOR ctverec23 ocasu proc nejsi na icq?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake33 Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Děkuji moc, už začínám litovat že jsem šel do PS3. Xbox 360 mi začíná chybět už teď. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistake1468624876 Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Ahoj mám dotaz dostal se mi do rukou xbox..... Od maníka kterej mi řekl že udělal update DB a tím že se mu smazal flash.... Mě to nevadí ja hraju origo...Ale zajímalo by mě zda je ten xbox flaglej pro ban...jelikož jsem si zakoupil gold.. tak by mě zajímalo jestli mi to MS nezabanuje...diky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Neměl by být, alespoň nevím, že by se někdo zmiňoval, že dostal ban. Jestli tě zajímá flag, otestuj Xko pomocí programu Xval. Na 100% ti to ale asi nikdo neřekne, protože je otázkou, jaká je přesná banovací politika MS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistake1468624876 Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Neměl by být, alespoň nevím, že by se někdo zmiňoval, že dostal ban. Jestli tě zajímá flag, otestuj Xko pomocí programu Xval. Na 100% ti to ale asi nikdo neřekne, protože je otázkou, jaká je přesná banovací politika MS... Ok. Dík. projel jsem to tim a vyslo mi secdata is clean.....tak předpokládám že je to v pořádku...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 24, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Na Xval se už cca rok nedá spoléhat, nemá už tu výpovědní hodnotu. Jinak samozřejmě platí, že nejjistější metoda jak se držet "SAFE" je vždy před updatem DB vrátit originál FW, následně update DB a nakonec znovu flash. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 Na Xval se už cca rok nedá spoléhat, nemá už tu výpovědní hodnotu. Jinak samozřejmě platí, že nejjistější metoda jak se držet "SAFE" je vždy před updatem DB vrátit originál FW, následně update DB a nakonec znovu flash. Tak zase tolik peněz na vyhazování nemám a abych ještě lítal k flasherovi vždy kdy se MS rozhodne vydat DB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 25, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 Ad 1) Nikomu neříkám, že má někam lítat, jen konstatuji fakta :-) Ad 2) Nikdo a nic ti nebrání naučit se dělat flash sám. Pak nemusíš psát takové příspěvky, jak jsi teď napsal. P.S. Na každém je, aby zvážil svoje investice vůči rizikům hraní online a taky si uvědomil úsporu na orig. hrách vůči tomu, co stojí flash (ať už u flashera anebo pořízením potřebných nástrojů k tomu, dělat si ho sám). Už jsem to jednou zmínil a řeknu to klidně znova, četností změn FW / DB a vůbec "pastí" ze strany M$ přibývá a doba na to, aby se člověk při celkem základní zručnosti naučil dělat úpravy FW sám, už dávno nastala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodna407 Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 teoreticky kdyby sem šel na live a před updatem vypojil mechaniku tak by se to updatovalo a nesmazalo flash??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 S odpojenou mechanikou systém hodí chybovou hlášku a update neproběhne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riddick500 Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Já Se chci jenom zeptat mám LT+ dashboard 12625 když budu chtít ten novy LT+1.91 tak musím dat nejnovější dashboard a pak teprve nechat přeflashovat :)nema někdo stranku na ten novy dashboard díky:)protože ten novy driver bude chtít už novehší Db takže se tomu asi nevyhnu:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasheg Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Já Se chci jenom zeptat mám LT+ dashboard 12625 když budu chtít ten novy LT+1.91 tak musím dat nejnovější dashboard a pak teprve nechat přeflashovat :)nema někdo stranku na ten novy dashboard díky:)protože ten novy driver bude chtít už novehší Db takže se tomu asi nevyhnu:( Odkud vis, ze ten novej Driver bude vyzadovat novej dashboard? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riddick500 Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 vždyt bodycount má už wawe 13 tak driver beztak bude mít taky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mojda Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Zdravím, hele ted mam ještě starej DB, ale v pondělí dávám Xbox flasherovi a ten mi to updatne a dá tam LT 1.91, chci se zeptat, když mi to updatne a pak tam dá flash tak už budu mít nejnovější DB což je prý 13599 nebo tak nějak a Bodycount má Wave 13. Rozjedu to když mi to updatne a dá LT 1.91? Prej to chce nejnovější DB což sice asi budu mít, ale nesmaže mi to flash? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Zdravím, hele ted mam ještě starej DB, ale v pondělí dávám Xbox flasherovi a ten mi to updatne a dá tam LT 1.91, chci se zeptat, když mi to updatne a pak tam dá flash tak už budu mít nejnovější DB což je prý 13599 nebo tak nějak a Bodycount má Wave 13. Rozjedu to když mi to updatne a dá LT 1.91? Prej to chce nejnovější DB což sice asi budu mít, ale nesmaže mi to flash? Když ti flasher updatne DB na 13599 a dá FW LT+1.91 - tak budeš mít vše nejnovější a nic se ti už nesmaže . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Když ti flasher updatne DB na 13599 a dá FW LT+1.91 - tak budeš mít vše nejnovější a nic se ti už nesmaže . Předpokládám že se s tim teda dá v pohodě jít na live.... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonylee Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Je nějaká možnost updatovat new DB bez stráty fleshe v Xboxu ? Bohužel hra Bodycount po mě chce abych updatoval ale bojím se že mi to smaže flesh nebo se něco jiného stane dík předem za odpověd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Je nějaká možnost updatovat new DB bez stráty fleshe v Xboxu ? Bohužel hra Bodycount po mě chce abych updatoval ale bojím se že mi to smaže flesh nebo se něco jiného stane dík předem za odpověd... jedině mít nejnovější flash. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonylee Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Tak to je právě ta odpověd co jsem nechtěl slyšet :( snad někoho seženu kdo mi to udělá tady v CV dík za odpověd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mojda Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Když ti flasher updatne DB na 13599 a dá FW LT+1.91 - tak budeš mít vše nejnovější a nic se ti už nesmaže . To sem potřeboval vědět, takže je to v pohodě, nejdřív updatne a pak flashne a můžu na Live a Bodycount bude v poho, samo až 2.9, kdy má vyjít. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.